Cum pot sa intarc copilul fara sa o traumatizez?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui kular

of... nu m-am gandit ca nu e ok sa amestec pastilele cu alaptatul:(
cred ca ai dreptate...
Totusi nu am solutie pentru scosul alaptatului de noapte, pentru ca ea se trezeste si daca nu apar eu urla de te sperii si plange ... si nu mai vede nu mai aude pana nu ii dau sa suga intra in criza
De fapt asta se intampla si in timpul zilei... Daca ea vrea titi trebuie sa ii dau altfel intra in criza si nu reusesc sa o potolesc cu nici o metoda... cel putin din ce am incercat
Pentru nimic altceva nu face astfel de crize, nu urla, nu se da cu fundul de pamant, nu face urat pentru nimic altceva ... din punctul asta de vedere este super!!! Dar cand vrea titi parca e alta persoana

Eu am fost nevoita sa o las pe fiica-mea acasa pentru...2 nopti jumate, pentru prima data, cand avea 2 ani si 7 luni, pana atunci nu m-am despartit niciodata de ea, dar in toamna a trebuit sa fiu aproape 3 zile la Bucuresti.
Prima noapte, cand eu "ma dadeam" cu trenul, a fost groaznica!! Pe la 1 noaptea mi-a trimis sotzul sms sa-i dau idei ce sa mai faca, fiindca plange groaznic de peste 2 ore Imi venea sa sar din tren inchipuindu-mi-o pe fiica-mea neconsolata, neputand sa doarma fara tzitzi In noaptea aia a adormit pe la 2 la sotz in bratze si cica s-a trezit plangand exact din 2 in 2 ore, readormind de fiecare data la sotz in bratze (el a dormit in fund toata noaptea:))
A doua noapte a fost mai bine, a adormit singura pe la 12, in genunchi cu capul pe pat, in fata laptopului. S-a trezit cautandu-ma pe la 3, a plans putin, dar apoi a dormit legat pana la 10 dimineata.
Iar a treia noapte m-am intors eu, am ajuns pe la 11 iar ea deja dormea linistita! Cica pe la 21 l-a dus in pat si in 5 minute a adormit.
Atunci de aveam io putere sufleteasca as fi reusit sa-i scot suptul de noapte, dar pe la 2 noaptea m-am bagat langa ea, mi-era mila de ea
Ce vreau sa spun cu asta e ca din ce am observat atat din spusele altora cat si din experienta din toamna, primele 2-3 nopti sunt mai groaznice, daca rezisti psihic atat...apoi se regleaza treburile, cred. Decat s-o traumatizezi taindu-i "ratia" de tot, mai bine va chinuiti 2-3 nopti, nu?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kular spune:

Ilinca,
tu nu ai fost acasa deloc... nu stiu cum ar fi sa dispar de acasa doar noaptea si sa revin ziua...
Azi tocmai am incercat sa nu-i mai dau sa suga stand culcate in pat... adica i-am dat sa suga si apoi am asezat-o in pat sa ii spun povestea si sa adoarma.... si a fost un intreg planset cu scurte pauze cand cred ca-si tragea sufletul, pana n-am mai rezistat si i-am dat putin sa suga asa culcata si a adormit, dar nu stiu pentru cat timp.
Noaptea trecuta a fost un chin, ca incepand de pe la 5 sau 6 a venit la noi in pat si m-a trezit din ora in ora sa suga

Mergi la inceput