Bobocei de Sept-Oct 2012(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Eu nu mananc noaptea, ma trezesc insa sa beau apa. Dar dimineata ma loveste o foame de lup!

Succes la eco, AnneMary, abia astept sa ne spui cati sunt!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

La mine a avut efect gargara cu sare (2 lingurite cu sare intr-un pahar cu apa) si faci gargara de cate ori te tine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

salutare burtici! in sfarsit vine primavara!
noi suntem binisor, week-end-ul asta m-am imprietenit iar cu no-spa ...ieri am avut greturi, azi mi-a venit sa vars pana in gat...deci la mine sunt pe invers? voi scapati de greturi, la mine acuma vin? si-mi sangereaza gingiile, azi cand m-am spalat chiar m-am speriat ...citisem ca-i normal in perioada asta, dar nu stiu ce sa fac, stiti vreun remediu? la sangerari e bun calciu, dar in sarcina e cu dus-intors, ba-i voie de luat, ba nu...
oricum incerc si sa scap de-o vizita la socri de Pasti..i-am spus sotului ca e departe (300 si de km), ca ma zgaltaie masina, ca daca se-ntampla ceva pe-acolo ce fac, etc...sper sa ma-nteleaga de data asta...si-n plus chiar n-am chef, n-am ce face acolo, n-am baie in casa, decat in casa lor, ma enerveaza si ma indispune socra-mea cu povestile ei, le vin tot felul de rude/cunostinte/vecini in vizita, de toate genurile si categoriile, sotul meu a fost recent si i-a vazut...offf..nu stiu..
s-aveti o saptamana faina!

11+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

am sa incerc diseara sa pun sare grunjoasa incalzita si sa fac gargara cu apa sarata ...am sa va spun daca se simte diferenta in cateva zile de tratament...va si va multumesc pentru sfaturi!
astazi e soare ...parca vine cheful de viata odata cu soarele ...
vineri am controlul la medic si vroiam sa intreb (e a treia vizita )cum ar trebui sa decurga? ce fel de control ar trebui sa fie ? e asa de diferit aici !!!
ma tot informez de pe net ...ajung la nenea doctorul si de emotii , de super-incantare ca aud bataile inimii ,ca vad cum creste , uit tot ce am nelamuriri ...cred ca pt vineri am sa-mi fac lista , sa fiu sigura !!!
va urez o saptamana linistita , fara stres ...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

ce faceti burtici? v-am citit in ultima vreme, dar nu am mai reusit sa scriu. cred ca la mine acum incep hormonii sa-si faca de cap, de 2 zile am ceva greturi si ameteli, sper sa nu tina prea mult. eu trebuia sa merg azi la triplu, dar sotul nu a putut veni asa ca vom merge maine dimineata
va pup si sa auzim de bine

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 15+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

corinuka esti asa de simpatica !!! nu te simti obligata sa mergi unde nu-ti place ( mai ales ca sotul a fost deja in vizita) ...si nici nu minti cu nimic daca spui ca riscurile sunt mari pana in a 14-a saptamana de sarcina ; ca drumul lung nu te ajuta cu nimic si in plus trebuie sa eviti pe cat poti stresul si discomfortul ( nu mai spun indispozitia -deja avem hormonii ciudati tare )...vai cum te inteleg cu vizitele rudelor ,cunostintelor , vecinilor ...
e ciudat ca toate puteti recurge la no-spa ( aici nu exista nici cea mai mica urma de pastila -in afara vitaminelor - ce poate fi luata in sarcina )...apropo de sangerarile gingiilor : e normal , dar incearca sa nu le iriti mult , eventual cauta o periuta cu perii f moi , si nu insista mult ...
pe diseara ! sa aveti o zi insorita !!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

elfica, nu stiam de unde imi e cunoscut id-ul tau . multumesc pt gandurile bune! sarcina usoara si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulutza_1980

corinuka esti asa de simpatica !!! nu te simti obligata sa mergi unde nu-ti place ( mai ales ca sotul a fost deja in vizita) ...si nici nu minti cu nimic daca spui ca riscurile sunt mari pana in a 14-a saptamana de sarcina ; ca drumul lung nu te ajuta cu nimic si in plus trebuie sa eviti pe cat poti stresul si discomfortul ( nu mai spun indispozitia -deja avem hormonii ciudati tare )...vai cum te inteleg cu vizitele rudelor ,cunostintelor , vecinilor ...

