Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu mami de Cati Noi tocmai ne-am intors din vizita de la dna soacra. Incredibil ce mult m-a schimbat bebelusa mea!! Parca toate sfaturile si sugestiile treceau pe langa mine! M-am simtit ca un Nastase sau un Tiriac. Ea mi le ridica la fileu, eu i le serveam elegant inapoi. Sugestii precum "se invata in brate" sau "va dormi cu voi pana la adanci batraneti" le baram cu raspunsuri de genul "un creielr de bebeluus de 1 luna nu poate emite strategii de manipulare a parintilor. Dar cer prea multtt. Nici macar nu pretinde ca ma asculta.. Sa aveti o saptamana usoara Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
..le va trece intr-un final-faza cu sfatuitul.
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CristinaGoji spune:
Multumesc Mihaela! Fain te-ai inarmat cu expresii stiintifice pentru a i le para soacrei!
Si pe mine ma asteapta un mare hop de Paste. Vine soacra! Sper sa fie desu de cald si sa ies mult pe-afara sa nu avem prea mult timp pentru interactionat. Oricum am un stres cat casa. Nu stiu nici cat are de gand sa stea.
Revin
aerlilian spune:
Mihaela, bravo! Nici eu nu tac la sfaturi binevoitoare. Si ma scoate din minti ca a mea soacra, desi este intelectuala cu pretentii, ma omoara cu babismele si superstitiile....
Fetelor, daca secretul unei nopti linistite sta intr-o plimbare de aproape trei ore si somn cat mai putin spre seara, atunci asa vreau sa fac cu bebe. Am avut o noapte de vis! S-a trezit doar de doua ori ca sa pape, dar nu a durat mai mult de jumatate de ora, iar la ora asta inca mai doarme! Sunt tare multumita. Daca ar face si kk, as fi in al noualea cer!
alina_anto spune:
citat din mesajul lui aerlilian Mihaela, bravo! Nici eu nu tac la sfaturi binevoitoare. Si ma scoate din minti ca a mea soacra, desi este intelectuala cu pretentii, ma omoara cu babismele si superstitiile.... Fetelor, daca secretul unei nopti linistite sta intr-o plimbare de aproape trei ore si somn cat mai putin spre seara, atunci asa vreau sa fac cu bebe. Am avut o noapte de vis! S-a trezit doar de doua ori ca sa pape, dar nu a durat mai mult de jumatate de ora, iar la ora asta inca mai doarme! Sunt tare multumita. Daca ar face si kk, as fi in al noualea cer! Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Neatza!!
Ileana, eu pe Sara incepand de la 2 luni nu o mai adormeam dupa 19 seara. Ii dadeam sa pape, apoi ne jucam, dansam cu ea in brate, ascultam muzica (obligatoriu), apoi pe la 21.30 ii faceam baia, masajul, ii dadeam iar sa pape si dormea TOATA NOAPTEA!! Pana la 7 luni, cand au inceput sa apara dintii si ne-au dat programul peste cap..a dormit IN FIECARE NOAPTE asa. Si nu a fost zi sa nu iasa afara. Dar ne ajuta foarte mult faptul ca aveam curtea f mare, iar aerul de la Breaza, de munte o linistea, o adormea. Eu o tineam doar noaptea in casa, in rest afara dormea, afara manca, nu prea intram in casa.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Cati La multi ani pentru mami
Surioara nu ma ajuta la curatenie, din pacate este f dezordonata si la fel este si sotul. De David nu mai zic cata dezordine si mizerie face. Am de strans mult in fiecare zi. Niciodata nu se termina treaba. Am noroc insa ca se joaca Chiti cu David.
Mihaela rabdare multa Vad ca i trecut cu bine primul hop, bravo
David a racit si mi-e frica sa nu ia si Leon...
Astazi facem 1 luna Cred ca vine dr pediatru sa ne vaccinam.
Sa aveti o saptamana minunata, necolicoasa
anahadasa spune:
Buna tuturor!
La multe lunite si ani, Olishka! Stai linistita in privinta racelii pt ca cei mici au imunitate buna si nu iau raceala asa usor ca noi, adultii. Si noi am fost toti gripati, insa micutii au scapat.
Ca vorbeati de organizarea timpului, si eu stau prost de tot cu treburile casnice. Micutii sunt pe primul loc, apoi cand ei dorm fac mancarea (ciorbe, in special si ceva simplu pt felul doi, n-am mai facut o prajitura de nu stiu cand... ), iar curatenia ramane pe ultimul loc, asa ca ma prinde uneori 11 seara spaland vase... Insa am invatat sa petrec timp cu copiii, pt ca peste ani nu-mi va parea rau ca n-am curatat baia de 2 ori pe sapt...
Astept sa vina cei mari de la gradi si vreau sa iesim toti in parc.
Va doresc o zi si o sapt frumoasa!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui aerlilian Mihaela, bravo! Nici eu nu tac la sfaturi binevoitoare. Si ma scoate din minti ca a mea soacra, desi este intelectuala cu pretentii, ma omoara cu babismele si superstitiile.... Fetelor, daca secretul unei nopti linistite sta intr-o plimbare de aproape trei ore si somn cat mai putin spre seara, atunci asa vreau sa fac cu bebe. Am avut o noapte de vis! S-a trezit doar de doua ori ca sa pape, dar nu a durat mai mult de jumatate de ora, iar la ora asta inca mai doarme! Sunt tare multumita. Daca ar face si kk, as fi in al noualea cer! Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Ileana pai si a mea se da mare isteata si imi mai citeaza si din vasta experienta a cresterii celor 3 copii. Din fericire, am hotarat impreuna cu sotul cum ne vom educa bble inainte de a naste si l-am pregatit din timp cu raspunsuri "sentimentale" precum exemplul cu padurea dat de Cristina acum ceva timp. Sau am citit recent pe atachmentparenting.ro ca bebelusii nu au program de papa pt ca ei nu stiu sa citeasca ora. Ei bine ador sa le bag faza asta cand ma intreaba de ce stau mereu cu tzatza-n gura ei si nu ii dau sa manance tot la 3 ore.
Cristinica draga...bafta si dopuri de ceara in urechi
La multe lunitze Leon
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mady_19 spune:
hello fetelor!!
- felicitari Izish!!bravo mamicoo!
- tot weekendul am stat pe-afara cu Ilinca...i-a placut la aer..de-acum sper sa fie tot asha..mai frumos..cu soare...sa fie cald.ca o sa stau numa prin parc..
- am fost la vaccin vinerea trecuta...a plans putin mititica..normal...dar a fost ok..nu a facut febra...a fost bine...avea 59 cm si 4400 grame vineri...a zi pediatra ca e fbine asha...
- va pup fetelor si mai scriu cand mai am timp..o saptamana buna!
Matzaila_81 spune:
In secunda in care m-am logat odorul imi dormea tun, asa am zis eu, am atins o litera si ochii s-au deschis imediat, incepem maraiala.
Va spun repede ce am invatat noi in perioada asta :
- probleme cu colicii mari de tot, ne-am reglat insa cu debridat alternat cu espumisan,atentie, incepe sa dea rezultate cam dupa 7-10 zile dar e foarte ok, asta a mers la noi
- Olishka, parca tu ne-ai zis de fheon, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca mult ne-a ajutat in vremuri de restriste
- am facut alergie la Klorane, Avene ne merge de minune
- constipatie, am schimbat laptele, aveam Nan si am trecut pe Topfer si iesim de doua ori pe zi fara probleme, scaunul nu mai e verde ci galben, suntem mult, mult mai linistiti.
- la 9 suntem in pat adormiti si imbaiati, ne mai trezim pe la 2.30-3 si dupa la 6.30 - 7.00 ceea ce ar fi ok daca Matza nu ar trage pisica de coada pe la filme pana pe la 1 noaptea.....
- biberoane, le-am incercat pe toate, un succes adevarat cele de le Dr.Brown.
In rest burtica s-a retras destul dar inca mai avem, nu stiu ce sa facem ca am burtiera XS care imi ramane mare.
As mai scrie dar stapanul meu isi cheama sclava favorita
Mamica de grasunel Alexandru