Aspirante optimiste > 20 (776)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele

Sunt pe aici pe DC, va citesc, dar nu am ce sa scriu

Raluca, pe AnneMarie care ai zis ca ai citit-o la odisee sept-oct, nu e AnneMarie de la noi de la aspirante (care zici ca scrie frumos). Ea are id anne_marie79.
De la odisee e alta AnneMarie.

AncaDragoman, parca Raluca zicea ca a luat pastile de slabit (naturiste) si a dat rezultate, se numesc Dr. Ionut Moraru. A slabit 15 kg in 3 luni. Se poate face comanda de pe net.
(Raluco, sa ma corectezi daca gresesc)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Voi stiti ceva daca ma duc in ziua 10-12 la eco poate sa imi mai dea atunci ceva pentru stimularea foliculilor sau deja e tarziu?
ca doctorita prima data a zis ca facem o stimulare si dupa a zis sa merg la eco pe natural si vedem atunci pe loc.

Miha, si mie tot asa mi-a dat stimularea, din ziua 5-9 si apoi max ziua 10 la monitorizare.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Aaaaa, deci eu sunt prima azi.Buna dimineata fetelor si o zi frumoasa va doresc!
Eu am inceput astazi duphaston, sa vina odata uratii si sa incep stimularea.Iau si acid folic.
Stiu ca e bine de luat Robitussin inainte de ovulatie pt fluidizarea secretiilor.Iau cat scrie pe prospect la adulti sau cat?Si cat timp? Ba nuiesc ca ma opresc in ziua dinaintea ovulatiei.A, si vinisor rosu am, tot pt .Din asta cat sa beau?
Fetelor, mi-a sosit PreSeed si l-am testat deja de vreo 2 ori, super alunecos
Va pup pe toate.Eu ma apuc de spalat haine ca am cu gramada, n-am spalat nimic de-o saptamana.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fetehai la cafea!

va doresc o zi de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Buna dimi fetele!!

AM revenit si noi din concediu.Lunea trecuta am avut un super test de ovulatie, liniuta a doua era mult mai intensa ca cea de control.
M-a mancat pe mine unddeva de am facut un test de sarcina de dimineata si fuse negativ, probabil ca e mult prea devreme pentru asa ceva.Acum nah, mai astept.
Va pup cu drag ci va astept cu 2 liniute.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele! Velvet multumim de cafeluta e tareeeeee buna
Azi merg la dr sa vad ce mai imi zice, o sa va scriu diseara cand o sa ajung acasa.

va doresc o zi frumoasa !

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Laurika intradevar este prea devreme pentru test, asa ca nu te descuraja, asteptam vesti bune de la tine!

Moni vreau si eu 2 fiole de Pregnyl, sa imi spui cand iti trebuiesc bani ca sa ti aduc.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

laurik,neata si succes!

miky,neatasucces la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si d ela mine fetelor!!!
multam de cafelutza velvet!!!
stau in penumbra putin din cauza "Motanului", am prins un pui de raceala la care adaugam si cresterea caninilor, avem proogram plin de mofturi!!!
dar cu toae astea incerc s aintru macar s ava citesc daca de raspuns nu mai apuc!!!
o zi buna dragele mele !!!

ps: cred ca am gasit sol pt kg mele in exces, revin in campul muncii din mai si poate asha mai pleaca si ele odat cu naveta si trec si eu mai repede la proiectul bb2!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

kmy,neatasucces in tot!

Mergi la inceput