Nu pot sa uit!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Cristoiu, eu nu am mai postat aici de un an de zile (in afara unui singur raspuns la alta rubrica, legat de copii...), intr-un an se intampla multe. Cum am spus, mi-au trebuit 5 ani...nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, am scris doar punctul meu de vedere. Da, sotul nu si-a cerut scuze, atunci, cand s-antamplat, dar in cei 5 ani, dupa, a facut-o...acum sunt impacata sufleteste, cu mine, si cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NoUserName
Cel mai mare rau pe care ti l-a facut sotul tau, din punctul meu de vedere, a fost ca te-a lasat sa afli. Chiar tu ai spus mai sus ca ai fi preferat sa se uite in ochii tai si sa-ti fi spus calm, civilizat si frumos ca relatia voastra s-a terminat. Cu toate palmele pe care o sa mi le atrag in urma acestei afirmatii, eu nu cred ca solutia asta ar fi fost mai buna. Fa un exercitiu de imaginatie: inchide ochii si gandeste-te la inceputul relatiei voastre. Cand va tineati in brate, va faceati promisiuni, iti oferea un trandafir acoperit cu praf de stele sub clar de luna... Serios, inchide ochii si adu-ti aminte cum era; apoi imagineaza-ti ca se uita in ochii tai si-ti spune "iubito, din acest moment relatia noastra s-a terminat ca m-am indragostit de Maricica si, pentru ca tin asa de mult la tine, am vrut sa stii de la mine". Pai in momentul ala, daca nu cade cerul si luna peste tine cu praf de stele cu tot si daca reusesti sa nu faci infarct, vei avea acelasi sentiment pe care l-ai avut si cand ai aflat ca te-a inselat. Oricum, faptul e consumat si ai realizat chiar si tu ca anii trecuti nu ti-i mai da nimeni inapoi.

total de acord!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

NUN, te inseli.. in primul rind, ca inceputul relatiei n-a fost deloc asa de romantios. si ba da, as fi preferat sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna ca s-a indragostit de Maricica. Apreciez oamenii onesti, responsabili si capabili sa-si asume consecintele faptelor lor. Ceilalti mi se par patetici. Deci, in cazul de fata, sotul meu.
Buli, nu stiu daca il mai iubesc. Poti sa iubesti un om care iti face rau cu buna stiinta?
Cristoiu, imi amintesc linkul, da, ca intotdeauna it takes two to tango...
JG, cred ca ai citit f bine. Nedreptatea ma omoara.

Vorbim nu despre o relatie pasagera, antrenata de hormoni nelinistiti, acolo as mai fi putut sa inteleg si sa accept un moment de slabiciune.. vorbim de o relatie, in toata regula, de mai bine de 2 ani.... Timp in care eu eram corecta, responsabila, mama pentru doi copii si-l nasteam pe al treilea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

NUN, eu ti-am mai spus, doar pentru ca tu nu ai suficient testosteron in testicule sa pui cartile pe fata cu sotia nu inseamna ca a minti, insela si arata lipsa de respect fata de partener e OK ATITA VREME CIT NU TE STIE NIMENI. Tu asta sustii si eu iti spun ca vei fi aflat, ca se simt chestiile astea, ilia iti poate confirma ca ea a stiut, simtit cu mult timp inainte sa afle.

Sotul ei a gresit major prin faptul ca a inselat-o. In acel moment a injosit-o. Imi pare rau ca nu exista un echivalent in romana a verbului to disrespect. Pentru ca in primul rind despre asta e vorba. Despre faptul ca ii faci unui alt om care te iubeste si are incredere in tine un rau urias, fiind constient ca il faci.

Pina nu iti intra in cap ca RESPECTUL sta la baza oricarei relatii si ca tu prin gindirea si comportamentul tau dovedesti exact contrariul, pina atunci nu vei avea nici-o sansa la o relatie fericita, nici cu sotia, nici cu Cristina nici cu nimeni altcineva. Nu ai materialul necesar in tine.

Giulia, cu ce anume esti de acord din ce spuse NUN?

Mergi la inceput

Ilia, tocmai ca inteleg foarte bine, it takes two to tango. Care din voi doi in momentul de fata nu e dispus la asta? Daca nici tu nici el, sincer nu vad nici-o solutie, afara de despartire.

Daca e doar el dispus si tu nu, atunci iar, nu vad decit despartireaca solutie, pentru ca tu AI DREPTUL sa refuzi sa faci pace. In general pentru a face pace, partea care a ranit trebuie sa make ammends. A facut el asta? Asta ar fi invitatia lui la tango. Daca nu, inseamna ca nu e dispus sa danseze cu tine, deci nu ai cu cine merge mai departe. Ceva major trebuie sa se schimbe si trebuie ca schimbarea sa fie in directia si limitele pe care le simti tu necesare ca sa te poti simti din nou safe in relatia asta. Cred ca tie ti-a fugit pamintul de sub picioare si acum te afli pe nisipuri miscatoare.

Daca doar tu esti dispusa la dans si el nu, atunci iar nu se poate merge mai departe. Citeste despre Plan B. S-ar putea sa fi ajuns in momentul respectiv.

