Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!
Raspunsuri - Pagina 14
dana_cp spune:
Aredwynn, te pup. am vzt poza cu Natalia de 2 saptamani.. Are un zambet de ingeras, cred ca te topesti toata cand vezi, o frumusete. Numai bine va doresc.
Magdalena, felicitari mamico!!! Snt fericita pt tine. I- am citit lui Mister postul tau si pe la sfarsit plangeam amandoi. Sa-ti traiasca minunea!
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
dara76 spune:
Happy, faci cum crezi, dupa cum ii spuneam si Biei, ultimele cercetari zic ca cel putin pana in 5 luni nu retine copilul chestii tip rasfat. Abia chiar pe la 10 luni ar incepe ceva tendinte de manipulare (desi sunt normale pentru satisfacerea nevoilor, pt. ca este la mana noastra copilul mic, total dependent de noi, tre' sa ne oblige cumva sa reactionam) si testare de limite - daca vrei sa le zicem asa.
In linkul pt. Ronina cu plansul bebelusului scrie ca e indicat sa-i raspunzi intr-un minut si jumatate si sa reusesti, pe cat posibil, sa-l linistesti in 10 minute.
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
interesant ce spui dara.
eu merg pe ideea ca orice bebelus are nevoie de afeciune, iubire, atentie. lucruri de care nu beneficiaza de la distanta
gata, ma bag la somn. pupici, noapte buna
HAI TALA
HAI DANA
Mirela, mami de Alexia
monna3 spune:
buna fetele
scot si eu motatele pt fete:
Hai Dana! Hai Gaza!!
Hai Tala! Hai bebe Matilda!
Anca Doamne ajuta sa ajungeti si voi la acelasi rezultat cat de curand . Si noi am implinit azi 2 saptamani dar eu l-am mai scos afara si pe balcon. La noi e cald binisor si l-am tinut cate 5-10 min.
carstea imi pare rau de problemele pe care le ai, tin pumnii ca bebe sa vina atunci cand e timpul
Amy nu te mai gandi de pe acum, o sa fie bine cu alaptatul, o sa vezi . Consultanta in lactatie din spital mi-a spus ca si psihicul nostru conteaza mult in alaptare, trebuie sa fii sigura ca o sa fie bine si asa o sa fie.
Gabriela problema cu scosul aerului e si la noi... nu-l scoate si pace. Uneori ragaie si in timp ce papa sau nici bine n-a dat drumul la san a si ragait dar de cele mai multe ori nu ragaie deloc
Mirela felicitari pt ora de papat! S-o tineti tot asa . Cu tinutul langa mine si eu ma straduiam sa-l las in patutul lui sa nu-l invat sa doarma cu mine dar cand am vazut cat de bine doarme cand e langa mine am renuntat la ideea asta. O sa am timp sa-l invat mai pe la 3-4 luni sa doarma in patut, pana atunci vreau sa "profit" de el
Dana eu ma rog ca la tine sa nu fie cazul de ceza, dar daca totusi se ajunge la asta nu-i bai, important e ca Gaza sa fie bine, nu conteaza cum vine pe lume . Las' ca la urmatoarele sarcini o sa facem VBAC
Dorina tin pumnii sa iasa bine analizele si sa nu fie vorba de hepatita
Bia ufff... sper sa aveti nopti mai usoare, imi pare rau ca te tine Rebe in priza tot timpul
Dara si Cristina stati linistite, daca o sa vi se rupa apa cu siguranta o sa simtiti din plin. Nu e doar o scurgere usoara... curge mult ca si cum ai face pisu non stop, cel putin asa a fost la mine. Eu in 5 min am umplut 2 tampoane de alea de noapte . Eu am simtit prin somn o pocnitura si apoi a inceput senzatia de a face pisu dar nu ma puteam tine si cand m-am ridicat a inceput sa curga. Noroc ca ma inarmasem de cu seara cu tampoane mari... mi-am pus sa fie acolo, cred ca am avut o presimtire ca pana atunci nu-mi mai pusesem
Mada bine ati venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Bia_Mi spune:
Dara si Ionela va multumesc pt sfaturi! Sincer nu stiu ce sa mai fac cu plansul ei. Si mie imi place sa o tin in brate sa o pup, sa ma joc cu ea, sa o legan, sa dansam...dar ea prea vrea tot timpul in brate. Nu ma pot duce nici la toaleta ca incepe sa planga. Cel mai greu e cand lucreaza sotul 24 ore...deabia pot sa mananc. Imi aduc aminte acum de o alta mamica,care se plangea de acelasi lucru...iar eu cica o incurajam"Las-o sa si planga,isi dezvolta plamanii si in plus e mai bine ca apoi se dezvata singura si nu mai esti nevoita sa o tii in brate mereu" insa eu nu pot sa o las pe Rebe sa planga,mi-i se rupe inima in 2 knd o aud. Iar cu laptele,nu stiu ce sa fac, o sa incerc sa o pun la san iar cu toate ca ma doare de urlu de durere,dar asta e...stiu sigur ca nu se satura,defapt cand o alaptez la san,ea trage cu asa forta,lacoma fiind de curge jumate de lapte pe langa gurita ei.
Sper Monica sa fie bn...voi ce faceti?
Ronina ce face Bia?
Magdalena felicitari! Esti o curajoasa!
Strumfy? Aredwynn? Ce vesti ne mai dati?
Happy felicitari pt dra! Va poop pe aman2!
monna3 spune:
Bia noi suntem bine, maine avem controlul de 2 saptamani la pediatra si vedem cum evoluam cu greutatea. Ma cam chinui noaptea cu el ca nu doarme mai mult de 1 ora jumatate. in timpul zilei doarmei mai mult dar noaptea nu vrea si pace. Acu asta e... poate or veni si vremuri mai bune. De maine tati se intoarce la munca deci vom ramane singurei... sa vedem cum va fi
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
dara76 spune:
Monna, pai la rupt apa nu ma indoiam ca mi-as da seama, insa la fisurat membranele e diferit, cica tzaraie putin.
Bia, aia cu plamanii "sa faca plamani" e un mit. Nu face niciun plaman, ba chiar inghite aer cand plange (s-a constatat ca au mai mult aer in burtica dupa ce plang), e mica si nu stie sa se linisteasca, cel mult se epuizeaza si/sau se incinge, isi oboseste sistemul nervos si nu stie cum sa-l calmeze la varsta asta (vorba aia, nu stim noi, care suntem mai mari).
Ai facut ragade? De ce doare la san?
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
irinaelena spune:
Bia, tie ti-ar fi util un wrap/sling. O pui acolo si mai poti face si altele.
Go go go Tala
Happy, nici eu nu vad de ce te-ai abtine sa o iei in brate.
Irina, 36+ cu Maria
Bia_Mi spune:
Dara spre uimirea mea nu am nimic la sani,dar cand trage ea insetata asa ma ustura si ma dor de mor...Imi este mai usor sa ma mulg,mult mai usor. Dar o sa incerc sa o pun iar la san...de maine.
Monica sa inteleg ca si pe tine te chinuie Cezar?! Offf... sper sa avem nopti linistite,ti-am zis ca eu ii bag uscatorul de par si o ia somnul imediat. Zgomotul o adoarme subit...poti sa incerci. Pup
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bia_Mi Dara si Ionela va multumesc pt sfaturi! Sincer nu stiu ce sa mai fac cu plansul ei. Si mie imi place sa o tin in brate sa o pup, sa ma joc cu ea, sa o legan, sa dansam...dar ea prea vrea tot timpul in brate. Nu ma pot duce nici la toaleta ca incepe sa planga. Cel mai greu e cand lucreaza sotul 24 ore...deabia pot sa mananc. Imi aduc aminte acum de o alta mamica,care se plangea de acelasi lucru...iar eu cica o incurajam"Las-o sa si planga,isi dezvolta plamanii si in plus e mai bine ca apoi se dezvata singura si nu mai esti nevoita sa o tii in brate mereu" insa eu nu pot sa o las pe Rebe sa planga,mi-i se rupe inima in 2 knd o aud. Iar cu laptele,nu stiu ce sa fac, o sa incerc sa o pun la san iar cu toate ca ma doare de urlu de durere,dar asta e...stiu sigur ca nu se satura,defapt cand o alaptez la san,ea trage cu asa forta,lacoma fiind de curge jumate de lapte pe langa gurita ei. Sper Monica sa fie bn...voi ce faceti? Ronina ce face Bia? Magdalena felicitari! Esti o curajoasa! Strumfy? Aredwynn? Ce vesti ne mai dati? Happy felicitari pt dra! Va poop pe aman2! Mami de Rebe! |
Bia, din ce spui tu bvebe plange la san pentru ca primeste prea mult lapte, fluxul e prea puternic.
Doamne, e pacat sa nu alaptezi!!!!
Intra pe grup, ca aici gasesc mai greu mesajele tale ( grupul de pe FB).Acolo sunt si consultante acreditate deja.
Pana una alta:
Pentru a gestiona fluxul prea puternic este necesar sa pozitionezi copilul la san in asa fel incat gravitatia sa incetineasca fluxul. Asta inseamna sa asezi copilul bruta pe burta, tu lasata pe spate . Poti sa ii sustii fruntea cu o mana si pe ea cu cealalta. Fluxul va fi mai lent asa
Poti goli putin sanul ianinte de a suge copilul.
Alapteaza cand bebita e semioadormita, va fi mai calma si va avea mai multa rabdare
Iti trimit si articolele in acest sens. Ai nevoie?
REVIN