Aspirante optimiste > 20 (776)
Raspunsuri - Pagina 14
velvet spune:
atunci felicitari pt spermograma,ralu!e fff bunanoi la stadiu de tratament.om vedea dupa ce rezultat om avea,daca avem vreo imbunatatire.
Monique77 spune:
fetelor, pot sa fac rost de pregnyl de la cineva din anglia
desciere produs mai jos:
Pregnyl (Hcg) 1 Ampoule 5000iu contains the active substance human chorionic gonadotrophin (HCG). Every ampoule contains 5,000 international units of hCG. The action of Pregnyl is similar to that of the natural luteinising hormone (LH), which is necessary for the production of sex hormones, the growth and development of egg cells in the females and for the production of sperm in the males. This is a prescription only product.
pret: 80 lei / bucata
comanda minima: 10 bucati (o sa comand si eu)
e o ocazie ca vine cineva din anglia pe 31.03.201
deci trebuie sa ne miscam repede
astept comenzile voastre
mai transmiteti si voi mai departe pe topicurile pe care mai postati
poate sunt si alte fete interesate ca stiu ca nu se gaseste
nici eu n-am gasit cand am cautat
am luat ovitrell cu 150 lei cel putin...
astept comenzile voastre
daca mai aveti si alte comenzi speciale imi ziceti sa intreb daca gaseste si poate aduce
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
sper sa reusim sa facem comanda asta
ca tare ar fi bun niste pregnyll
Aspenter (75 mg) 1/zi
dana0000 spune:
Moni imi poti spune cum reuseste,are reteta?
Eu gasisem in UK pe www.chemistdirect.co.uk la mai putin de 5 lire fiola de 5000ui dar trebuie reteta altfel nu merge.Are cine sa imi ia din UK doar ca nu lucreaza legal si nu poate merge la un medic sa ii dea "prescription".
As zice sa imi comanzi dar dupa ce vad rez testului de sarcina de sapt viitoare.Pana cand trebuie sa dai comanda?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Moni stii cumva ce termen de valabilitate are?
ma tenteaza si pe mine dar nu stiu exact daca o sa fac stimulare luna viitoare si daca ar avea un termen mai lung e bun de luat o fiola sa fie acolo.
Voi stiti ceva daca ma duc in ziua 10-12 la eco poate sa imi mai dea atunci ceva pentru stimularea foliculilor sau deja e tarziu?
ca doctorita prima data a zis ca facem o stimulare si dupa a zis sa merg la eco pe natural si vedem atunci pe loc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
mihaeu cred ca stimularea se face mai devreme.stiu ca mie mi-a dat dr mea clomifen de prin z5 pana in 9.dar nu am mai facut,ca am aflat unde era problema.
mya85 spune:
dana000, vreau sa te intreb si eu in legatura cu ce spuneai despre amica ta cu uter bicorn care a dus sarcina la termen. mie ultima data cand am fost la control (acum 2 sapt) doctorul mi-a spus ca am uterul putin bicorn, apoi m-a intrebat daca la nasterea anterioara copilul a fost pelvin? i-am spus ca nu si pt ca nu a parut ingrijorat de asta nu am mai bagat de seama. dar acum cand am citit ce ai zis tu de uterul bicorn am cautat putin pe net si este de fapt o malformatie congenitala, deci de ce ma intreba el pe mine daca copilul a fost cu capul in sus??? nu mai inteleg nimic. ma puteti lamuri voi cumva? iar daca am avut deja o sarcina dusa pana la termen (si chiar peste) mai prezinta uterul acesta o problema pt o alta sarcina???
mami de ( iulie 2010)
mya85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 fetelor, pot sa fac rost de pregnyl de la cineva din anglia desciere produs mai jos: Pregnyl (Hcg) 1 Ampoule 5000iu contains the active substance human chorionic gonadotrophin (HCG). Every ampoule contains 5,000 international units of hCG. The action of Pregnyl is similar to that of the natural luteinising hormone (LH), which is necessary for the production of sex hormones, the growth and development of egg cells in the females and for the production of sperm in the males. This is a prescription only product. pret: 80 lei / bucata comanda minima: 10 bucati (o sa comand si eu) e o ocazie ca vine cineva din anglia pe 31.03.201 deci trebuie sa ne miscam repede astept comenzile voastre mai transmiteti si voi mai departe pe topicurile pe care mai postati poate sunt si alte fete interesate ca stiu ca nu se gaseste nici eu n-am gasit cand am cautat am luat ovitrell cu 150 lei cel putin... astept comenzile voastre daca mai aveti si alte comenzi speciale imi ziceti sa intreb daca gaseste si poate aduce Aspenter (75 mg) 1/zi |
Monique77 scrie clar dupa descriere "this is a prescription only product", adica in romaneste se elibereaza doar pe baza de reteta. aici lucrurile stau cu totul altfel decat in Romania: medicamentele care se elibereaza pe baza de reteta sunt DOAR pe baza de reteta, nu iti va putea obtine nimeni medicamentul doar mergand la farmacie si cerandu-l. vei avea nevoie de o reteta din pacate...
mami de ( iulie 2010)
mya85 spune:
imi cer scuze, acum am citit ca tu de fapt spuneai ca poti sa faci rost, eu credeam ca intrebi daca poti face rost. oricum ma intreb oare cu a reusit acea persoana sa faca rost? ai incredere?
mami de ( iulie 2010)
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 dana000, vreau sa te intreb si eu in legatura cu ce spuneai despre amica ta cu uter bicorn care a dus sarcina la termen. mie ultima data cand am fost la control (acum 2 sapt) doctorul mi-a spus ca am uterul putin bicorn, apoi m-a intrebat daca la nasterea anterioara copilul a fost pelvin? i-am spus ca nu si pt ca nu a parut ingrijorat de asta nu am mai bagat de seama. dar acum cand am citit ce ai zis tu de uterul bicorn am cautat putin pe net si este de fapt o malformatie congenitala, deci de ce ma intreba el pe mine daca copilul a fost cu capul in sus??? nu mai inteleg nimic. ma puteti lamuri voi cumva? iar daca am avut deja o sarcina dusa pana la termen (si chiar peste) mai prezinta uterul acesta o problema pt o alta sarcina??? mami de ( iulie 2010) |
Mya nu cred ca vei avea probleme daca ai dus o sarcina la bun sfarsit,ei i-au zis ca problema e de fapt ca uterul nu poate creste suficient.Dar cum tu ai avut deja un bebe stai linistita ca o sa fie bine.Ea a fost la prima sarcina si a stat in pat de la inceput,avea sangerari dese.Dar acum e bine
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(