Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!
Raspunsuri - Pagina 4
marci_mami spune:
JD ma bucur ca totul a fost bine la dentist si ca are Finn dinti sanatosi.Si noi trebuie sa mergem la 2,5 ani dar inca nu am gasit un dr bun si rabdator pt copii.Eu acuma am comandat prima data din Anglia si deja imi puneam semne de intrebare de ce dureaza asa mult.
Ronina imi place mult sa citesc de Biancuta ta.E super ce bine ia in greutate si se dezvolta
Fetelor azi am avut 22 de grade!!!Am stat vreo 4 ore cu oliver afara si ne-am jucat iar dupa ce l-am pus la somn m-am apucat sa imi spal geamurilesi am spalat si tot de pe paturi!
Inca am energie si nu imi vine sa cred ca nu ma doare mai nimica!
va pupic pe toate
Hai Dana
37 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
dara76 spune:
Dana n-a nascut inca, are cam 36 de ore de cand s-au fisurat membranele (miercuri spre joi pe la 3 noaptea) si dimineata colul era inca inchis, intre timp s-a plimbat si s-a deschis colul, are dilatatie 2, dar tot nu are contractii. Gaza e monitorizat la 3 ore si e ok, i se fac antibiotice Danei pentru prevenirea infectiei. Acu' nu stia exact care e pasul urmator. Va pupa pe toate si va multumeste ca sunteti alaturi de ea, ca i-am transmis ca va ganditi la ea.
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
monna3 spune:
J.D. ma bucur ca a fost totul bine la dentist
Ronina pai ce mai... ai fetita mare, inca putin si impliniti 1 lunita
cam liniste pe aici... mai pregateste careva vreo surpriza???
Dana???
pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
monna3 spune:
Dara multumim de vesti
Dana tin pumnii
monna3 spune:
wow, chiar e liniste deplina pe aici
Happy ce faceti? Ce face Alexia?
franqois spune:
Hai Dana!!!Sunt sigura ca totul o sa fie bine!!!
Happy cat te-a costat rezerva privata?
Si vroiam sa va mai intreb, cele care ati nascut la stat, sau veti naste, cat ati dat, sau veti da, doc. neonatolog?
Ronina ce dulcica e fetita ta, si are aproape o luna. Ce repede trece timpul!!!
Oare Bu ce face? Cum se simte dupa cezariana? O fi facut icter bb Mara?
38+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan
ronina spune:
Wow Dana ce greu se lasa Gaza iesit! Tin pumnii sa fie totul bine cat de curand!
Multumesc fetele de aprecieri, cand ma gandesc ca eu aveam DPN abia duminica si ma uit la Biancuta mea mi se face pielea de gaina
dara76 spune:
Franqois, in caz ca aterizez la Cantacuzino, am pregatit 250 pt neonatolog.
Ronina, daca esti interesata si pt. cine mai e interesat, un link pescuit tot de pe la bulgarasi candva: http://www.persepolispediatrie.ro/articole-medicale/program-card-vaccinuri-pediatrice/
Nu imi dau seama cat vine reducerea, n-am apucat sa calculez.
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
franqois spune:
Dara mersi mult. O sa pregatesc si eu tot atat pt. neonatolog.
Ronina eu sunt topita dupa fetite. Parca baieteii nu ma mai impresioneaza chiar asa de mult. Asta din lipsa de fetita...
Ma uitam pe lista de inceput cu nasterile si bb-ii si am vazut ca cele care au nascut natural, au nascut, majoritatea, la termen, chiar 40+. Sper sa nasc si eu saptamana viitoare, la 40s, nu mai tarziu. Desi mi-e asa de bine acum, ma simt ca in vacanta, fara sculat dimineata, fara plecat la serviciu. Exceptand noptile in care nu pot sa dorm, dar si dupa ce se va naste bb nu voi mai putea sa dorm, asa ca mai bine este acum. Plus ca acum am tot timpul din lume pentru cei 2 printisori. Si pot sa-i rasfat in toate felurile.
Hai Dana!!! Da-ne un semn!!
38+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan