Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 20
decenuela spune:
buna seara, dragelor...
nyny...vai, vai...i s-a fcpielea de gaina...cand am auzit de ..urgente...bine ca ai incredere si simtit ca va fi bine...
tomaca...multa sanatate...
rux..nici nu stiu ce sa zic de vaccinuri...ai dreptate, mi se pare normal sa fim informati si sa putem hotari....tare mi-e sa nu fie si astea...o afacere din care seimbogatesc cativa....zic si eu ca mire...le-am fc cu speranta ca am fc un bine copilului meu...noi n-avem carnet de vaccinuri asa ca...nici la dr de familie n-am mai datde la 4 luni ...vom vedea daca o sa ne primeasca in colectivitate ...daca nu....deja simt ca ealergic la albus
atlantic..harnicutza, harnicutza...acu tre sa te rasfeti cu ceva..
simpli, cum mai sunteti?
m-ati intrebat de reactia mea vizavi de faptul ca a cazut jiji...deloc frumos...( in cap)...par denaturata? n-am reactionat in niciun fel...de obicei eu sunt cu efect intarziat...ceea ce ma determinasa fiu lucida si sa actionez prompt in diverse situatii...dupa imi imaginam ce putea pati/...in fine..e ok...
azi pt caa fost frig am aj la mall....sa ne dam cu liftul si scarile rulante..si a zarit noul loc de joaca deschis...s-a infipt acolo..( nu mai fusese)...m-am dus si eu de frica sa nu casapeasca pe careva....ce sa zic...pe langa faptul ca a zis ca-l trece pipi si am fugit intr-un suflet la baie...( asta fiind o chestie de bine)...nu reuseam sa mai plecam de acolo...cred ca vroia sa se culce...pt a se trezi tot acolo...
in alta ordine de idei...am itrat intr-un mag de produse traditionale( la colt unde ai stat tu mire...ala mai mare) si am luat lapte de capra sa-l incerc pe jiji...doar l-am incalzit..hbar n-am daca e fiert sau nu.....sper sa nu pateasca ceva...si acu habar n-am ori de oboseala...ori ca el oricum e pasionat de lapte dar n-a fc niciun protest...l-a baut pe narasuflate. am dat 8 ron park...mi s-a parut scump...in ideea ca el bea 1 l pe zi ( nu ca ta-su n-ar fuma3 pachete si aia nu sunt luati la socoteala )ma uit pe net si cei de pe lapte si branza de capra . ro nu livreaza decat in sect1 si 6 si nu mi-a placut asta. mai stiti ceva?
pt ca daca el il accepta pai m-as da pe lapte decapra si telemea...
in rest nu stiu ce sa mai zic...singura mea bucurie e jiji...soarele si luna in rest...nu e roz...ne luptam cu ale vietii care parca nu se mai termina ...insa cum speranta moare ultima....sanatosi sa fim...
sa aveti o seara frumoasa si linistita
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Dece trebuie sa speram, face parte din viata, azi "suisuri",maine "coborasuri" dar esential e sa stim sa mergem mai departe cu mult curaj si speranta; sunt oameni care din cauza unor probleme o iau rau pe aratura si e vai de ei si familiile lor(cunosc cazuri);copii care suporta niste consecinte grave din cauza faptului ca un parinte sau amandoi nu au stiut sa se ridice si s-au complacut in niste situatii neadecvate , pacat pacat.
Simply,mami de fetita frumusica