LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
gri sobolan- spre negru |
Pai atunci pobabil ciorapi negri sau mustar inchis nuanta din rochie, hmm nu stiu pana nu vad
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Eu trebuie pt ca e fix pana la genunchi si arat ca o tanti si imi pune in valoare doar X-urile Probabil ca nu o scurtez mult ca sa nu dau in cealalta extrema www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Dar daca iti iei toace nu cred ca e cazul o sa si scurtezi. Daca vrei sa o iei cu balerini, atunci ar fi alta treaaba.
Ideea e ca cine ti-o scruteaza trebuie sa o faca bine, adica sa ramana aceeasi croiala
Bianca2503 spune:
Restul fetelor dorm la ora asta?
Noi umplem aici pagini:))
Mai stau pputin si ma apuc de galagie ca vreau sa ies in parc cu Vladimir si el baga somn...
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Dar daca iti iei toace nu cred ca e cazul o sa si scurtezi. Daca vrei sa o iei cu balerini, atunci ar fi alta treaaba. Ideea e ca cine ti-o scruteaza trebuie sa o faca bine, adica sa ramana aceeasi croiala |
Da, nu zici tu rau, de aceea nici nu am procedat la ciopartirea ei pana nu ma hotarasc ce incalt si vad cum vin
Plus ca mi-e teama si mie sa nu o strice
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Restul fetelor dorm la ora asta? Noi umplem aici pagini:)) Mai stau pputin si ma apuc de galagie ca vreau sa ies in parc cu Vladimir si el baga somn... |
Hihihi si eu troncan cat pot, am tras si draperiile si Ada tot sforaie
Si noi avem planuri de iesit si apoi fac pizza si cred ca vin niste prieteni la noi
Ilinca_M. spune:
A mea fata lipaie dintr-o camera in alta...
Am vizionat si io pozele: rochia Biancai imi place cu botine. Si cea a bunicii e misto
De lungimea rochiei tale, Novus, n-am ce zice ca io n-am imaginatie la de-astea, pana n-o vad pe tine nu-mi dau seama...Oricum tu cu silueta ta de manechin si Bianca cu alura ei chic ati arata bine in orice v-ati baga
Anamariame, tot am vrut sa te intreb: cu Singulaire-ul, schimbarea aia de personalitate a Evei a durat? Ca erai tare dezamagita:( Presupun ca a fost totusi numai o chestie de inceput, nu a durat pe intreg tratamentul, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ada iar a scapat la somn, am venit de la bunica-mea si ea a ramas acasa cu mama noi am mers la Kaufland asa ca au respectat programul si s-a culcat
Ieri mama se taiase la deget, Ada i l-a pupat si a strans-o in brate sa-i dea putere ... sa faca snitele asa ca de dimineata s-a prezentat mama cu caserola plina de snitele
anamariame spune:
Am facut si eu aluatul pt pizza. L-am lasat la crescut.Am vazut pozele.Bianca, mie imi place rochia cu pantofi, mi se pare ca nu merge deloc cu botine, dar nu cu pantofii aia. Ciorapi as merge pe maro mat, dar e posibil ca nuantele monitorului meu sa fi influentat rochia. Si clar prima, e de departe mai interesanta decat cealalta Novus, nici eu nu as scurta rochia. Si eu am picioarele strambe, in x, si tocmai lungimea asta ma avantajeaza, asa ca nu pricep deloc de ce pe tine nu. Oricum, daca vrei totusi sa o scurtezi, eu zic ca mai mult de o palma deasupra genunchiului nu merge in niciun caz. In picioare nu ma duce capul sa-ti recomand nimic spectaculos. Eu as opta pt pantofi rosii cu platforma, dar e posibil sa o gafez puternic. Mai bine o astepti pe Gina.Ilinca, intr-adevar, acele reactii urate au fost doar in primele 2-3 saptamani de inceput, apoi a redevenit Eva pe care o stiam . Probabil ca nu se putea controla mititica, isi dadea si ea seama ca nu se comporta firesc si o speriau propriile ei reactii Prelungirea tratamentului cu inca 3 luni nu mi se pare nicio tragedie, si daca acest tratament va preveni pe viitor transformarea virozelor in bronsiolite astmatiforme, a meritat fiecare minut de stres si de indoiala pe care l-am avut vis-a-vis de el. Ea a fost racita in decembrie, cand era sub Singulaire, si nu a luat deloc antibiotic, i-a trecut cu simptomatice, ceea ce e grozav!!!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Novus, nici eu nu as scurta rochia. Si eu am picioarele strambe, in x, si tocmai lungimea asta ma avantajeaza, asa ca nu pricep deloc de ce pe tine nu. Oricum, daca vrei totusi sa o scurtezi, eu zic ca mai mult de o palma deasupra genunchiului nu merge in niciun caz. In picioare nu ma duce capul sa-ti recomand nimic spectaculos. Eu as opta pt pantofi rosii cu platforma, dar e posibil sa o gafez puternic. Mai bine o astepti pe Gina. |
O sa vad ce pantofi gasesc si mai studiez si eu, oricum nu mult o scurtez, doar o palma maxim
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Din pacate am ramas fara cuvinte Cand duceti pachetele ? de Paste ? ma inscriu si eu cu 2 buc www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, de Paste. Multumesc