LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, de astia iti spuneam:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/677595/TUFTED%2BPLATFORM%2BCOURT%2BSHOE
(sint si "nude")

sau

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/630911/PLATFORM%2BCOURT%2BSHOE%2BWITH%2BCONTRAST

dar sint si alte modele care se potrivesc mai mishto cu rochia.

PS. Sper ca nu va exasperez cu "Zara" dar e ultimul magazin in care am fost si stiu ce marfa este; so, de aici pot da exemple concrete si "gasibile" ca, altfel, teoria ramine doar teorie

Sunt super ! poate gasesc ceva cu un toc putin mai gros ca sa fiu mai stabila pe ei si la mers rapid

Mersi mult

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Tocmai ce mi-a daruit Leon un zambet in timp ce vorbeam cu el, si nu dormea M-am topit toata

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Mergi la inceput

Va stresez din nou cu o intrebare "grea" de-a mea: cum vi se pare ca la ziua lui Ian sa participe: Ian , un baietel de 3 ani, 2 baietei de 4 ani, un baiat de 10 ani si.............16 adulti?

Mergi la inceput

Eu nu am avut stare in birou asa ca am mers cu o colega la Lidl de unde am achizitionat pijamale ff faine, set de 2 helanci (malete )si evident gogosi ca nu puteam pleca de acolo fara ele

Astazi am in plan sa fac ordine in dulapuri pt ca dimineata iar m-am enervat ca toate zburau si in plus la ce caldura e in timpul zilei trebuie puse hainele groase deoparte

Olga, cred ca te topesti toata ! tinem pumnii sa nu doara tare vaccinul

Si la noi medicul de familie a venit si vine mereu acasa, asta e unul din criterii (care sunt mai mult ne-medicale sa zic asa ) pt care nu am renuntat la el

Mergi la inceput

Novus, ce au primit azi la Lidl?
Nu au asternuturi faine?

Mergi la inceput

Citat:

Va stresez din nou cu o intrebare "grea" de-a mea: cum vi se pare ca la ziua lui Ian sa participe: Ian , un baietel de 3 ani, 2 baietei de 4 ani, un baiat de 10 ani si.............16 adulti?

Nicio fetita ?

Mie mi se pare ok, important e sa fie copii cu care se simte bine, nu conteaza numarul zic eu , nici la copii nici la adulti

Mergi la inceput

Citat:

Novus, ce au primit azi la Lidl?
Nu au asternuturi faine?

La asternuturi nu m-am uitat, iar oferta de azi e cu gradinaritul si cu mancare de caini ,pisici asa ca iar nu m-a interesat, mama zicea ca o sa mearga si ea dupa fertilizator pt orhidee

Au multe chestii de copii la reducere doar ca trebuie rabdare sa cauti , sunt puse in niste cosuri mari amestecate cu cele de adulti (la noi cel putin asa era )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Novus, acum se incarca pe webshot ca pe feisuc nu le pot pune Nu sint multe si ni-s faine dar...asta e.

Am primit:
-bani de la mai multe persoane
-un voucher la un magazin care mie nu-mi place
-sacoul galben de la Zara
-balerinii nude de la Zara
-o geanta cam...hiduca; ii place dnei R.
-balerini "zmeura" Pull and Bear
-un cluch negru
-2 bratari si ceva de pus la git -nu-mi plac, desi sint de la magazinul cu Denny
-un tricou si o bluza Little Big -nu-mi plac
-o crema antirid Vichy + demachiant ochi si rimel L' Oreal

Cred ca atit.
Si poze:
http://community.webshots.com/album/582512283HJWFsZ

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Wow, cuscra, ai fost super mistoaca!
Si tot ce nu-ti place, azvarle incoace, ca ne descurcam noi cumva!
(io acum o iau din urma, vad ca ati scris ceva azi...Phiphi doarme si tuseste in acelasi timp, ce mila mi-i de ea)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Gina, poate esti "pufoasa" cum iti place tie sa zici, insa la petrecere ai aratat grozav si chiar foarte slaba!
Crezi ca eu zic acelasi lucru despre tine? Ca esti foarte slaba si ca arati foarte bine. Multumesc. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Am sa ma enervez intr-o zi si am sa pun o poza in costum de baie ca sa te convingi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, daca copiii au spatiul lor, mi se pare ok... daca sint "pierduti" printre adulti, mi se pare aiurea.

Mergi la inceput