Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Ce stiti de ceaiul Baby drink e bun pt bebe?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu i-am dat si ii dau si acum. O ajuta sa faca kk (si sa traga partzuri)daca sunt probleme si nu face.
in rest, fetelor, ma declar invinsa de colici, trista si mi se rupe sufletul pt micutza mea
cand am inceput colief a fost bine cateva zile dar de vreo 3 zile incoace .. nu mai are niciun efect si tocmai mai cumprasem o sticla
am incepu sa-i dau altenativ cu espumisan sa vedem ce iese.
Oare cand scapam de colicii (sau colicile) care ne chinuiesc bebelusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

singura problema la baby drink este ca are zahar, iar eu am observat ca in cele 3 zile cat i-am dat baby drink mi-a recurgitat (de fapt, a vomat). cum am oprit bd, cum nu a mai recurgitat (in jet)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danezza

eu i-am dat si ii dau si acum. O ajuta sa faca kk (si sa traga partzuri)daca sunt probleme si nu face.
in rest, fetelor, ma declar invinsa de colici, trista si mi se rupe sufletul pt micutza mea
cand am inceput colief a fost bine cateva zile dar de vreo 3 zile incoace .. nu mai are niciun efect si tocmai mai cumprasem o sticla

Mami de Eva Nicole - 01.02.2012

MTHFR C677 Homozigot

I-am dat azi ceai Baby Dronk si la jumatate de ora distanta a umplut pampersul, ii mai dau Infacol care mi s epare f bun dar si cam scump, insa nu ii dau inainte de fiecare masa ci atunci cand vad ca are crize puternice. Cat despre ceaiul asta Baby Drink cica nu ar fi asa indicat pt ca face caca prea repede si e f moale . O sa incerc sa ii dau mai rar oricum nu ii dadeam decat 50 ml / zi.
In afara de asta nu stiu ce sa fac cu Bia mea pt ca vrea mai tot timpul in brate si nu pot face mai deloc treaba prin casa , abia astept sa ii cumpar balansoar.. sper sa functioneze.

Va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danezza

Mami de Eva Nicole - 01.02.2012

MTHFR C677 Homozigot

Cica ar tine pana pe la 3 luni... eu sper sa treaca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

astazi a fost ziulica mamei mele si iar am avut musafiri...pana acum. m-am extenuat deja de musafiri de la inceput de an. sper sa-mi treaca sa nu ma transform intr-o ursuza nepoliticoasa
bebe e agitat...eu extenuata.

Mihaela - nu-l lua drept exemplu pe bebe Gruitza ca e e mai zapacit asa...
Ane-Marie - sa stii ca ma consider norocoasa pt minunea mica pe care nu o anticipam acum un an
Olga tare dragut suportul, cred ca m-ar ajuta si pe mine. eu unu din plastic, primit, insa l-am folosit o singura data de proba. ne descurcam si fara (ma ajuta mami). nu te ajuta surioara la curetenie? eu ma rog toata ziua de nepoata-mea de 10 ani sa ma ajute...dar cu rugatul raman. bine ca mai sta cu bebe din cand in cand si e super ok pt mine si atat.

multumim mamici pt aprecieri. Altesa, al meu parca nu e prea umflat live, insa in poze e cam falcos

va pup si va doresc o seara linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mami de Catiushor!

Adc...nu e nicio prostie, nici eu nu am stiut pana nu am descoperit!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

multumesc Lady!!!
danezza - nu pot sa iti spun decat rabdare, sfaturi inspirate nu am...la tine nu merge pozitia www.youtube.com/watch?v=yhIgyQqb1aE" target="_blank">asta? la mine are efect insa ma cam oboseste...
ana-maria - eu tot de 3 luni stiam, insa am senzatia ca e doar un mit. poate mamicile experimentate ne spun daca e adevarul undeva aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

BUNA SEARA FETELOR!!!

Am avut un we plin de plimbari, am stat ff mult in parcuri, in curte, la gratar... Filip e bine, mananca in stilul lui, putin, doar dintr-un san la o masa, dar e vesel, gangureste, e curios, incearca sa se ridice in pozitia sezand.
Eu nu ma mai stresez cantarindu-l zilnic, poate il voi cantari saptamanal.

IZISH FELICITARI!!!

Miha, Cati, am vazut pozele si filmuletul cu puii scumpi

Noapte buna!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

mami de Cati
Noi tocmai ne-am intors din vizita de la dna soacra. Incredibil ce mult m-a schimbat bebelusa mea!! Parca toate sfaturile si sugestiile treceau pe langa mine! M-am simtit ca un Nastase sau un Tiriac. Ea mi le ridica la fileu, eu i le serveam elegant inapoi. Sugestii precum "se invata in brate" sau "va dormi cu voi pana la adanci batraneti" le baram cu raspunsuri de genul "un creielr de bebeluus de 1 luna nu poate emite strategii de manipulare a parintilor. Dar cer prea multtt. Nici macar nu pretinde ca ma asculta..
Sa aveti o saptamana usoara

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput