LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, nu am sarit mesajele tale dar...nu stiu ce sa spun pentru ca Ian e mare fan "biia mica" si m-am panicat post-inconstientza.
Bine ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, la mine al doilea link trimitea la o rochie bej de zi. Acum am mai dat in jos si cred ca am identificat-o si pe a doua, care e spectaculoasa, Deci despre prima era vorba.

Ce idee mi-ai dat cu primul link ar fi sa caut o rochie cu umerii cazuti. Pune bine in valoare clavicula.

Nu ma deranjeaza sa fie neagra.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA, la mine al doilea link trimitea la o rochie bej de zi. Acum am mai dat in jos si cred ca am identificat-o si pe a doua, care e spectaculoasa, Deci despre prima era vorba.

Si io am vazut la fel dar tot prima imi place mai mult

Inapreda nu ai nicio poza cu rochia din bucata de material ? as fi tare curioasa sa vad cum ai innodat-o

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ce idee mi-ai dat cu primul link ar fi sa caut o rochie cu umerii cazuti. Pune bine in valoare clavicula.

Nu ma deranjeaza sa fie neagra.

Si io tot pe-aia bej am vazut-o... Si clar nu era de noi! Aia prima da, dar bine accesorizata in varianta personala!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si pe mine m-au cam pus pe ganduri mesajele voastre cu inghititul sau infundatul diverselor chestii mici in diverse locuri

Anaan, Andrei cum de a inghitit oglinda de la masinuta ?

Iar imi amintesc cum mi-am infundat eu nasturii in nas sa ajunga in gura si nu aveam chiar 3 ani cred ca vreo 4-5

Bine ca toate povestile s-au terminat cu bine

Mergi la inceput

Io de ce nu am adresa de mail a Olgai???? Ca voiam sa-i dau un mail (ca la ora asta nu-mi permit sa dau telefoane ) si nu am mailul... Please, help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu am fost de vina: am vazut ca are ceva in gura, m-am precipitat si am incercat sa-i scot chestia aia din gura si el a inghitit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Nu stiu cum "da" treaba asta, avand in vedere ca promovez creatiile actualei sotii ale lui "EX" (nu ma deconspirati, va rog), dar apreciez tare mult creativitatea ei, asa ca recomand "imaginative art", la un loc cu "breslo": http://www.breslo.ro/Shop/Imaginative-Art

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ai pm

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Io de ce nu am adresa de mail a Olgai???? Ca voiam sa-i dau un mail (ca la ora asta nu-mi permit sa dau telefoane ) si nu am mailul... Please, help!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si pe mine m-au cam pus pe ganduri mesajele voastre cu inghititul sau infundatul diverselor chestii mici in diverse locuri

Iar imi amintesc cum mi-am infundat eu nasturii in nas sa ajunga in gura si nu aveam chiar 3 ani cred ca vreo 4-5

Bine ca toate povestile s-au terminat cu bine

Pe-aia cu Adela stiu sigur ca ti-am povestit-o! De-aia-mi ies bube cand aud mamici povestind candid despre copii care se joaca cu kestii (mult prea) mici. Ca de kestii (mult prea) mari nu mai vb!

Mergi la inceput