LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 41
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, de astia iti spuneam: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/677595/TUFTED%2BPLATFORM%2BCOURT%2BSHOE (sint si "nude") sau http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189510/630911/PLATFORM%2BCOURT%2BSHOE%2BWITH%2BCONTRAST dar sint si alte modele care se potrivesc mai mishto cu rochia. PS. Sper ca nu va exasperez cu "Zara" dar e ultimul magazin in care am fost si stiu ce marfa este; so, de aici pot da exemple concrete si "gasibile" ca, altfel, teoria ramine doar teorie |
Sunt super ! poate gasesc ceva cu un toc putin mai gros ca sa fiu mai stabila pe ei si la mers rapid
Mersi mult
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Tocmai ce mi-a daruit Leon un zambet in timp ce vorbeam cu el, si nu dormea M-am topit toata Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
inapreda spune:
Va stresez din nou cu o intrebare "grea" de-a mea: cum vi se pare ca la ziua lui Ian sa participe: Ian , un baietel de 3 ani, 2 baietei de 4 ani, un baiat de 10 ani si.............16 adulti?
novus spune:
Eu nu am avut stare in birou asa ca am mers cu o colega la Lidl de unde am achizitionat pijamale ff faine, set de 2 helanci (malete )si evident gogosi ca nu puteam pleca de acolo fara ele
Astazi am in plan sa fac ordine in dulapuri pt ca dimineata iar m-am enervat ca toate zburau si in plus la ce caldura e in timpul zilei trebuie puse hainele groase deoparte
Olga, cred ca te topesti toata ! tinem pumnii sa nu doara tare vaccinul
Si la noi medicul de familie a venit si vine mereu acasa, asta e unul din criterii (care sunt mai mult ne-medicale sa zic asa ) pt care nu am renuntat la el
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Va stresez din nou cu o intrebare "grea" de-a mea: cum vi se pare ca la ziua lui Ian sa participe: Ian , un baietel de 3 ani, 2 baietei de 4 ani, un baiat de 10 ani si.............16 adulti? |
Nicio fetita ?
Mie mi se pare ok, important e sa fie copii cu care se simte bine, nu conteaza numarul zic eu , nici la copii nici la adulti
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, ce au primit azi la Lidl? Nu au asternuturi faine? |
La asternuturi nu m-am uitat, iar oferta de azi e cu gradinaritul si cu mancare de caini ,pisici asa ca iar nu m-a interesat, mama zicea ca o sa mearga si ea dupa fertilizator pt orhidee
Au multe chestii de copii la reducere doar ca trebuie rabdare sa cauti , sunt puse in niste cosuri mari amestecate cu cele de adulti (la noi cel putin asa era )
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, acum se incarca pe webshot ca pe feisuc nu le pot pune Nu sint multe si ni-s faine dar...asta e. Am primit: -bani de la mai multe persoane -un voucher la un magazin care mie nu-mi place -sacoul galben de la Zara -balerinii nude de la Zara -o geanta cam...hiduca; ii place dnei R. -balerini "zmeura" Pull and Bear -un cluch negru -2 bratari si ceva de pus la git -nu-mi plac, desi sint de la magazinul cu Denny -un tricou si o bluza Little Big -nu-mi plac -o crema antirid Vichy + demachiant ochi si rimel L' Oreal Cred ca atit. Si poze: http://community.webshots.com/album/582512283HJWFsZ "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Wow, cuscra, ai fost super mistoaca!
Si tot ce nu-ti place, azvarle incoace, ca ne descurcam noi cumva!
(io acum o iau din urma, vad ca ati scris ceva azi...Phiphi doarme si tuseste in acelasi timp, ce mila mi-i de ea)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
chatonel spune:
ina, daca copiii au spatiul lor, mi se pare ok... daca sint "pierduti" printre adulti, mi se pare aiurea.