Minuni de NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2012

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Adriana o trec si pe Raissa dar te rog sa imi spui si cati ani are prima ta minune.

Adriana pentru semnatura scrie intre [ ] gravi sau gravired.

CAMITU 5+

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Scuze Adriana era trecut deja 6 ani la Raissa.

CAMITU 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

yupyy, am reusit. mersi mult,Camitu pt ajutor. pana la urma le dam noi de capat.

Adriana, 4+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

sau asta
http://storybird.s3.amazonaws.com/artwork/gooeysa/square_crops/bubble-babies.jpeg

Pesronal o prefer pe-asta; acum m-a lovit ca pe aici pe forum "ingerasi" li se spune bebeilor pierduti !!!!

gogoasa hormonizata

Eu optez pt asta,e mai speciala si mai frumoasa

cu un dragonel...

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Raluca,Daena nu imi vine sa cred ca ne vizitati,ma bucur enorm si sa stiti ca va ast cu drag aici .

cu un dragonel...

Mergi la inceput

Cat despre titlu "minuni" imi place doar ca as fi vrut ceva mai semnificativ toamnei tinand cont ca suntem destule care nastem la inceputul lui noiembrie asta insemnand ca putem naste si la sf lui octombrie ......
Ipopica spunea ceva de botosei si chiar suna bine....
Oare trebuie sa supunem la vot ?????

la toate

cu un dragonel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Seara buna cucuietele!
Raluca, Daena io sper sa va molipsiti si voi, daca tot spionati pe aici ; io asa am patit tot spionand la odiseea de sept-oct (ps: stiti ca va multumesc de urari si v-as pupa de v-as albi - cred ca de la incertul statut de gogoasa incep s-o iau pe aratura si ma transform intr-o cheste de-aia mushinoasa, eu scorpia sefa .... ntz ntz ntz)

Cami, cred ca la userul comun trecem cand schimbam capitolul - adica pe la pagina 20 - fetele de la odiseea de sept-oct, asa au facut la inceputurile lor (promit ca dupa ce ne stabilizam nu le mai dau exemplu, dar acu' imi sunt proaspete miscarile lor, ca le-am tot spionat pe fostele mele aspirante ). Oricum, esti "the best"! Sa o pupi pe pitica din partea noastra ca-i furam din timpul ei cu mami.

Gina, eu propusesem "botosei" gandindu-ma la Mos Nicolae (materialista, deh); dar avand in vedere ca decembrie e si luna minunilor si noiembrie luna in care se intra in febra Craciunului, "minuni" cam tot in acelasi spirit este. Si pozele tot in spiritul minunilor le-am cautat. Oricum ar fi, io promit sa caut poze daca astea nu se mai potrivesc

Somn usor daca va ajunge cumva oboseala si maine sa profitati de vremea frumoasa si sa va scoateti burticile la plimbare!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Multumesc mult Ioana de aprecieri.

Trebuia cineva sa deschida si acest capitol dedicat noua.

O seara cat mai placuta !

CAMITU 5+ mamica de Ana Maria 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

ico1979,nici eu nu i-am spus inca Deliei vestea.Astept ca si tine o confirmare de la eco.
Daca miercuri am facut un eco si inca nu s-a vazut nimic ( la spitalul din localitate) ,joia viitoare as vrea sa merg la dr la care fusesem mereu cu delia,ca are aparatura mai performanta de o mie de ori ( in Gl).Ecografiile astea repetate nu afecteaza nimic?Ce stiti din experienta voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ia sa vad daca apare semnatura si la mine...

Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput