Bobocei de Sept-Oct 2012(6)
Raspunsuri - Pagina 15
madaiulia spune:
Ce dragut ca va simtiti deja bebeii din burtica. Abia astept si eu momentul. La Andrei am fost cam "lenesa", abia la 20 de saptamani l-am simtit. Sper ca acum sa il simt mai repede.
Voi ati ales numele pentru bebele din burtica? Eu inca nu am inspiratie pentru nume de baietei.
De ceva vreme tot experimentez ceva contractii nedureroase. Si colul era scurtat la control din cauza aceasta. Si No-spa nu pare sa aiba nici un efect. Ciudat e ca simt contractiile mai ales noaptea si dimineata, cand sunt inca in pat, cand sunt chiar linistita. Azi parca au aparut si pe parcursul zilei, desi nu am prea facut efort, sunt acasa din motiv de copil cu febra.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 13+
Bob_Pixel spune:
Buna seara, bulinici !
Sunt oficial racita cobza
Behai, tusesc de simt ca-mi crapa pieptul, am facut si nitica febra, nasul mi-e arteziana, sunt fleoscaita total si ma doare tot corpul ... Ma tratez cu ceai cu lamaie, sirop Plantusin si paracetamol. Cam subtireanu tratamentul, dar altceva nu avem voie.
Nu va pup ca-s virusata, va urez sanatate si noapte buna !!!
Bebe dragonel la bord !
danageodoiu spune:
Bine ati venit mamici noi!
Am reusit sa completez listuta cu datele ce le-ati mai dat in ultimele pagini, am incercat sa pun si sau la cele la care au aflat deja ce vor avea (pe care le-am retinut)
Daca mai sunt restante scrieti-mi mesaj privat ca sa nu omit.
Noapte buna tuturor!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
13+ ticker pe graviduta cu
PaulaFrida spune:
Neata burtici
Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco si bun venit fetelor noi
Noi suntem bine,burtica creste,am o pofta da mancare de lup
Sper ca pe 9 aprilie sa reusesc sa ma programez la eco,abia asteptam sa-l vedem pe puiut
pe toate si va doresc o zii faina
Paulafericita 13+
corinuka_g spune:
'neata burtici!
mihaela sa-ti traiasca sotul! fain cadou, mi-ai dat si mie o idee!
bob sanatate multa!
noi tot in pat, tot cu crosetatul si tot cu uitatul in chiloti ba mi se pare ca-i roz, ba portocaliu si gata panica! burtica chiar a durut in ultimele zile, n-am avut zi fara no-spa...
am primit aprobarea pentru concediul de risc maternal
azi am mai trecut o spatamana, dam de baut!
va pupic, o zi faina!
12+ Multumesc Doamne!
Mirabelac spune:
Legat de tricouri pt tatici, puteti pune o poza de la echo cu bb si eventual un mesaj: "Eu (poza bb) si mami il iubim pe tati", sau ceva de genul asta.
La triplul test tot asa se face intai echo si apoi analiza de sange?
Bob eu am scapat de raceala doar cu lamaie la greu, limonada rece si calda si ceai de tei cate putin. Sanatate multa!
Si eu am contractii, cand fara durere cand cu durere, asa am avut si prima data. Cand sunt dureroase tare iau cate jumate de Gynipral si ma lasa insa ma zguduie rau, da tahicardie.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 14
adarev spune:
Fetele, am indraznit sa intru si sa va spun cate ceva pentru cele care urmeaza sa faca amniocenteza. Eu sunt o viitoare mamica de la piersicute.Vreau sa va spun ca nu trebuie sa va fie teama. Nu este o procedura dureroasa. Eu am facut-o la Sanador cu dr. Herghelegiu. La noi in odisee am fost mai multe mamici care au facut amniocenteza si am trecut cu bine toate. Totul se face sub ecograf, se dezinfecteaza locul si se face o mica injectie cu xilina, iar apoi se introduce un ac foarte, foarte subtire. Se extrage lichidul si atat. Nu simtiti nimic. Mie doctorul mi-a recomandat 3 zile no-spa si atat. mi-a spus ca pot sa merg la serviciu , dar fara efort foarte mare. Atat a fost. Am aflat rezultatul Fish in trei zile si cariotipul in 10. Daca rezultatul rapid este ok, cariotipul va iesi la fel. Iti spine cu exactitate si ce este. Va doresc la toate sarcina usoara.
Ada
g_rainbow spune:
'neata, burtici! am trecut sa va salutam. frumoase tricourile recomandate, La multi ani pt sotul tau, mIhaela! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna. si eu ma gandesc de multa vreme sa fac comanda de un tricou pt sot, unul pt Lucas si unul pt bebe ce va veni cu un mesaj haios, dar inca nu m-am hotarat. poate trece Pastele pana ma hotarasc eu
bob, sa te faci bine repede, multa sanatate
Mirabela, sa te odihnesti mai mult sa scapi de contractii
corinuka, si u sa stai in pat la orizontala neaparat si sa iei no-spa si utrogestan in continuare. bebe sa stea acolo cumintel pana la termen, nu are ce face acum afara
tzuki, succes la amniocenteza. am incercat si eu sa deschid discutia despre asta cu dr si mi-a spus ''nu'' pana ies rezultatele la triplu. astia aici nu fac asa multe investigatii daca nu banuiesc ceva si asa ma supara. la Lucas am fost ft linistita, acum parca nu-mi place cum il masoara si nici nu imi spune asa multe. sa vad cum gasesc alt medic si cum ma pot muta
va pup pe toate, aveti grija de voi si de bebei
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 16+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, bulinici !
Noi suntem acasa, inca behai si tusesc. Ma doare capul de la atata strofocare sa respir, uffa. Dar sper sa ma dreg weekendul asta, stau in casa si ma doftoricesc cat se poate, ca nu vreau sa lalai raceala asta la nesfarsit.
Multumesc de urari, sper sa fim sanatosi toti, si mamici si pitici si cei mai pitici si subacvatici deocamdata
O sa merg si eu sa fac tricouri personalizate de viitori mami/tati, ceva sigur legat de jocul nostru favorit, World of Warcraft. Dar astept sa creasca bulinica putin mai mult, ca acum arata ca o burta de shaorma
Mi-am facut deja programarea pentru morfo 2, in 5 sapt, abia astept sa treaca, sa vedem dragon-baby
Bebe dragonel la bord !
sandy_2008 spune:
Bob ai grija cu raceala! Multa sanatate! Eu fac luni doua saptamani de behaiala ... aseara am incercat cu suc de ridichie (intr-o ridichie neagra, se face o gaura si se pune zahar - ce rezulta se bea) :)
bye