LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!
La multi ani, Antonia si Iulia!
La multe lunite, Leon!

Am vazut poze cu fete frumoase si cu baieti, frumosi si ei, cu hairstyle original . Ada este glamour, Sophia, adorabila, iar Eva aristocrata, asa cum ne-au obisnuit! Mereu ma incercau sentimente dezaprobatoare cand vedeam mamici ca scutura de praf tot ce iese in calea tinerelor domnisoare , pana am vazut pozele cu Eva pe tobogan! Atitudinea ei m-a convins si convertit!
De baietii balaiori ce sa mai zic? I-as rontai un pic!

Ina, sunt impresionata de frumusetea ta, care vine din interior, si greu mi-am luat ochii de la zambetul tau, sa apreciez si tinuta, ca tot a fost subiect de discutie. Ciresele de pe tort piept au facut totul!

Multa sanatate bolnaviorilor!
Ilinca, sper sa nu te superi, eu m-am rostogolit de ras cu Rubitussinul, ca v-am zic ca ma uit la "Everybody hates Chris", si acolo e medicamentul (singurul de altfel) folosit pt orice, cu face romanul cu aspirina. Dar mai multe nu stiu de el, sper sa va foloseasca, Phiphi!
Kea, inteleg ca sunteti sanatosi, voinici, cu forte proaspete pt renovare! , spor la treaba! Asteptam pozele si surpriza!

Chato, nu mere linkul cu bancile.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Alexandra, sa va faceti bine rapid ca a venit vremea de alergat copiii pe-afara!

Novus, de astia iti spuneam:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/677595/TUFTED%2BPLATFORM%2BCOURT%2BSHOE
(sint si "nude")

sau

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/630911/PLATFORM%2BCOURT%2BSHOE%2BWITH%2BCONTRAST

dar sint si alte modele care se potrivesc mai mishto cu rochia.

PS. Sper ca nu va exasperez cu "Zara" dar e ultimul magazin in care am fost si stiu ce marfa este; so, de aici pot da exemple concrete si "gasibile" ca, altfel, teoria ramine doar teorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am ajuns acasa si asteptam sa vina sa ne intepe

Georgiana cred ca pana la urma suport din acela o sa iau si eu. Au si pt modelul meu de carucior

Mergi la inceput

Am un sentiment placut ca voi ma vedeti slaba; nu mai zic de fata cu voi ca nu e asa; ori ma flatati, ori notiunile noastre de "slaba" nu coincid

Va multumesc de complimente si felicitari.
Ciresele le-am achizitionat simbata, inainte de inchidere; pentru ca nu-mi placea nicicum "tinuta", am dat o fuga pina la "Lolita" sa vad daca nu gasesc ceva "ieftin si bun" Nu, n-am gasit nimic care sa ma incapa dar am zarit ciresele care mi s-a parut ca se vijesc cu oja Per ansamblu, a fost ok, desi mi-ar fi placut ceva mai spectaculos, mai...scenic dar...nu ma pling, numai...va zic

Si eu astept pozele lui Kea
Nu mai zic ca mi-e pofta de...carucior dublu.

Mergi la inceput

Ina sunt superbi pantofii Vreau si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ina sunt superbi pantofii Vreau si eu

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Mda, si eu as vrea Oare sin femei care sa zica "nu" la o pereche de incaltari?

Nu fi supi' pentru vaccin; mi se pare super-bine ca vine medicul acasa; la noi nu a fost never posibil acest lucru, nici macar contra-cost pentru Leon mititel. Nu ai poze cu David frezat? A stat la tuns? Si eu as vrea sa-l conving cumva pe Ian ca ar fi cazul sa repare cineva ce am stricat eu dar nici nu vrea sa auda.

Mergi la inceput

Tocmai ce mi-a daruit Leon un zambet in timp ce vorbeam cu el, si nu dormea M-am topit toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, poate esti "pufoasa" cum iti place tie sa zici, insa la petrecere ai aratat grozav si chiar foarte slaba!

Mergi la inceput

Simpli, m-am amuzat in sinea mea pentru ca rid zgomotos -o mostenesc pe mama- si nu tocmai...melodios. Dar iti multumesc

Fetele cu "cura de luni", pe unde umblati?

Ramona, in living am mobila putina si PARE spatios. Ai inceput sa cumperi lucrusoare pentru bb2? Ce ti-ar placea: baietel sau fetita?

Stie cineva ceva de Adrissimo? Oare de ce e suparata? ?Pe feisbuc am vazut ca e activa; o fi suparat-o ceva?
Nici Diana n-a mai intrat de multa vreme...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, poate esti "pufoasa" cum iti place tie sa zici, insa la petrecere ai aratat grozav si chiar foarte slaba!

Crezi ca eu zic acelasi lucru despre tine?
Ca esti foarte slaba si ca arati foarte bine.

Multumesc.

Mergi la inceput