Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si apropo, de primit in colectivitati... stiu copii nevaccinati dusi la gradi!

gradi de stat sau privat? Mie mi s-a cerut o copie dupa carnet vaccinari

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

si au zis ca nu-ti primeste copilul nevaccinat?

la varsta la care vom duce copii la scoala cu siguranta vor fi foarte multi copii nevaccinati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

si apropo, de primit in colectivitati... stiu copii nevaccinati dusi la gradi!

Life is good!

gradi de stat sau privat? Mie mi s-a cerut o copie dupa carnet vaccinari

si au zis ca nu-ti primeste copilul nevaccinat?

la varsta la care vom duce copii la scoala cu siguranta vor fi foarte multi copii nevaccinati...

Life is good!

Nu mi-am pus problema, n-am intrebat.
S-ar putea ca la varsta la care ii ducem noi la scoala sa existe astfel de limitari. Pentru ca abia acum au importat si ai nostri metoda de urmarire a campaniei pe baza de carnete si limitari in comunitati. probabil ca sistemul se va rutina si mai mult in 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello fetelor!

Scuza de absenta, alerg de colo colo cu 3 copii dupa mine si imi rsmsne cam putin timp de scris.
Am vazut discutii despre vaccinare. Se pare ca este relativ usor sa introduci un copil nevaccinat in colectivitate, ii duci hartie cum ca e alergic la albusul de ou si s-a rezolvat.
Ruxita intreba care este problema daca il duci nevaccinat, am inteles ca in gradinite pb ar fi ca pot sa se imbolnaveasca copiii de varste mai mici, care la randul lor nu sunt inca vaccinati. Sper ca am fost cat de cat coerenta.
Eu nu-s anti vaccinare, nici pro....i-am facut schema obligatorie si atat.

Va pup, sa aveti o saptamana superba!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Si eu pe aici. Azi am avut zi dedicata programului administrativ, asa ca am absentat.

In legatura cu vaccinurile.....sunt constienta ca pentru copil este mai buna imunizarea pe cale naturala, dar eu am facut 2 din bolile copilariei la 13 si la 16 ani si a fost f rau, ca sunt forme mai urate la varsta mai mare, asa ca am tinut neaparat sa il vaccinez pentru acele boli (rubeola, care intra in schhema obligatorie si varicela care a fost extra la noi).
El nu a avut nici un efect de la vaccinuri, asa ca pentru mine a fost ok. Am inteles ca vaccinul anti varicela are efecte adverse destul de urate si destul de des intalnite.

Sincera sa fiu nici nu mi-am pus problema ca as putea refuza vaccinurile din schema obligatorie.....

Tomaca, ma bucur ca sunteti mai bine!

Simply, ai grija de tine, ia si tu ceva vitamine.

Nyny, multa sanatate si tie si Marushcai si da DD sa scape David.

Ruxita, sa inteleg ca tu nu i-ai facut vaccinurile lui Kay?
De ce ai fi impotriva? Eu nu am argumente, asa ca m-ar interesa.

Mire, 3????? Exersezi, exersezi? Multa, multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Dece sper ca nu a fost nimic serios. buba sa treaca.

Micki am vazut foto cu barbatelul frumusel foc! Are asa o fatzuca de poznas....

Sa aveti o seara frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

atlantique, i-am facut vaccinurile lui Kay, doar pentru ca am crezut ca si voi ca sunt obligatorii...

si nu e vorba despre efectele adverse imediate, ci alea de-a lungul vietii...

din ce am citit din fuga trenului este mai bine sa faca o boala a copilariei in copilarie pentru a dezvolta anticorpi in mod natural...

cititi si formati-va o parere proprie, nu vreau sa impun nimanui parerea mea... care este urmatoarea - ar trebui sa fim informati (parintii) si ar trebui sa avem libertatea de a decide daca ne vaccinam copiii sau nu...

vezi cazul cu vaccinurile contra HPV la fetitele de 12 ani, pe care Cercel vroia sale vaccineze obligatoriu fara acordul parintilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello fetelor!

Scuza de absenta, alerg de colo colo cu 3 copii dupa mine si imi rsmsne cam putin timp de scris.
Am vazut discutii despre vaccinare. Se pare ca este relativ usor sa introduci un copil nevaccinat in colectivitate, ii duci hartie cum ca e alergic la albusul de ou si s-a rezolvat.
Ruxita intreba care este problema daca il duci nevaccinat, am inteles ca in gradinite pb ar fi ca pot sa se imbolnaveasca copiii de varste mai mici, care la randul lor nu sunt inca vaccinati. Sper ca am fost cat de cat coerenta.
Eu nu-s anti vaccinare, nici pro....i-am facut schema obligatorie si atat.

Va pup, sa aveti o saptamana superba!

mire, tu cand ti-ai vaccinat copilul ai facut-o cu gandul la sanatatea celorlati copii? la varsta la care copilul este dus la gradi, are cam toate vaccinurile facute, cele de la 4 ani in sus sunt doar rapeluri, nu? (contrazice-ma daca gresesc)...
... si daca e adevarat ca vaccinurile sunt facute doar pentru a imbogati marile companii farmaceutice... (nu zic nimic de oculta care zice ca prin vaccinuri vor sa tina in frau cresterea demografica)...

alta intrebare, ai ezita sa faci copilului tau un vaccin stiind ca la un procent de 0,001 % copii apar efecte adverse trecute si in prospect ...
mire, care e legatura in alergia la galbenusul de ou si vaccinuri? toate contin asa ceva? o colega de servici (nascuta cu 2 zile mai tarziu decat mine) spune ca parintii ei nu i-au facut vaccinuri pentru ca la un vaccin anume i s-a umflat foarte tare un picior umflatura care nu mai trecea si medicii luau in calcul amputarea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rux eu am vaccinat-o pe Mara pt binele ei (cel putin asa cred deocamdata). Spuneam doar cum pot motiva gradinitele refuzul unui copil nevaccinat.
Nu stiu daca toate contin si albus de ou, dar cred ca cele mai multe da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Tomaca eu ma stresez cam din orice , mai bine spus imi fac griji/ganduri in legatura cu viitorul, dar asa imi e felul ; faza cu kg a fost o gluma , eu sunt slaba de cand ma stiu(am si cu cine semana ). Nu e cazul de depresie(daca la aia te-ai gandit )

Astazi am petrecut frumos, am fost cu Ariana la niste copilasi draguti si s-a jucat frumos cu ei ; ce bine e cand este vreme frumoasa

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Referitor la ce am trimis pe mail am vazut ca numai 3 fete au raspuns(carora le multumesc ), poate cand aveti un pic de timp va spuneti si voi parerea

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput