LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Anaan ce tare este asta cu Kauflandul Important este ca a avut o zi frumoasa.
L-am intrebat si eu pe David unde vrea sa mearga de ziua lui : acasa
Auch, trage Leon de sfarcurile mele, zici ar mesteca guma
Dodo-pui spune:
hi,hi ce "aglomeratie" pe aici
am luat o pauza de al lucru sa hranesc hunii...si am ajuns la pc
Felicitari Floric ca ai reinceput sala..pe la ora 19 m-au sunat si pe mine doua mamici sa merg cu ele la sala....sala care-i langa blocul meu,la coltul strazi...oferta pare ok 60 lei/luna....mergi de cate ori vrei (nu-i nr limitat de sedinte) ...dar nik asta nu-i penttru mine
Maine o sa fiu la scoala ,sa-i ajut la abilitati....apoi sper sa termin proiectul inceput si sa purced la urmatorul
allO seara frumoasa
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Hello !!!
Ce faceti fetelor ??
Anaan, Inapreda, Ilinca pe unde umblati de nu mai dati pe aici ?? mi-e dor de voi !!!
Ca si de multe alte tufete mai active pana odinioara, cred ca o fi astenia de primavara de vina si ne revenim rapid
Andiaroro, cum ati petrecut de ziua Anastasiei ?
Noi am trebaluit diverse iar acum Ada e extaziata de pliantul de la Lidl care e plin de tentatii dulci si ne tot arata ce isi doreste, umbla cu revista dupa ea prin casa
Tot de acolo s-a inspirat si in alegerea unui caine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Dodo, cu iertare iti spun dar imi pare ca tie ti s-ar potrivi mai degraba sala...de mese. Caci altceva...nu vad la ce folos. Doar pentru iesire, socializare, dar crede/ma ca si intr/o sala de mese poti socializa cu succes.
Fetelor, is tare ocupata. Bucataria s-a terminat. Acum ne ocupam de montat mobila si eliberat dormitoare caci maine incepem marea demolare in dormitoare.
Acum ma bag la frecat. Lulu, peretii si tot ce imi pica in mana.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Novus e tare simpatica Ada. Pestele ce face?
Floric spor la frecat. Greu tare cand ti-e casa vraiste, da si cand o fi gata ce bine va fi
Eu le-am facut baita la copii si acum stau cu Leon in brate. Este asa de linistit si are o moaca de fericit ca nici nu-mi vine sa-l pun in pat.
Astazi m-a apucat nostalgia, caci a zis Cristi sa-l tundem pe David scurt si zau ca mi s-a facut rau, il vedeam deja aratand ca un baietoi. Asa ca m-am dus si i-am pus pe el pijamale din acelea dintr-o bucata (cumparate recent, dar cam mici ) si asa bine arata, era asa de dragalas ca m-am razgandit si nu mai vreau sa-l tund Cresc asa de repede Am vazut poze cu el din asta vara si era tare mic...la fel si Chiti, este domnisoara in toata firea...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Novus e tare simpatica Ada. Pestele ce face? |
Bine, e rasfatat toata ziua de Ada care are grija sa nu manance prea mult ca vomita si ii e teama sa nu creasca prea mare pt ca nu o sa mai incapa in acvariu
PS-nu-l tunde pe David ca mie asa mult imi place cum ii sta cu freza aceasta , are alura de artist
denisamada spune:
Buna seara prieteni!
Tare lunga a fost ziua de azi, mai una si maine...
Raportez pitic in parametri buni de functionare, dupa ce ne-a dat emotii ca iar s-a plans acum 2 nopti ca o doare o ureke... acum ii tot aburesc nasul, sa fie perfect permeabil, ca urekile n-aveau nika la control... ceea ce e bine.
Eu tocmai am trimis prezentarea si lucrarea in extenso pentru conferinta aia cu care ma tot omor de cateva nopti , asa ca sper sa fiu mai activa in zilele urmatoare, ca de-alta nu ma apuc prea curand. Ana, multumesc mult si pe-aceasta cale!
Motan bolnav si cu tratament. Caine batran si fara tratament. Amandoi ceva mai bine.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Neatza. Dau muuuuuuulta cafeeaaaaaaaaaa.Am nevoie. Aseara nu am mai fost la sala insa am bagat de-a flotari pana la miezul noptii.
Si a anunt ca AAAAAM BUUUUU-CAAAA-TAAAAAA-RRIIII-EEEEEEEE.
O aveam si pana acum dar NU O VEDEAM. Incep sa aiba contur asteptarea si nervii.
Insa...ma asteapta un we de vis.
Oli, si pe mine ma apuca nostalgia cand ma uit la Rares, la poze cu el mic, la hainute. Motiv pentru care eu nu m-am despartit de muuuuulte haine de ale lui. Acum cu ocazia curateniei am constatat ca am 5 saci plini cu haine care nu ii mai sunt bune dar nici nu ma indur sa le dau pentru ca ...stiu is nebuna. Dar mi-a fost tare draga perioada cand era mic.
Macar tu il ai pe Leon si iti alini dorul cu el. Dar eu...
O zi minunata va doresc.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
LA MULTI ANI, FRUMOSI GHIOCEI Victor Cristian, Ina Gabriela si Lucian
Sa cresteti sanatosi, indragiti si sa aveti multe bucurii in viata.
Mamicilor
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Neata !!!
LUCIAN
Sa cresti mare si sanatos baietel frumos !! Simonapro, sper ca ai reusit sa iesi din sediu , iti doresc sa petreci o zi minunata cu baietii tai dragi
VICTOR , INA
Sa fiti sanatosi copii dragi ! Florinela te asteptam sa ne povestesti despre ultimele nazbatii ale Platinatului