Scolari de Iulie - August 2004 * (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la multi ani de Sf.Patrick
si salutare si de la noi.
am avut un weekend in parc. eu sunt absolut terminata, nu-mi dau seama daca e raceala sau o rinita belicioasa de la cine-stie-ce, am nasul ca Rudolf.
in rest sunt suparata-foc, l-am vazut si io pe mr.Vlad. asa ca aseara m-am pus sa instruiesc copilu` iar si iar despre idei crete si cum nu mergem nicaieri cu nimeni. poate sunt paranoica eu, dar daca initial mi se parea draguta treaba, azi sunt contra :D

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Pat!

Sambata a fost St Patrick da' io zic sa bem berea azi!

Noi am avut un weekend aglomerat...sau ma rog, asa ni se pare noua care suntem mai statici, am iesit cu ele in parc numai sambata dimineata. Sambata dupa-amiaza a trebuit sa mergem la cumparaturi (John e cumparaciosul familie, eu sunt sofer...asa ca s-au jucat la raionul de jucarii din hipermarket!) Fericirea lor pentru ca am mancat porcarii de la Mc.
Ieri l-am serbat pe finutul mijlociu, ne-am dus la ei unde au sarit ca niste capre pana cand s-au dat cap in cap (la propriu!) sarbatoritul cu Mariuca asa ca, dupa aproape 6 ore de topaiala si tipaturi, am plecat inlacrimati de la distractie...
Si ne-am infipt in fashion house, outletul de la Militari, ca sa le iau muuulte bluze

Azi au facut poze de Paste...cu un iepuras viu!! Maria a zis ca a zgariat-o

Hai ca ma intinsei. O saptamana excelenta sa avem!

Edit: Daria, Vlad!? Ma pierdusi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

sambata a fost sf Patrick, nu va spusei asta?
daria io am pierdut ideea..unde sa mearga..si de ce??
corinai dar ceti-ai luat? sanatate si da-i in cap streptococului..
andrea eu nu am rpimit nici o culegere ..
cine ma intreba daca ma fac pediatru?..mai nu va zisei ca noi suntem medici de familie? ..si la ex dai scris, caz de adult si caz de pediatrie
gabi si eu abia astept sa strang toate mizeriile de pe campul din jur..daca vecinilor nu le pasa..strang eu si cu Luca!

l-am testat la citit..si citeste minunat!!! in doar 2 saptamani de cand face lectiile cu matusa sotului!!..cu alte cuvinte..rabdare,calm si fermitate= cheia succesului!

ma duc la infectiile mele urinare ..dar mai vin la urmatoarea pauza!

Mergi la inceput

of, cum n am zis io aci de Vlad, dupa care sunt lesinate fetele din I C si merg in fiecare pauza sa l fileze. Vlad insa e clasa a 7-a :-) are un par lungut care i acopera cam toata fata :D si astea s lesinate.
mi se ridica paru` pe mine daca ma gandesc ca Vlad ar putea avea vreo idee creatza. dau efectiv in paranoia. Probabil daca mama lui Vlad m ar citi s ar nerfa cumplit :D
aaa, cele 2 zile in parc era si el cu skatebordul :D abia am oprit o pe Giulik azi sa i scrie scrisori de iubire ... i-am spus ca ar putea rade de ea juma` de scoala si e mai bine sa fim mai retinute ...

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, tare!! Ne zisesi de baiat, da' nu stiam cum il cheama...:))) D'aia nu ma prinsei...
Noi ieri ne-am intalnit si cu un nepot mai mare, a noua... Frate, eram amandoi crispati, ne gandeam ca asa rase p'o parte si cu creasta, cu bracinarii atarnand, o sa le vad si p'ale mele in 8 ani...

Andries, bravo tie...io's mamaliga (parca n-am fost intotdeauna, dar m-au ajuns batranetele...:)))

Gabi, ai pus rasaduri?! Spor la gradinarit (tz'am zis ca eu vreau sa am o casa ca a ta cand o sa ma fac mare, nu?! )

Ioana, frumos v-ati distrat in weekend.

Corina, sanatate Evei!

