Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana, mititica, emotii si nemancatul. Imi aduc aminte din copilarie, asa eram si eu. O pup si tin pumnii sa iasa analziele ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: cat este intrarea? Am vazut la tv, spuneau ca sunt rochite frumoase. Sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Apropo de rochite si costume de ocazie, am vazut in Feeria-baneasa un magazinas cu super rochite de ocazie pentru botez&altele. Frumoase foc, nepretuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Lori: cat este intrarea? Am vazut la tv, spuneau ca sunt rochite frumoase. Sunt?

Te iubim, printesa Victoria!!!

7 lei intrarea (nu mai zic cat de aberant e..asta e, m-am obisnuit)
Mai, eu am tot pt Ana pt vara si nu m-am mai uitat la rochite, DAAAr, ce-am vazut cu coltul ochiului...minuni!! DElicii!! Si reduceri multe la ele!!Chiar sunt curioasa daca mergi, daca o sa-ti placa. Iti recomand incaltarile-tenisi de la standul Capypso.
a...si pt Elena, daca o iei sunt trambulinele gonflabile de la Insula copiilor gratuit. Tura trecuta..s-a jucat Robert de si-a rupt si ciorapii si unghiile...acum am fost doar noi, gagicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, si eu am muulte ptr. vara dar am gasit un site cu lucrusoare ff faine si la reducere si tot nu m-am abtinut, i-am comandat o rochita si 3 salopetute cu pantaloni scurti. Sa vad cand ajung daca sunt ca lumea sau nu. Ca daca si calitatea e ok, mai comand. Rochita am luat-o cu $30, reducere de la $68 si salopetele le-am luat cu $15 fiecare, jumate de pret. Mai pusesem eu ochii pe o rochita superba, da nu o mai aveau. Am cerut sa ma anunte cand primesc marinea, ca o vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

bag capitol nou.
Acolo vine si mami de Victoria cu link cu rochitele gasite ;)

Mergi la inceput