Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Cati La multi ani pentru mami
Surioara nu ma ajuta la curatenie, din pacate este f dezordonata si la fel este si sotul. De David nu mai zic cata dezordine si mizerie face. Am de strans mult in fiecare zi. Niciodata nu se termina treaba. Am noroc insa ca se joaca Chiti cu David.

Mihaela rabdare multa Vad ca i trecut cu bine primul hop, bravo

David a racit si mi-e frica sa nu ia si Leon...

Astazi facem 1 luna Cred ca vine dr pediatru sa ne vaccinam.

Sa aveti o saptamana minunata, necolicoasa

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Ce vaccin la 1 luna , vaaaaaaaaai sunt cu capu-n nori !!! Ce vaccin Olga ? Eu stiam ca la 2 luni e urmatorul vaccin

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Olishka Banuiesc ca e pt raceala vaccinul ala de care spui tu?Hai ca am luat-o razna... dar m-am panicat pt ca eu nu i-am facut niciun vaccin la 1 luna , doar controlul de rutina.Cat despre ecografia de sold nu cred ca am sa ii mai fac .

Cat despre soacra sunt satula .. in sensul ca ma regasesc in toate povestirile voastre, incecrc pe cat posibil sa nu ma enervez si sa n-o mai bag in seama cand vine pe la noi. Trebuie sa recunosc ca pe langa cicaleala si sfaturi gratuite si neinteresante + babisme si altele m-a ajutat f mult cu mancarea si cu bebebel in primele 2 saptamani pt asta multumesc si sa ii dea Dzeu sanatate , pt restul ... sa fie la ea acolo.

va

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Salutare mamici si pici!

Matza esti mortala, dar nu ii mai dai san deloc?

Eu am inceput sa iau galafor ca am avut o saptamana mai agitata, n-am prea apucat sa ma hidratez cum trebuie si cam scazuse productia. Dar tot numa tzatza mananca mandru :)
Cati, sa itu traiasca mama!

Olga, ii facu vaccinul la o luna? Nu la 2?
La botez a fost frumos, a plans R putin in biserica atunci cand l-a imbracat, in rest a gangurit si a ras cu nashu :)
La restaurant a dormit si s-a plimbat din brte in brate, am avut-o si pe mara cu noi, pana pe la 19 cand am trimis-o acasa ca era obosita. A fost frumos. Cred. Sper
Noi nu prea suntem fani nunti/botezuri, asa ca pt mine sunt toate la fel. Lumea parea ca se distreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nici eu nu le fac baie singura ( decat daca nu e marius acasa, adica f rar), dar nu pt ca nu pot ci pt ca mi se pare important sa se implice si el. De exemplu pe mara o spala marius seara de seara. Acum de cand cu radu, o si culca, ii da laptele seara si dimineata. De ce sa le fac eu pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna, mamicilor!

Eu am racit de-a binelea, ma doare capul si am nasul infundat, Andra a "tras" si ea de niste muci azi noapte, peste zi n-am observat. Bebe Cristian doarme de azi dimineata cu pauze de papa, azi noapte s-a cam foit si el. El e ok, temperatura sub 37, in schimb i-au aparut niste secretii nazale, am folosit si noi batista bebelusului, n-a iesit nu stiu ce cantitate, dar el s-a eliberat, acum respira bine si cu gurita inchisa. Fetele care folositi batista bebelusului, am auzit pareri diferite, cum faceti, obturati sau nu nara cealalta in timpul aspiratiei? Sau mai exact, daca nu o obturati, e eficient procedeul?
Cred ca ma paste o mica depresie, ca tot eram eu viteaza si zen imediat dupa nastere, ma tot gandesc daca vreodata in viitorul apropiat, cat el e inca micut, daca se intampla ceva nasol si e in pericol de sufocare, voi sti daca e grav si ce masuri sa iau? Mai bine tac si-mi trag doua palme

Aseara am fost pt prima data la inot dupa multe luni de repaus. A fost super, m-am simtit excelent dupa, vreau sa mai repet figura, poate asa imi mai ies prostiile din cap.

Dar doarme de rupe copilul asta, a sunat postasul la usa fara menajamente ca habar nu avea ca am bebe mic, si el s-a intins putin, dupa care a adormit la loc. Si are o mutra super satisfacuta

Fetele din TM, ati scos bebelusii la soare? A fost un weekend cald si frumos, noi am tot fost pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alice, am incercat cu de toate, ceaiuri, copil pus la san, pompe si asa mai departe si laptele nu a aparut si aveam si o tona de nervi ca atunci cand il pocnea foamea il puneam la titi sa suga si nu iesea nimic si eram amandoi isterici, el de foame eu de racnetele lui. Acum insa cu topfer sunte tare multumiti si fericiti. Am avut noroc insa ca putea sa nu se inteleaga bine nici cu asta.

Raportam insa 6 saptamani. La o luna avea 5400 kg si 57 cm. deja e in salopetelele de 3-6 luni ca in alea de 0-3 luni nu mai poate tine piciorusele cum trebuie.

Alina, diseara il tin si eu treaz de la 7 sau mai devreme si inainte de asta il scot afara, poate doarme mai mult la noapte. Culmea, la masa de la 2.30-3.00 mananca cel mai mult din zi.

In week-end am reusit de am facut doua feluri de mancare si ciorbita de perisoare asa ca acum sper sa pot manca si sa ma apuc de calcat pentru toata saptamana.

Izish, draga mea, era sa uit felicitari, sa-ti traiasca mica comoara!

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Matzaila, ce bebe mare! Felicitari pt dimensiuni. Bine ca ati gasit formula de lapte potrivita.

Nici noua nu ne mai sunt bune salopetelele 56 si cele 62 stau cam fix, mie nu mi se pare ca e asa de mare bebe, dar totusi a crescut si al meu destul de mult. Andra e fericita de fiecare data cand ma aude spunand "uite asta nu ii mai e buna", mi-o cere sa-si imbrace papusa Baby Born, care are deja garderoba proprie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

olihka, anahadasha - cum faceti mai fetelor de va descurcati si cu bebe si cu cei mari si mai tineti si casa in ordine? eu am noroc de sot si de mama ca ma ajuta prin casa, iar eu ma limitez la facut mancare... si bebe, bineinteles
stiu ca bebelusii nu au inca definitivate curburile la coloana, insa la mandra mea se simt foarte bine unele vertebre... cam intre dorsale si lombale. e normal sau ar trebui intrebat pediatrul?

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

si noi pe aici..

raportez cu uimire ca dupa aproape 2 luni in care copila a mancat mixt (intai san apoi supliment), de vreo 5 zile se satura cu sanul...2 posibile explicatii la care ma gandesc - fie s-a reglat in sfarsit productia de lapte, fie suplimentele de nutrinatal pe care le iau de vreo 2 saptamani functioneaza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna fetelor! Am ajuns si noi acasa, dupa aproape 12 saptamani de stat la spital. FELICITARI tuturor mamicilor !!! Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi! Nu am avut timp sa citesc din urma si nici nu cred sa am curand dar sper ca suntem toate alaturi de copilasii nostri acum . Pisicuta mea, care s-a nascut la 790 gr are acum ceva mai mult de 2500 gr, si maine implineste 12 saptamani. Este minunea noastra mica si suntem foarte mandri de ea. MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput