Aspirante optimiste! (775)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihaelafalt spune:
Dana dar nu poti sa mai amani vizita la denstist? Eu stiu ca nu prea e indicat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Si eu mi-am scos o inutila de aia, acum cateva luni, dentista a zis ca nu dauneaza daca nu sunt efectiv insarcinata, dar cine stie
Eu am scos-o ca ma durea ff tare...
velvet spune:
gaby,am facut HSG,din ce mi-au spus dr,foliculul s-a spart.maine fac restu de analize,investigatiile de sterilitate date de dr de la bucuresti.trombofilii,mutatii,etc.
deny,imi pare rau
miky82 spune:
Neatza fetele! ce mai faceti?
Dana nu este o problema sa mergi la dentist stiu asta pentru ca eu am mers in luna cu inseminarea si mi-a zis si dr mea si stomatologul ca nu afecteaza cu nimic pana la implantare, deci poti sa mergi linistita.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
MeAlex spune:
Nu afecteaza anestezia locala, cand e musai, se foloseste si in sarcina, dar intrebati mereu chestia asta.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
IPopica spune:
Neata fetele
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Ioana, ceva vesti cu beta ala. Ca mi s-au lungit mie urechile asteptand, dar tie?! |
Iulia, da , l-am vazut joi dimineata: 633,51 - practic se triplase fata de ala de luni (si logic ca am intrat in fibrilatii citind despre cresterea prea rapida a hormonului ). Dar na, asa-s io, 5 minute panica, 5 minute ranjit in lemne
Dana, bafta cu maseluta, sper sa dai peste un doctor dragastos care sa te imbratiseze dupa ce ti-o scoate; eu de tratament d-asta am avut parte ca m-am trezit plangand ca proasta (acu' vreun an, eram mica si impresionabila); ma mir ca nu mi-a dat si o jucarica ceva
Zi buna fetele! Rezultate bune la analize si/sau tratamente eficiente
I.P.
miky82 spune:
Asa ......... si acum sa incep... am fost ieri la dr Laura Dracea de la Gynera sa vad care este treaba cu fiv-ul, concluzia dr dupa ce mi-a facut eco si dupa ce mi-a vazut dosarul este ca trebuia sa raman insarcinata pana acum, fuliculi avem pe ambele ovare micuti ceea ce mi-a spus ca am o rezerva ovariana destul de buna ca nu trebuie sa imi fac deocamdata AMH-ul, o nelinisteste faptul ca am facut destule stimulari din care nu a rezultat nici o sarcina iar singura explicatie pe care mi-a dat-o este ca as avea ceva la trompe dar care nu se poate depista la nici o interventie, mi-a mai zis ca ar fi bine sa imi fac o Histeroscopie sau o SonoHSG. In concluzie ovarele polichistice si endometrioza(la mine fiid doar 2 puncte foarte mici) nu ar afecta fertilitatea, m-a sfatuit daca vreau totusi sa mai fac o inseminare dar cu stimulare cu injectabile iar urmatorul pas este sa fac FIV ca as avea sanse mai mari. Ma costa un FIV acolo 4000 de euro aaaaaaa si mi-a propus sa donez ovule ca persoana care ii voi dona ovulele imi va plati tratamentul care este 800 euro si 1000 de euro din pretul Fiv-ului. Deci sunt in ceata total in prima faza cea cu donatul ovulelor e ca si cum mi-as vinde copii dar pe de alta parte mi-a zis ca este o lista foarte lunga de persoane care asteapta o donatoare. Acum fetelor voi cum a-ti proceda sincer inclin spre ambele parti ( dar numai gandul ca la un moment dat o parte din mine ar fi in alta parte ma infioara).
Va pe toate si scuzati ca m-am intis mai mult decat trebuia.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Moni tie ti-a zis dr ca nu mai da consultatii la spital? pt ca pana acum 2 persoane pe care le cunosc si merg la ea nu le-a mai chemat la spital si le-a zis sa vina la cabinet.
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Alex ce ai mai facut? ti-ai mai facut ceva analize? scuze daca ai mai zis dar nu am apucat inca sa citesc tot din urma.
3 Inseminari nereusite
daena spune:
Bravo Popicule pentru beta! Sa fiti sanatosi!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed