Am si eu o intrebare pt cineva care a trecut prin ceva asemanator.Sunt insarcinata in 19 saptamani si de la inceputul sarcinii am avut niste dureri ca cele dinaintea menstruatiei.Iau No-spa si utrogestan.A mai avut cineva dureri asemanatoare in sarcina?Si daca da, a reusit sa duca sarcina la termen?Multumesc.
Eu am avut dureri ... mai rele decat cele de menstruatie,dar au tinut cam pana la 14-16 sapt, am avut si sangerari pe la 4 luni, dar pana la urma totul a fost bine. daca ai incredere in medicul tau mergi pe mana lui, daca nu, mai incearca si la altul.
Lucillegrl,cand aveai dureri si sangerari ai fost vreodata internata si ce tratament iti dadea medicul?
In timpul sarcinii am fost internata de 5 ori, tratament am luat nospa, duphaston (pana in sapt. 24) si cateodata luam si scobutil. ma duceam la control o data la 2 saptamani sau chiar saptamanal ( ca eram eu paranoica, nu era neaparat nevoie ).
Si eu am avut dureri mari in sarcina, am si acum chiar poate din alte motive ca se apropie termenul.
Tratamentul depinde de cauze, dar nospa poti lua pana la 3-4 /zi , scobutil 1 supozitor seara. Mai mult nu zic caci fiecare are tratament particular.
Dr tau nu spunne de cauza durerii nimic?
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37
Victor Gabriel
AMR 2 saptamani 
M-au vazut 2 medici.De la primul am tratament cu no-spa + un scobutil sup seara,iar al doilea era linistit ca am colul ok.Nu imi vine sa ma duc si la al 3-lea medic,dar ma sacaie f tare durerea, mai ales noaptea.
Buna.si eu m-am confruntat cu dureri de burta si la prima sarcina si acum se repeta.am luat no spa de doua ori pe zi +duphaston,magne b6 iau 3 pe zi.la prima sarcina m-am internat in spital la 34 de saptamani cu contractii la 7 minute,m-au pus pe perfuzii si am nascut la 37 si 5 zile.de la 26 de saptamani am stat numai in pat ca au sparut contractii frecvente.ai grija de tine si multa bafta!
Cristina,
fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010)
si
16+
Atat sunt de mare