Bine spus . Eu sunt la cutite cu socrii si in general cu toate rudele sotului. Nu exista un dialog intre mine si ei ci un interogatoriu "dar de ce fiv, dar de ce acum, mai asteptati ca sunteti tineri, unde nasti, dar de ce acolo, lasa ca ii dai la scoala aici la tzara ca scoala din rural e taaare buna". Mi se pare cu atat mai ingrozitor cu cat eu nu iau pe nimeni la intrebari legat de deciziile lor.

Corinuka nici eu nu am avut greturi, pana acum. Sper sa fie normal. Nu stiu tu, dar eu am luat multe pastile dupa fiv si dupa ce le-am intrerupt am inceput sa ma simt rau.

Eu n-am probleme cu gingiile dar imi sangereaza nasul. Am nasul in permanenta infundat si cand il suflu lasa urme de sange.

+ 10

Mergi la inceput

si eu am nasul infundat , iar dimineata consum 3-4 pachetele de servetele ....dar am citit ca e ceva normal in sarcina ; si daca intrec masura si mie imi sangereaza un pic , dar nu curge fluid , doar cheaguri mici ( cred ca sunt vinisoarele iritate )...
eu de ce dau "sfaturi" legate de socri : eu i-am cunoscut inaintea nuntii ( acum aproape 12 ani )si i-am mai vazut de 5-6 ori maxim...( suntem plecati de multi ani din tara ).eu cred ca problemele trebuiesc discutate mereu , dar cand conlocutorii sunt persoane "inchise " , un simplu buna -ziua ici si colo , nu strica , atata timp cat nu pot influienta bunul trai al perechii ...( sunt un pic drastica , dar credeti-ma am trecut prin multe pana sa-mi permit sa maresc "distanta ") sunt unii care suporta mai mult , dar eu nu ma simt datoare cu nimic nimanui , asa ca imi exercit dreptul de a trai linistita fara " guri rele "...
nici eu nu am avut nici un simtom de insarcinata , greturi , dureri de cap , pofte ...dar am o durere la sani ...ca nu suport nici tricoul cateodata...
tre sa fug la munca ! sa nu credeti ca e usor de trait prin straini ....as da multe sa pot veni acasa , sa ma un salar decent si sa ma bucur de prieteni , rude ...
aici spre exemplu am dreptul la o " vacanta" de o luna inaintea nasterii si de trei luni dupa nastere , dupa care inapoi la munca !!! eventual se pot lua inca 6 luni cu 33% din salar ...dar daca se trece peste , se pirde jobul ...asa ca trebuie sa aleg intre a sta cu copilul ( nu stiu inca ce va fi ) sau a-l lasa printr-o cresa cat sunt la munca ....
inca mai am timp de gandire ...
va pe toate !!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

si eu am nasul infundat si uneori mai vad pe servetel vinisoare mici de sange; si imi sangereaza si gingiile cand ma spal pe dinti, dar este normal datorita cantitatii crescute de sange. In rest eu ma confrunt cu dureri de cap, cu somnul, dureri de spate, dureri de talpi cand merg mai multicel, noaptea ma trezesc des pt a bea apa si a merge la wc si uneori cand ma trezesc ma apuca foamea si nu pot adormi pana nu mananc ceva. A trebuit sa-mi cumpar haine pt gravi, deoarece nu mai incapeam in cele obisnuite...am burtica si sanii destul de mari. blugii normali ma strang dak incerc sa-i inchei iar sutienele nu ma mai incapeau, asa ca a trebuit sa-mi cumpar blugi cu burtica, tricouri de gravi si sutiene maaari
Legat de socrii...nici ai mei nu sunt perfecti dar ii vizitam destul de des (160 km distanta). Eu tin la ei chiar dak nu ne potrivim de multe ori in gandire si abia asteapta sa se nasca bb mai ales ca va fi primul nepotel si sunt atat de fericiti...

lalu85 18+

Mergi la inceput