Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012
Raspunsuri - Pagina 15
Camitu spune:
Buna fetelor,
O saptamana usoara sa aveti si sa auzim numai vesti bune!
Sandra te trec si pe tine in listuta imediat si iti uram Sarcina usoara!
In privinta simptomelor nu prea am deloc,decat o oboseala
permanenta.
Joi voi merge si eu la eco.abia astept.
Looana nafta la eco.Sa auzim vesti bune.
CAMITU 5+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Camitu spune:
Buna fetelor,
O saptamana usoara sa aveti si sa auzim numai vesti bune!
Sandra te trec si pe tine in listuta imediat si iti uram Sarcina usoara!
In privinta simptomelor nu prea am deloc,decat o oboseala
permanenta.
Joi voi merge si eu la eco.abia astept.
Looana nafta la eco.Sa auzim vesti bune.
ico1979 spune:
Buna,
azi am facut si eu eco la prima ora...s-a vazut saculetul, trebuie sa revin la control dupa 10-14 zile.
M-am linistit putin, pentru ca acum o saptamana nu se vedea nimic, hopul urmator va fi cu bataile inimioarei.
ico1979 spune:
As vrea sa va intreb cand mergeti sa faceti analizele de sange pentru primul trimestru. O sa iau trimitere de la medicul de familie si cred ca le voi face saptamana viitoare.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune.
Camitu spune:
Ico1979 te rog sa ne spui si noua numele tau s ail trecem in listuta
si felicitari pentru intalnirea cu bebe.
Analizele de sange mi le-a dat sa le fac doctora gineco si le-am facut imediat ce am aflat ca sunt insarcinata.
Looana s ane dai si noua datele tale sa te pot trece in listuta.
Nu d ealta dar am ajuns la numarul 13 si am dori sa trecem repede la numarul 14.
andradame spune:
Buna fetelor... sau mai bine spus tuturor, incluzand si minunile ce cresc...
Eu am zis sa iau o pauza 2 zile si apoi sa merg sa vad ce fac cu analizele. A.C. teoretic drumul este asa, sau cel putin asa s-a facut in cazul meu: confirmare prin eco, dupa care o fuga rapida la medicul de familie. El te va lua in evidenta, te va cantari, masura, lua o tensiune daca e cazul, dupa care iti va da trimitere la analize.
Eu l-am intrebat de vitamine ce sa iau insa mi-a raspuns ca momentan acid folic si atat, de restul vorbim dupa analize. Cu tot cu trimitere pe mine m-a costat azi ( ca am mers fuguta la un laborator proaspat aparut si prin urmare avea si fonduri) 180 ron. Mentionez ca eu nu am facut inainte analize, iar cele mai recente sunt vechi de peste un an (nu am dorit sa ma stresez.
Valicutza si eu am probleme cu somnul... la 4 sunt in picioare si incep sa discut diverse cu sotul...(nu stiu cum se face dar cand ma trezesc noaptea el mi-o ia inainte cu 5 min).
Fetelor sa aveti grija de voi, si ma refer la astenie ca tot e primavara, la schimbarile de vreme ca acum o luam in freza...
App, o intrebare, la voi se simte ceva diferit ma refer la haine la marimi?
ico1979 spune:
Buna din nou,
Ioana e numele meu si pe laga minunea din burtica mai am o mandrete de fetita de 4 ani jumate-Anca...Ca tot spunea cineva ca suntem mamici de fete, maresc si eu gasca :-)))
A.C spune:
Dr meu de familie mi-a zis azi cand i-am dus concediul medical ca ma ia in evidenta de la 3 luni.Asa a procedat si cu Delia,prima mea fetita.Eu dupa intalnirea de joi cu dr ginecolog sper sa ma apuc de analize.Nu stau sa astept 3 luni.
Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
sunshine_rox spune:
buna fetelor; sunt Roxana, abia sambata am avut intalnirea cu cele 2 liniute, la dr ma duc abia saptamana viitoare ca sa ascult si inimioara si mai am o minune mica acasa de 1an si 3 luni, Alexandra-Imelca. Va pup pe toate
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
sandramozo spune:
Multumesc, A.C!
Vad ca ai inceput si tu cu starile de "bine" din primul trimestru... Eu sunt mai norocoasa, pana acum nu am avut greturi numai de 2 ori, in rest mi-e somn si as manca non-stop ...in rest, senzatiile normale de usor disconfort. Ne obisnuim incet-incet!
Multa sanatate si sa auzim numai de bebei frumosi si sanatosi!