Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Merci,amy25pt.ajutor.
O zi frumoasa va doresc! A venit primavara!!!!!!!

Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata va spun si eu

voi cum dormiti fetelor noaptea? eu de cand sunt insarcinata nu prea pot sa dorm mai deloc, adorm undeva la 9,30-10 seara , si apoi dupa 2 noaptea cred ca ma trezesc din ora in ora si ziua nu mai pot de somn la servici

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Eu n-am deocamdata probleme cu somnul.Si nici nu ma apuca somnul,ca sa zic asa...:)))In afara celor 2 teste care au iesit pozitive,n-am niciun simptom. Valicutza,cum e cu ecografiile astea?e prea repede sa mai afc una pt a confirma sau nu sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

AC nu afecteaza cu nimic ecografia pe bebe. Nu foloseste radiatii.

Ma bucur ca ati reusit cu odiseea, dar ar trebui sa fie totusi Cami ajutata caci nu se poate numai unul sa se ocupe de capitole. Slava Domnului, la noi au fost mai multe fete si fac pe rand, mai ales ca acum au inceput nasterile din ce in ce mai mult.
Bafta, va

Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

nici eu nu cred ca afecteaza ecografiile , nu e deloc repede sa mai faci una, eu am fost a doua zi dupa ce am avut testul pozitiv , si mi s-a vazut saculetul , dar fara inimioara ..inimioara am vazut-o dupa inca 2 saptamani .

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici!
In primul rand vreau sa va felicit pe toate pentru , sa aveti sarcini usoare ca fulgul si sanatoase tun, sa va bucurati din plin de aceste luni minunate !
Acum am vazut si eu ca aveti odisee, am sa mai arunc cate un ochi pe aici dupa fostele mele colege de la Aspirante: Popics, Valicutza, Gina si Luciana .

O duminica frumoasa sa aveti !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata
Valivutza si eu probleme cu somnul,dar azi noapte am dormit dusa pina dimineata ,aseara am iesit la un restaurant si probabil pt ca m-am culcat dupa 1:30 am dormit dusa
Maine dimineata merg la Gineo. sa vedem daca i-mi face o ecografie sau zice sa mai asteptam.Mai sunt gravifutze care fac heparina injectabil adica care au probleme cu diferite mutati.....?
O duminica frumoasa va doresc!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata, dragalasele!

Bobule, da' matinala iesti.

Alina, eu m-as ecografia in fiecare zi. Da' sunt scumpe aparatele si jumatatoiul nu ma lasa sa-mi iau si io unu mic, de rezerva. . Si eu am fost chemata la o saptamana dupa prima eco unde nu s-a vazut nimic, deci stiu ei doftorii ce si cum. Iar in ceaslovul meu minunat de mi l-am procurat ieri zice asa: singura pb pe care o pun ecografiile sunt ultrasunetele folosite; bebele se pare ca le aude (bine, nu acum, cand e o fasolica si oricum ce aude el seamana cu notele inalte ale unui pian) dar ca efect maxim este sucirea capsorului cu intentia de a scapa de sursa sunetului.

Si mai zice acolo ca in cazul in care sexul nu v-a fost interzis de doctor, pe bebe chiar nu-l deranjeaza daca faceti prostioare; unu' pentru ca el are mintea inocenta si inca nu i-a soptit nici un coleg despre ce fac albinutele si pasarile, doi pt ca are memoria scurta si nu o sa-si aduca aminte si 3: miscarea de leganare chiar ii place si-l linisteste la fel si contractiile uterului in cazul orgasmului

La plimbare fetele! E soare, e cald e frumos!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Merci mult,IPopica.M-am linistit.:)
Parca as fi la prima sarcina,nu mai stiu nimic.:)))))
O duminica frumoasa va doresc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna mamicute dragi!

Felicitari pentru "minunile" din burtica!

Sper sa ma primiti si pe mine in odiseea minunilor! Si eu pe tickerul de pe desktop tot asa am numit-o "minunea noastra".

Datele mele sunt asa: UM pe 23 ian, dar ovulam foarte tarziu, asa ca ovulatia a fost pe 21 feb, primul test de sarcina pozitiv pe 6 martie, tot pe 6 martie beta HCG =71, al II- lea beta pe 8 matie = 184 iar al III-lea beta pe 10 martie = 544. Pe 11 martie am fost si la primul eco, s-a vazut sacul gestational in uter si dimnensiunea de 3 mm, azi la ora 4 merg la al-II-lea eco, sper ca bebe a crescut si ca e sanatos. Dpn de pe dif. site-uri 14 nov 2012!

Le pup, si pe fetele mele de la aspirante: IPopica, Gina, Luciana si Valicutza!

Cami, multumim pentru ca ai muncit asa de mult, ca sa avem si noi o "casuta" frumoasa si placuta!

Cat despre poze, si eu as prefer-o pe a - II-a ,pentru ca am si eu un ingeras acolo sus la Doamne Doamne!

Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput