Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

toni... ce bine ca ati ajuns acasa! sunteti niste luptatoare amandoua si va dorim tot binele din lume! sa stii ca fetele de la bulgarasi au avut in permanenta stiri despre voi doua de la cybele, care ne-a tinut la curent pe forumul de trombofilie. pupam fetele frumoase si va asteptam cu povesti si nazbatii de acasa!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Mihaela ai o scumpete de Irisuca care seamana cu tine leit,are si gropite ...

despre noi...de bine ,mai putin cu sotul ,care din pacate nu e purtator sanatos de hep. b ci are deja hepatosteatoza(ficat gras) pt. care face trat. cu lagosa si esentiale (are si transaminazele marite)..asta e ,macar sa nu se agraveze sau stiu io ce mai poate fi...

Flevia e in continuare f. cuminte(multumesc la DD)are deja un program stabilit de ea singura:
seara dupa baita de la ora 20-21 ,papa,doarme pana la 5-6
-papa apoi somn pana la 9
-papa iar apoi ne jucam sau chiar mai doarme putin pana la 12-1 cand iesim 2 ore la plimbare
-la ora 16 mancam apoi iar mai doarme (asta daca nu dorme afara )pana la 18-19
-papam si apoi ne jucam pana la ora 21,nu doarme deloc la orele astea si nici nu as vrea eu...
dar manaca destul de putin zic eu(120 ml )lapte praf,am trecut si eu pemilumil sa vad daca ii place mai mult ,am observat ca o ajuta la scaun insa ,si la culoare ,cum zicea cineva ,nu mai e verde si nici nu mai miroase asa urat...imi scade si mie putina productie de lapte pe care o mai aveam ( cu tot cu nutrinatal) dar din cauza ca nu mai ia fata sanul, tre sa mulg si mai mult de 20- 30 nu iese

felicit si eu ultimul bugaras/ghiocel si astept sa faceti casuta noua sa ne orientam pe acolo ...Miha ai legatura

felicitari Toniro ,bine ati ajuns acasa , ce fetita mare s-a facut puiul de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna fetelor! Am ajuns si noi acasa, dupa aproape 12 saptamani de stat la spital.
FELICITARI tuturor mamicilor !!!
Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi! Nu am avut timp sa citesc din urma si nici nu cred sa am curand dar sper ca suntem toate alaturi de copilasii nostri acum .
Pisicuta mea, care s-a nascut la 790 gr are acum ceva mai mult de 2500 gr, si maine implineste 12 saptamani. Este minunea noastra mica si suntem foarte mandri de ea.

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Wow ,790 g??? cgiar ca e o minune , sa va traiasca si sa va bucurati de ea , felicitari!!!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari Toni pentru micul-mare bulgaras si bine ati venit acasa sa fiti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

In secunda in care m-am logat odorul imi dormea tun, asa am zis eu, am atins o litera si ochii s-au deschis imediat, incepem maraiala.
Va spun repede ce am invatat noi in perioada asta :
- probleme cu colicii mari de tot, ne-am reglat insa cu debridat alternat cu espumisan,atentie, incepe sa dea rezultate cam dupa 7-10 zile dar e foarte ok, asta a mers la noi
- Olishka, parca tu ne-ai zis de fheon, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca mult ne-a ajutat in vremuri de restriste
- am facut alergie la Klorane, Avene ne merge de minune
- constipatie, am schimbat laptele, aveam Nan si am trecut pe Topfer si iesim de doua ori pe zi fara probleme, scaunul nu mai e verde ci galben, suntem mult, mult mai linistiti.
- la 9 suntem in pat adormiti si imbaiati, ne mai trezim pe la 2.30-3 si dupa la 6.30 - 7.00 ceea ce ar fi ok daca Matza nu ar trage pisica de coada pe la filme pana pe la 1 noaptea.....
- biberoane, le-am incercat pe toate, un succes adevarat cele de le Dr.Brown.

In rest burtica s-a retras destul dar inca mai avem, nu stiu ce sa facem ca am burtiera XS care imi ramane mare.
As mai scrie dar stapanul meu isi cheama sclava favorita

Mamica de grasunel Alexandru

Sunteti pe drumul cel bun

Noi in timpul zilei numai cu feonul dormim. Cum se trezeste un pic, dau drumul la feon si adoarme la loc. Altfel as fi stat numai cu el in brate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Cati La multi ani pentru mami
Surioara nu ma ajuta la curatenie, din pacate este f dezordonata si la fel este si sotul. De David nu mai zic cata dezordine si mizerie face. Am de strans mult in fiecare zi. Niciodata nu se termina treaba. Am noroc insa ca se joaca Chiti cu David.

Mihaela rabdare multa Vad ca i trecut cu bine primul hop, bravo

David a racit si mi-e frica sa nu ia si Leon...

Astazi facem 1 luna Cred ca vine dr pediatru sa ne vaccinam.

Sa aveti o saptamana minunata, necolicoasa

Ce vaccin la 1 luna , vaaaaaaaaai sunt cu capu-n nori !!! Ce vaccin Olga ? Eu stiam ca la 2 luni e urmatorul vaccin

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Linisteste-te draga mea Noi avem alta schema de vaccinare, deoarece eu am hepatitab

Mergi la inceput

Alice felicitari pentru crestinarea micutului si pentru petrecere Da poze?

Mergi la inceput

Adc sanatate si David al meu este racit si am emotii. Foarte bine ca ai fost la inot. Sa mai repeti figura ca face bine la alungarea gandurilor negre. Abia astept si eu sa vina mama sa merg la vopsit, epilat, poate un shopping. Trebuia sa vina soacra vineri, dar a racit. Parca vad ca-mi vin acum iar amandoua odata, in loc sa vina si ele pe rand...

Mergi la inceput

Matza ai si tu un urias Pe noi ne-a masurat astazi si avem 59 cm si 5100 g, la 1 luna fix. A luat 1400g si a crescut 5 cm. Cred ca trebuie sa scot si eu hainutele mai mari, caci nu prea mai am cu ce sa-l imbrac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

olihka, anahadasha - cum faceti mai fetelor de va descurcati si cu bebe si cu cei mari si mai tineti si casa in ordine? eu am noroc de sot si de mama ca ma ajuta prin casa, iar eu ma limitez la facut mancare... si bebe, bineinteles
stiu ca bebelusii nu au inca definitivate curburile la coloana, insa la mandra mea se simt foarte bine unele vertebre... cam intre dorsale si lombale. e normal sau ar trebui intrebat pediatrul?

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Eu am o doamna care imi face de mancare luni, miercuri si vineri ca altfel nu stiu ce ma faceam. Sa nu crezi ca este mare ordine la mine-n casa, dar eu ma straduiesc Am noroc si de surioara care se joaca cu David. Acum de cand s-a facut frumos afara am cam neglijat curatenia, caci doarme afara acum si nu mai am timp de curatenie, dar cred ca o sa-i scot in curte sa mai fac si eu una alta...

Mergi la inceput