Bobocei de Sept-Oct 2012(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor eu sunt foarte suparata pe mine, ca am mancat niste feliute de macrou afumat, care este interzis in sracina.Off sper sa nu pateasca bb nimic.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu pateste nimic, nu e bine sa insisti cu astfel de produse afumate, dar putin nu e bai. Stai linistita!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Ref Simionescu. Intradevar si eu am ramas stupefiata de ce tarife are...insa mi-a spus foarte clar ca pot sa merg la spital sau la cabinet, nu este nici o problema. Cabinetul si l-a deschis dupa ce am nascut eu in 2009...pe vremea aia era doar la spital si doar acolo mergeam...Sarcina asta am fost doar o data la ea si am dat 450 lei (consultatie + eco). Experienta cu ea a fost placuta pentru mine, si o sa fac un efort si de data asta...Sincer ma gandeam ca la asemenea preturi la cabinet, la final sa nu mai cotizez ...Sa ajungem noi acolo...
De exemplu, maine ma duc si o caut la spital...
Si mai este un aspect, la cabinet se sta foarte mult pe la usa...adica am avut programare la 17:30 si am intrat undeva pe la 19:00...
Tu la ce doctor te-ai hotarat sa mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

salutare

luluta, eu sunt aia cu amniocenteza. riscul de avort spontan nu e deloc asa de "ffff mare" - cel statistic e sub 0,5%, insa corelat cu experienta medicului, acesta scade mult sub valoarea asta. da, nu e o analiza de rutina insa eu stiu la ce ma inham, imi cunosc organismul, stiu cum reactioneaza si am decis in cunostinta de cauza.

eu sunt foarte relaxata in sarcina asta, nu stiu cum reusesc, probabil ca n-am timp sa ma gandesc foarte mult . n-am avut restrictii la alimente, daca mi-a fost pofta de ceva, am mancat si ni n-am stat sa-mi fac procese de constiinta. de vreo saptamana sunt insa la dieta montignac, care e o dieta ff sanatoasa, mananc fructe, legume, carne, oua, orice, mai putin (adica deloc) zahar, orez, cartofi, malai, faina alba. nu stiu daca din cauza asta, dar parca ma simt mai energica, nu mai stau ca o placinta toata ziua.

nu reusesc insa sa ma potolesc deloc, car copiii in brate (si nu-s usori deloc - cel mic are 14 kg), fac destul de mult efort fizic...dar n-am stare, parca manac tnt .

in rest, eu n-am noutati, parca sa zic ca mi s-a parut intr-o seara ca-l simt pe bebe cum misca, dar nu sunt prea sigura. duminica fac 15 sapt. la a doua sarcina cam pe acum l-am simtit...in orice caz, momentul se apropie pt mine , abia astept.

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Tzuki si eu abia astept momentul sa-l simt pe bebe.La prima sarcina pe la 17-18 sapt am perceput miscarile.Si eu o car pe asta mica in brate sper sa nu-mi afecteze sarcina, rareori ma mai doare mijlocul.

Eu am fst la control marti si am fst asa emotionata cand l-am vazt pe bb si nu am intrbat cat e nevoie sa pun arefamul.M-am saturat de el, il pun seara la 22, cand doarme Nectaria is pot si eu sa stau in pat, insa dimineata nu pot sa stau in pat si il iau oral si ma targe imediat la somn is e greu sa ma lupt cu starea asta.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Tzuki nu am vrut in nici un fel sa imi permit sa-#539;i spun ce sa faci! Mai ales ca eu sunt la fel si daca vreau sa fac ceva , nici m#259;car so#539;ul nu m#259; poate opri ;deci , departe de mine alte gānduri ...eu am o prietena in Buhusi care are fiu cu sindromul down , a fost toat#259; sarcina urm#259;rit#259; de o doctora din piatra Neam#539; si nu i-a dat prin cap sa-i fac#259; analize in plus...a#537;a ca eu am foarte mult teama asta...si sunt dispus#259; de a face amnio doar pt a avea o siguran#539;#259; in plus...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Scuze am scris de pe telefon si vad ca sunt litere ce nu le recunoaste...am sa descriu mes cand ajung Acasa...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Apropos de buni ecografi si de amniocenteze, ere la Filantropia un doctor Radulescu Botica Razvan. Cand la alti ecografisti mi se spunea ca bebita are retard ba de 1 sapt, ba de 2, ca e suspecta ca s-a oprit din evolutie etc. el a fost dr. care mi-a facut eco si mi-a zis "stati doamna linistita ca toate masuratorile sunt in parametrii" si asa a fost. Cand dr celei mai bune prietene i-a spus ca bebita ei are situs inversus si sa faca avort pe la 18 saptamani, el a fost cel care a incurajat-o sa pastreze sarcina si bebita ei (s-a nascut cu situs inversus) este bine mersi, face 4 anishori anul asta. Si ce este amuzant este ca si eu si prietena mea am ajuns intamplator la dr. asta, nu ptr. ca asa am vrut noi. Am auzit ca este f. bun si la amniocenteze, asa ca daca dati de el eu zic sa nu-l ocoliti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Tzuki,am tinut si eu Monti acum 2 ani,am slabit frumos si sanatos.Te felicit ca poti sa o tii in sarcina.Eu din pacate de cand am ramas gravi sunt tare buna prietena cu painea.Monti e un stil de viata sanatos,nicidecum regim de slabire.Eu mancam aproape orice,chiar si ou prajit.Am si 3 carti ale lui.

13s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Merci mult, Miro, pentru link-ul ce mi l-ai trimis, din pacate imediat ce i-am raspuns lui Bob la mesaj am si plecat in oras si n-am vazut mesajul tau decat la intoarcere. S-au adjudecat doua tricouri pana la urma, ultimele doua modele trimise de Bob.
Elfica, eu sunt din Targu Mures, tricourile le-am facut in Real la ceva magazin de profil si au costat 40 lei/ bucata.
La amniocenteza afli exact daca bebe are vreo malformatie sau sufera de vreun sindrom?

10+

Mergi la inceput