Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt din ce in ce mai convinsa ca plimbarile lungi sunt secretul noptilor linistite. Ieri am stat in parc si la cumparaturi vreo patru ore iar azi noapte am dormit fara pauza 5 ore!. Deja ma lafai, nu? M-am intalnit cu Bulinutza la Sun Plaza. Arata foarte bine, draga de ea, in ciuda greutatilor cu copiii.
Alice, abia astept sa va vad pozicile de la botez. Si noi am iesit ieri, ati fost in IOR sau pe langa casa? Astazi iesiti? As vrea si eu sa ies pe la 13...
Amelia, ai avut curajul expunerii in costum de baie? Esti tare, mami! Inseamna ca te-ai refacut beton, bravo tie!
Olga, m-ai cam incitat cu tocurile alea...As incerca si eu macar 10 minute prin cartier.
Piticul meu doarme in marsupiu, rapus de o doza generoasa de lapte. A reusit performanta sa manance 160 ml.
Pont: la magazinul "Z" sunt iar reduceri in perioada 15 martie - 15 iulie. Am mai achizitionat cate ceva si am primit si invitatii gratuite la Baby expo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ce mesaj sec

Iris este in continuare f cuminte. Sper sa continue tot asa. Colici avem dar nu puternici.
Gandurile si temerile vin si pleaca. Cateodata ma gandesc la urmatoarele luni sau chiar ani si ma apuca frica, iar alteori ma gandesc cu mult optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Iaura sanatate multa sotului Sa-ti faci neaparat si tu vaccinul

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

mersi olga ,eu sunt vaccinata de la servici(spital) de vreo 3 ani ,dar mi-as face anticorpii sau ce?? ca sa vad daca am imunitate...pana atunci prezervativ
tu esti purtator sanatos ,sa inteleg, ai vreo restrictie ,ca eu nu stiu ce sa fac de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:

Stiti cumva cum este ok sa dam vigantolul, dimineata sau seara, sau nu are importanta?

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

buna dimineata,
mie mi-a spus o prietena ca pediatra i-a recomandat sa ii dea Vigantolulul la bebe , seara intre ore 18,00 - 20,00 ca se asimileaza mai bine.
Eu asa ii dau , pe la 7 seara.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ileana ma refeream la mesajul meu anterior ca e sec. Dupa ce l-am citit asta mi-a venit in minte. Nu mai puteam nici sa editez nici sa raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, da am fost in IOR. Eu pe la 13 o culc pe mara. De obicei iesim dupa 4 cand ajunge marius acasa, altfel nu pot cu amandoi.
Daca ies te anunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

Citat:

Iaura sanatate multa sotului Sa-ti faci neaparat si tu vaccinul

mersi olga ,eu sunt vaccinata de la servici(spital) de vreo 3 ani ,dar mi-as face anticorpii sau ce?? ca sa vad daca am imunitate...pana atunci prezervativ
tu esti purtator sanatos ,sa inteleg, ai vreo restrictie ,ca eu nu stiu ce sa fac de mancare

mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Da, trebuie sa-ti faci analize sa vezi daca ai anticorpi. Eu pe David desi l-am tot vaccinat, acum cateva luni cand i-am facut analize, nu avea anticorpi si l-am vaccinat din nou.

Eu am viremia f mica, sunt doar purtator de virus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Luiza, hehe, virusii vin de la gradi, eu de regula ma imbolnavesc greu si imi trece repede... Andra inca nu s-a imbolnavit grav iarna asta, dar se pare ca ii poarta cu ea (pe virusi). Naspa e ca nu ma odihnesc noaptea, ca bebe stranuta si el cam prea des si fornaie, eu sunt tot cu ochii pe el, am fost si ieri si vom merge si azi la pediatra. Mi-a spus ca nu e bolnav si ca arata f bine, dar sa il tinem sub urmarire. Din pacate nimic nu se poate da la bebelusi asa de mici, ne-a dat doar picaturi cu vitamina C, dar si alea intr-o doza minuscula. Si apa de mare, si recomandarea sa nu fie aerul prea uscat in casa.

Mai nasol e ca previziunile medicilor pt viitorul fratilor mai mici in materie de boli e sumbru... mi s-a spus "hehe, asta e doar inceputul". Ma gandeam ca nu-s eu singura mama cu mai multi copii de pe pamant, cumva o vom scoate la capat, dar incet incet imi piere din optimism.

Ileana, era un "public" restrans la bazin, in total am am fost vreo 4 colegi, m-am gandit si eu la asta, pe naiba refacut beton .

Nu ne mutam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Salutare!

In sfarsit apuc si eu sa scriu cateva cuvinte!

Toni, ma bucur tare mult ca ati ajuns acasa! E o micuta luptatoare minunea ta! Felicitari si sanatate multa in caontinuare!

Izish te felicit si eu pentru ca ai adus pe lume ultimul bulgaras al odiseei noastre!

Kraluca, noi am luat fenobarbital, sargenor si vit c timp de 12 zile. Bilirubina a scazut de la 10,7 la 3, dar transaminazele sunt in continuare de 3 ori mai mari decat maxima si avem tratament pentru 14 zile cu liv52, sargenor si vit c. Ii mai dau bonisan de 3 ori pe zi. Icterul habar nu am de la ce l-a facut, ca avem aceeasi grupa de sange, nu am avut infectii in perioada sarcinii... O cauza ar putea fi faptul ca am nascut la 37 de saptamani si fetita a facut tratament cu antibiotice in primele 5 zile de viata. Sunt niste posibile cauze. Si mai e cea cu laptele matern, care la noi habar nu am cum e, cat e, s.a.m.d. Oricum galbeneala a mai trecut.

Mihaela, esti o norocoasa ca ai fitita cu gropite. SI eu am gropite in ambii obraji, doar ca e mai accentuata la cel drept. La bulina nu am vazut gropite. Mama mi-a zis ca daca ar fi avut s-ar fi vazut, ca la mine s-au vazut din prima zi de viata.

Ileana, si noi avem probleme cu constipatia, sau ce-o fi ea. O hraneam la san exclusiv si de doua ori consecutiv s-a intamplat sa faca la 6 zile dupa jumatate de supozitor. A umplut 2 pampersi saracuta. Am fost super stresata din cauza asta. Acum mi-a facut la doua zile si astept sa vad daca azi are vreun cadou pentru mine.
Dar am inceput sa-i dau si lp - topher pentru ca nu a luat cum trebuie in greutate. Astept acum sa vad ce se mai intampla... Nu a functionat nici ceaiul de musetel, nici prunele mancate de mine, nici masajul pe burtica, nici nimic. Am citit insa ca sunt copii care fac si o data pe saptamana. Bulina mea a facut la 6 zile. offf...

Fetelor, eu cand citesc de bebeii vostri ca iau cate 1 kg si peste pe luna, ca nu le mai vin hainutele, ma ia cate o panica... A mea a luat 500 g in prima luna si acum cred ca tot pe acolo ne scaldam. Pediatra s-a cam alarmat si de asta mi-a zis sa-i dau completare cate 60 ml la masa. Problema e ca uneori mananca 60, uneori 20-30, alteori nu vrea decat de la un singur san... Ea pare destul de fomista, insa nu stiu daca se satura de la mine, sau oboseste si adoarme. De la inceput dupa ce o alaptam imi dormea cate 3 ore, iar noaptea avea si 4 ore de somn, asta de la 2 sapt. Acum imi doarme legat 6 ore pe noapte, se trezeste doar o data pe la 4-5 mananca si adoarme iar vreo 4 ore. Ma gandeam ca daca ar fi fost flamanda nu a ar fi dormit asa de bine, dar cica nu e chiar asa. Nu stiu ce sa mai cred. pana la urmatoarea cantarire o sa-mi mai creasca niste par alb...

Bulinutza si mie mi s-au infundat canalele la ambii sani de vreo 4 ori pana acum. Am tras de sanul drept de l-am invinetit si tot nu am reusit sa le desfund eu. La pompa am renuntat (tot avent electrica) pentru ca atunci cand am pus-o ultima data a inceput sa imi iasa sange de unde aveam fisura. 4 zile cat nu am alaptat cu sanul ala m-am stors manual - scoteam cate 30-40 cu chiu cu vai, dar nu reuseam sa scot tot laptele si asa mi s-au infundat canalele de tare, ca am renuntat la repaos si am pus-o din nou la san desi rana nu mi se trecuse. Fetita a reusit sa desfunde canalele. Rana e tot acolo, dar am inceput sa o accept, ca doar e a mea.
Imi doresc mult sa alaptez, dar daca fetita nu ia in greutate, e tare frustrant pentu mine, mai ales ca am si dureri din cauza fisurii.

Sper ca la scutece o sa fiu mai activa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

am pandit-o toata noaptea. o mai chinuiam un pic sa planga (sa-i aud vocea cum e)si ca un facut n-a plans deloc .. abia dimineata a dat ceva semne si uraaa ... are tzignalul la loc. am stat numai bot in bot pana acum, e o alintatura de copil .. cine o fi invatat-o asa? :D
Da Suzie, eliminam aerul
aseara a fost mai light criza, sa speram ca va fi din ce in ce mai bine
colief ii dau in continuare

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Dana, eu zic sa mai incerci cu colief, eventual sa vezi cam la ce ora sunt durerile de burtica si sa-i dai la masa dinainte mai multe picaturi. Aerul il elimina dupa ce papa?

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

Mergi la inceput