Andrea, cat mai trebuie sa stea Stefi in casa!? Cu ce le-ai dat de bubite, ca parca nu era Calamina...

Olivia, felicitari pentru citit. Mare lucru.

Iar ma-ntinsei...Am o lenee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Kim, eu intrebam de pediatrie, nu prea intelegeam de ce dati examen si la pediatrie. Acum m-am lamurit. Am trimis inca o data prima parte, s-ar putea sa fie limita la yahoo sau poate e in spam. Sa ma tii la curent, sa stiu daca o retrimit sau daca trimit si vol. 2.

Daria, nu stiu ce sa spun. Si Stefi a avut un moment cu R cu care s-a pupat pe buze de Sf. Valentine, am incercat sa o mai temperez un pic, poate sa-i placa de el, sa vorbeasca, dar mai putin pupatul (ca nu vreau sa-i spun sarutat, inca). Bine, la noi, R este coleg de clasa cu Stefi, asa ca nu prea imi fac griji. Nici cu Vlad nu cred ca mi-as face prea multe griji, eu sper ca pe baieti nu ii intereseaza fetele in clasa a 7, in orice caz, nu fetele din clasa 1.

Corina, multa sanatate! A stat acasa Eva?

Monica, la noi zilnic se lovesc copii mei din prea multa topaiala si dragoste. Asta e, frecam bine locul si trece. Pe Stefi am dat-o cu alcool mentolat, pasta de apa, pudra de propolis si o crema de la Bioderma, Cicabio (pe fata, si pe corp pe masura ce cad cojitele). Avem doar o saptamana de varicela, mai stam inca 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

La multi ani domnisorului Patrick.
Daria,stai...inca...calma...ca-s prea mici.dar de vorbit cu ea si eu as vorbi....doar ce vorbeam zilele trecuta de turma...nu suna frumos dar e atat de adevarat...tu tre sa te dai cool ca si ea...dar strecori asa cu subtilitate ceva sfaturi.In nici un caz...cel putin la noi n-a functionat ...interzicerea,reprosul,cearta...ohhh...ce-am avut de tras...imi venea atat de greu sa ma pun la mintea lui,sa fiu prietena lui...dar alta solutie eu personal n-am gasit.Deci filam gagici...daca puteti crede ca eu am ajuns pina acolo incat sa ma uit dupa fete cu el..aia are cracii lungi...aia n-are tate...aia e machiata super tare!!!!Nu mai devreme decat sambata...am fost cu el in oras...deci nici la haine n-aveam timp sa m-a uit...uite-o pe aia ce par frumos are...hai ca eu m-a duc putin afara...mergeam cand repede,cand incet ca sa aiba timp asta sa se uite la fete....deci de coma nu altceva...e chestie de exercitiu sa nu te apuce damblalele.Problema e ca si fetele se uita la el...noh si da-i doamne bine...
Noi n-am avut cine stie ce de facut in we...eu am prestat gheare...prietelor si mie ...a fost si frig...asa ca n-am scos capul din barlog ieri.
revin ca tre sa-mi i-au odorul de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

exact asta face si Sorin cu Luca!! Se uita dupa tipe..doamen cum suna..numai ca ei comenteaza la Tv ..si nu fetite si femeiAsa ca Luca are deja f multe pretentii:)))
Daria eu is-a explica/arata,pe net ..sau daca nu gasesti iti caut eu unde si-ti trimit ..impartirea pe etape de viata..Giulik este scolar mic..domnisorul este adolescent..nu fac parte din aceeasi etapa! El este la pubertate ea nu..deci nu au cum sa aibe aceleasi preocupari..jocuri etc...si-i poti spune ca tu il placi..esti de acord..dar uite voi nu aveti cum sa va intelegeti pentru ca creirasul vostru este in diferite faze de evolutie..zic si io..

Mergi la inceput

suna bine asta cu etapele, daca ai link iti raman recunoscatoare
tare asta cu filatu` :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Bey,ma scuzati,io vorbeam de Serban...ca Ricardo e inca cu masinute si roboti.Desi am eu asa o vaga impresie...ca la Ricardo peste vreo 10 ani...plec in lume largaaaaaaaaa!

Mergi la inceput