Nu spun decit ca s-ar putea, fiindca nu stiu deloc situatia, nu stiu nici ce ai facut tu, nici ce a facut el in directia unui tango in doi. Si din pacate nici faptul ca ambii parteneri sunt 100% angajati in tango nu este o garantie ca poti trece peste.

Sincer eu cred ca el nu a inteles inca cit de mult rau ti-a facut si cit de rau te-a ranit. 2 ani de relatie, nici eu nu stiu daca as putea trece peste. Daca vreti amindoi puteti incerca. Dar e greu si cu mari costuri emotionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Citat:
citat din mesajul lui NoUserName
Cel mai mare rau pe care ti l-a facut sotul tau, din punctul meu de vedere, a fost ca te-a lasat sa afli.

total de acord!

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

cu partea asta sunt de acord...poate ca a presimtit, dar certitudinea a doborat-o...

Mergi la inceput

Pai faza e ca e o afirmatie falsa. Nu exista "a lasa pe cineva sa afle". Odata ce exista presimtirea, suspiciunea, afli DACA VREI. Doar cei care nu vor sa stie nu afla. Nu e meritul consoartei care inseala, ci al celui care inchide ochii. Se numeste denial. Crede-ma, nu exista sa nu afli daca simti si vrei sa stii. Cine crede asta e doar naiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NoUserName spune:

Cristoiu, sotia mea "a mirosit" de doua ori pana acum. O data inainte de casatorie, o data dupa. Am mai scris despre asta. Doar ca "mirosurile" astea n-au avut nicio legatura cu realitatea. Intelegi ce vreau sa spun? Ca am fost acuzat in avans, doar pentru ca ar fi fost posibil. Poti sa-ti imaginezi cum m-am simtit in momentele alea? De-aia acum gandesc cum m-am exprimat pe pagina anterioara. Sper ca dupa aceste detalii sa terminam discutiile legate de persoana mea. Nu pot sa gandesc astfel incat sa placa tuturor.

edit pt illa_99: Ok, ma insel cu privire la inceputul relatiei tale. Probabil n-a fost ceva cu scantei, ci doar o chestie de genul "hai sa-l iau pe asta ca altu' mai bun n-am de unde". N-am sa te intreb de ce ai facut-o sau de ce nu te-ai gandit atunci la ce urmeaza pentru ca nu e un moment potrivit. Spui ca ai fost mama pentru doi copii si viitoare mama pentru al treilea. Esti sigura ca in timpul acela sotul tau n-avea nevoie de o iubita?... Nu astept raspuns. Dar ce faci tu concret ca sa-ti poti continua viata? Doar stai si astepti sa treaca timpul? Timpul trece fie ca vrei, fie ca nu. Depinde doar de tine cum il folosesti. Ia totusi in considerare ca sunt 5 persoane care au nevoie de tine: 3 copii, un barbat si o femeie. Ai grija si de femeia aia, nu doar de ceilalti 4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

NUN, hai sa facem altfel daca vrei sa contribui la topicul meu. cauta-l pe cel vechi, din 2009, citeste-l si vorbim dupa. tot bullshit-ul cu ce vrea barbatul ma umple de lehamite.. barbatul la 40 de ani trebuie sa SPUNA ce vrea, nu sa caute in alta parte. iar barbatul asta a SPUS ca vrea familie cu mine. ei ii spunea, probabil, altceva. n-a fost de genul "il iau pe asta, ca n-am altul mai bun", n-am facut copii decat dupa multe insistente din partea lui, etc.. asa ca, din punctul meu de vedere, am tinut cont de ce a vrut el. sau macar de ce mi-a spus ca vrea.
ce fac eu pt viata mea? am un serviciu invidiat de multi, am banii mei, urmez a doua facultate, ca asa am vrut eu, maine ma duc la un workshop si abia astept, dar nu stiu cum sa-ti explic... sfaturile tale cu revista Elle, mers la shopping, etc... n-au gust!!!!! iarta-ma, astea sunt de genul filmelor "Eat, Pray, Love". Ii plac fetei mele, nu mie.
intelegi, NUN? cind omul de linga tine iti transmite ca esti nimic pt el, tot universul tot se darima. si ramai singur sa-l construiesti la loc. daca poti.

cristoiu, nu mai stiu planul B, o sa caut sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nun, esti dovada vie ca unii barbati au zero profunzime si nu inteleg absolut nimic despre femei. nu totul se rezolva cu o nenorocita de rochie

ilia, atunci am citit tot dar nu comentam pt ca eram prea proaspata la meseria asa de sotie. nici acum nu stiu ce sa zic, tu esti o femeie profunda, inteligenta si ... cum as visa eu uneori sa fiu.

acuma cum se poarta el cu tine? ca din postul initial nu se intelege daca doar atunci te-a facut sa te simti rau, sau daca o face si acum. desi uneori daca un om te dezamageste atat de puternic si de personal, sa iti puna lumea la picioare si tot degeaba, tot nu trece gustul amar

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput