Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

olga cred ca i-am stors prea tare si cred ca s-a blocat si un canal ceva...am bagat pompa si nimic ..am o pompa avnet electrica cu care am scos si 100 ml la un moment dat...de cateva ori e drept in rest fff putin...si acum din ce in ce mai putin iar de aiz noapte ma dor...mai bag pompa si nu mai apas pe ei deloc sa vad ce iese

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Este f buna cea de la Avent, deci nu este pompa de vina. In maternitate mi s-a spus ca nu rezolvi cu pompa canalele infundate, ba chiar poti face mai rau. Cica pompa doar goleste sanul. Incearca sa te mulgi manual, sub apa calda, dar sa strangi doar de mamelon. Sper ca ai inteles cum... Te rog eu rezolv-o si pe-asta sa nu dai in alte belele, caci ti-ajunge prin cate ai trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

bine ati venit toniro!!! super veste!

bine ati venit acasa izish!

noi papam tot prost asa ca ne-a dat doamna dr polyvital si protectis...

am iesit azi sai le cumpar is am bagat si un mic shopping ptr ei...au bagat la c&A niste hainute de vara de mori

si m-am intalnit cu Ileana si cu puiul mic care e durere...ne tragea niste zambetele

ma dor sanii de turbez si nu iese nimic...20 ml dupa 40 minute dde muls...ce fac?

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bine ai venit izish!!!
Tare as vrea si eu la cumparaturi dar nu prea avem banuti acum... ne pregatim de botez;
Eu zic sa incerci si sa ii dai san in continuare si LP eventual, lasa pompa ca si eu ma mulgeam cu pompa si la fel iesea putin lapte, insa i-am dat doar san si nu mai m-am muls si a luat in greutate 1.400 g in prima luna.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

are dreptate Olga , pompa nu e o solutie , pune-l pe bebel la san si ti se va desfunda si canalelel , eu asa am procedat.
Bafta!!!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Toni, bine ai revenit si ma bucur ca ai revenit cu vesti bune.

Dana, eu zic sa mai incerci cu colief, eventual sa vezi cam la ce ora sunt durerile de burtica si sa-i dai la masa dinainte mai multe picaturi. Aerul il elimina dupa ce papa?

Adc, cum ai reusit sa atragi virusii astia? Eu ma tot feresc si saptamanal iau cate un oscilococinum preventiv, am auzit ca sunt tot felul de epidemii, de la scarlatina pana la gripa.

Lali, noi iesim in parcuri numai in week-end cand e si tati sa ne ajute, duminica am fost in cel botanic, in rest ne plimbam prin cartier pe la noi cel putin o ora pe zi.

Dari, ce faceti? cum merge alaptatul?

Noi cred ca ne-am pricopsit fie cu o alergie fie cu o acnee, maine sun dr de familie sa vina sa ne vada sau sa mergem noi la ea, dar am vb la telefon cu un medic dermatolog si mi-a explicat ca nu e asa grav. Ma bucur in schimb ca am reusit sa rezolv botezul, a ramas pe 21.04, dar foarte greu am gasit sala, mai ales ca vroiam neaparat pe 21. Fetele din TM, cautati din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am fost si noi in parc azi, toti 4. Mara s-a calarit pe toate leaganele si toboganele, radu a mancat, a studiat putin terenul si a adormit.
Copiii mei erau singurii de la locul de joaca in capul gol. In afara de copilasii mai mari de peste 4-5 ani. Era un baietel de vreo 3 ani cu caciula si fular la gat..

Izish bine ati venit acasa! Chiar vroiam sa iti dau un sms azi dar am uitat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am fost si noi in parc azi, toti 4. Mara s-a calarit pe toate leaganele si toboganele, radu a mancat, a studiat putin terenul si a adormit.
Copiii mei erau singurii de la locul de joaca in capul gol. In afara de copilasii mai mari de peste 4-5 ani. Era un baietel de vreo 3 ani cu caciula si fular la gat..

Izish bine ati venit acasa! Chiar vroiam sa iti dau un sms azi dar am uitat

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Am vazut si eu unul astazi care se distra pe tobogan imbracat in geaca de iarna, caciula si fular, iar maica-sa intr-o bluzita

Mergi la inceput

Noi avem botezul pe 20 mai. Speram sa fie frumos tare. De maine ne apucam sa trimite invitatiile. Am ales varianta electronica.

Mergi la inceput

Stiti cumva cum este ok sa dam vigantolul, dimineata sau seara, sau nu are importanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nu credca are importanta.
Sa stii ca eu am avut noroc de zi frumoasa ieri la botez. Cred ca in mai va fi cald si bineee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna dimineata, fetilii!!!
Cum am si eu putin timp, nu se acceseaza forumul
Eu nu mai am lapte aproape deloc, dar nu sunt suparata. La A nu am avut nici atat si are o imunitate f buna, pana acum. Sper sa continue asa. Asta mica are in continuare muci
La noi a venit frigul si ploua

Mergi la inceput