Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!
Raspunsuri - Pagina 3
kovacsc spune:
Eu fac de mancare, de cateva zile asteptam sa se termine borsul de peste sa fac o supa cu galuste ca imi era pofta si mai fac si o salata boeuf.
Cristina 35+ Karina, fetita noastra draga
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica io prezent. la 'laud' cu o migrena Mirela, mami de Alexia |
Se poate sa alaptezi fara sa iti tii copilul flamand. Solutii sunt.
Nu indraznesc insa sa ma bag fara sa am acordul tau.
dara76 spune:
J.D. ce sa fac, ma ajuta disperarea sa muncesc :)
Mai ales ca trebuie niste banuti acum, si dupa nastere cat n-o sa pot munci imediat. Plus ca-s clientii...mi-a luat 5-6 ani sa-i strang, daca-i pierd...s-o iau iar de la paine goala si datorii e f. greu, mai ales acum. Ca 1-2 ani n-am avut asa mult de lucru la inceput.
Happy, eu zic sa chemi si pe cineva live, inteleg ca tu zici de vorbit cu Rox la telefon?
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
ronina spune:
JD: ma bucur ca a fost ok la dentist cu Finn, e importanta prima impresie, eu am avut multa vreme oroare de dentist
Happy: ce frumoase sunteti si ce cumintica a stat la baita Consultanta a fost la tine acasa? A verificat daca mufarea la san se face corect? Avand in vedere ca ai lapte suficient, nu-mi dau seama de ce ar da drumul la san decat daca eventual nu-l prinde bine si nu prea curge. Bianca face pauze dese la supt ca oboseste dar nu da drumul la san o data ce e bine prins.
Dara, Tala: durerea sub omoplat era intensa ca de la un nerv? Stiu ce exista ceva nerv care atunci cand e inghesuiala mare in abdomen extinde durerea pana in umar, eu am avut in urma laparoscopiei (cand ramane gaz in burtica pt o vreme, si cand mancam mai mult, de la presiune ma apuca durerea sub omoplat).
Dana cum mai esti?
Bianca a inceput sa stea ceva mai mult treaza, am noroc cu stickerele de pe pereti ca pare foarte atrasa de ele Azi i-am facut cunostinta si cu un ursulet conforter si stiti ce-a facut? L-a tras, i-a bagat singurica nasul in gurita si dadea sa suga evident se enerva ca nu curge lapte iar eu si tati muream de ras
nelli spune:
FELICITARI WALI SI HAPPYX2,SA FITI SANATOSI SA CREASCA BEBELUSII MARI SI FRUMOSI!!
34+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
amy25 spune:
Ronina sigur ii copilul tau?
E super precoce fata asta, daca deja apuca de pe acum... la 8 luni merge!!!!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
Tala spune:
Dara, Ronina, cred ca asa o fi, de la inghesuiala, ma doare o suprafata insa nu doar o sagetatura ca de nerv, sper sa treaca dupa ce nasc.
JD durerile de simfiza sunt cele din zona inghinala? si eu am, parca sunt o masinarie stricata si nu sunt unsa suficient. Cat mai e pana luni?
Happy ai reusit sa te odihnesti putin? e bine ca s-a declansat bine lactatia, acum o sa-i curga si Alexiei mai usor.
Sunt sigura ca Dana a nascut (am visat-o toata noaptea)
Ronina ce de actiune e la voi! abia astept si eu!
Danaela super ca mai ai putin si intri in concediu.
ronina spune:
Amy, e conforter din ala doar cu cap si cu corpul paturica, usor de apucat si tras, si e drept ca i l-am asezat f aproape. Oricum nu ma asteptam sa il directioneze atat de bine la gurita, ne-a lasat masca Abia astept sa vad ce surprize ne mai face, dupa tonus nu se vede ca ar fi prematura, ceea ce ma bucura nespus