LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna la pranz,

Olga, nepotul meu cel mare a fost operat in jurul varstei de 2 ani pentru ca nu ii coborase un outz. A fost nevoie de o singura operatie, acum are 15 ani, este bine...
Frumoasa foc sedinta foto, abia astept sa-l pupacesc si eu pe bb din burtica.

Deja am inceput stresul cu dublu Test sau amniocenteza ?. Nici nu stiu ce sa fac, sunt asa debusolata...
Olga - stiu ca la masuratori ti-au iesit ceva prbl., ce analize ai facut dupa acel rezultat? Parca nu te-am auzit de amniocenteza.
Dr.a zis ca e mai sigura dar intrebarea e, daca Doamne fereste aflu ca bb e cu prbl. ce pot face ? Doar nu l-oi avorta ? off , sper sa fie totul bine iar Domnul sa aibe grija de noi

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 9

Pai de ce sa faci amnio? Fa mai intai dublu test si vezi ce masuratori iti ies la morfofetale. Daca Doamne fere ceva nu este ok, abia atunci faci amnio. Eu doar asa nu as face, caci este destul de periculoasa. Chiar Mihaela imi povestea cum a mers la spital la control si erau toti agitati pe-acolo ca pierduse o tipa sarcina facand amniocenteza.
Mie imi spusese ca are nosul nazal mic. Am refuzat insa sa fac amnio. Leon este bine.

Mergi la inceput

Oare v-am zis ca Leon a pus deja 1200g? Luni facem luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Nu se joaca nici el cu kg vad ca, seamana cu David !! e bine ca nu trebuie sa te stresezi cu proba cantarului

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Chiar acum cand am fost la hanovra, la CeBIT, unde erau foarte multi asiatici mi-am adus aminte de voi. chiar ma uitam la ei cu atentie si intr-adevar nu prea au nas. Cum voi aveti radacini la granita cu Japonia era clara masuratoarea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

waw ce-mi place
pupacim cutisoarele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu raportez prima zi fara vomitaturi
am reusit sa mananc piept de pui la gratar (si o punga de pufuleti)
asa ca-s tare fericita
bilantul pozitiv este de -2.5 kg (nu ma prea entuziasmez totusi ca sunt si cam deshidratata asa ca...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Merci fetelor pentru urarile adresate lui Andrei!

Ieri nu am mai apucat sa intru, asa ca urez azi, cu intarziere, dar cu mare drag, ani multi si frumosi inainte Anastasiei si lui Calin, pe care ii simt tovarasi nu doar de zi de nastere ai lui fiu-meu, ci si de temperament! Andiaroro si Mababei, va pup si binele pe care il doresc familiei mele vi-l doresc si voua si familiilor voastre!

Mababei, mi-e dor de tine!!!Hai la o poveste despre omuletul de trei ani!

Olga, imi pare rau ca te-am ratat la telefon, am fost cu Andrei la mall in Alba si era o harmalaie acolo, de nu-mi auzeam nici gandurile. Ti-am admirat copiii cei frumosi in poze: de revista, ce mai incolo si-ncoace, iar tu arati tare bine!

Sarbatorirea de la gradinita a fost emotionanta si simpatica deopotriva, am gustat din plin momentul si sper ca si Andrei a facut la fel. Ieri i-am oferit programul pe care si l-a dorit el, iar dumnealui a vrut sa mergem in Alba la Kaufland si asta am si facut.

Simona, sper sa te deblocheze colegii de acolo, e de rasu-plansu intamplarea. Of, greu fara sot acasa, dar las' ca trece si perioada asta! Ti-am admirat baietii in poze si mi-a placut atmosfera de la petrecere!

Gianina, sanatate!

Pisigri, bravo pentru noua silueta! Am vazut filmuletele si pozele cu Pisilinca, tare e draguta!

Era sa uit: La multi ani, Sebi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Chiar acum cand am fost la hanovra, la CeBIT, unde erau foarte multi asiatici mi-am adus aminte de voi. chiar ma uitam la ei cu atentie si intr-adevar nu prea au nas. Cum voi aveti radacini la granita cu Japonia era clara masuratoarea:)

Nu stiu ce masuratori au facut astia, ca mie nu mi se pare ca ar avea Leon nas mic. Parca David il avea mai mic. Eu ma bucur ca este sanatos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:

waw ce-mi place
pupacim cutisoarele

Sa stii ca are ceva cute, iar in fiecare dimineata cand ma trezesc ma uit la el si efectiv vad ca a ma crescut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

eu raportez prima zi fara vomitaturi
am reusit sa mananc piept de pui la gratar (si o punga de pufuleti)
asa ca-s tare fericita
bilantul pozitiv este de -2.5 kg (nu ma prea entuziasmez totusi ca sunt si cam deshidratata asa ca...)

Bine ca ai scapat Fara sa vrei te-ai pus pe regim.

Mergi la inceput