Aspirante optimiste! (775)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Deny, imi pare rau pentru urati.Lasa ca trec si vine iar ovulatiunea!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor imi pare rau de uratii astia... si eu sunt in aceeasi situatie azi z1 un cm de 27 de zile, demult nu a mai venit asa de repede.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Velevet pana la urma care era spermograma aia proasta de care pomenesti?Ce valori erau?
Fetelor eu ma testez pe 24.03 asta daca nu imi vine pana atunci
Si nu cred ca mai continui proiectul bebe curand,caci relatia dintre mine si sot nu e una prea roz,sunt suparata,cred k vom divorta.Si poate mai bine daca n-ar fii bebe k mai mult incurca lucrurile intre noi.Nu stiu ce sa zic,nici nu cred k voi mai intra pe aici k nu mai are rost.Oricum va anunt daca apare sa nu va las in ceata.
O sa va mai citesc din cand in cand sa vad cine mai apare
Va pup pe toate si mi-a parut bine ca v-am cunoscut.
Daca se schimba ceva la orizont,adik in privinta aparitiei vreunui va scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Velevet pana la urma care era spermograma aia proasta de care pomenesti?Ce valori erau?
Fetelor eu ma testez pe 24.03 asta daca nu imi vine pana atunci
Si nu cred ca mai continui proiectul bebe curand,caci relatia dintre mine si sot nu e una prea roz,sunt suparata,cred k vom divorta.Si poate mai bine daca n-ar fii bebe k mai mult incurca lucrurile intre noi.Nu stiu ce sa zic,nici nu cred k voi mai intra pe aici k nu mai are rost.Oricum va anunt daca apare sa nu va las in ceata.
O sa va mai citesc din cand in cand sa vad cine mai apare
Va pup pe toate si mi-a parut bine ca v-am cunoscut.
Daca se schimba ceva la orizont,adik in privinta aparitiei vreunui va scriu.

Ana imi pare tare rau, nu stiu cum sa te incurajez sper sa fie bine pana la urma, dar ce s-a intamplat daca nu sunt indiscreta? daca poti sa ne spui! Sper sa mai intri pe la noi Noi suntem alaturi de tine orice decizie ai lua.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Asa ......... si acum sa incep... am fost ieri la dr Laura Dracea de la Gynera sa vad care este treaba cu fiv-ul, concluzia dr dupa ce mi-a facut eco si dupa ce mi-a vazut dosarul este ca trebuia sa raman insarcinata pana acum, fuliculi avem pe ambele ovare micuti ceea ce mi-a spus ca am o rezerva ovariana destul de buna ca nu trebuie sa imi fac deocamdata AMH-ul, o nelinisteste faptul ca am facut destule stimulari din care nu a rezultat nici o sarcina iar singura explicatie pe care mi-a dat-o este ca as avea ceva la trompe dar care nu se poate depista la nici o interventie, mi-a mai zis ca ar fi bine sa imi fac o Histeroscopie sau o SonoHSG. In concluzie ovarele polichistice si endometrioza(la mine fiid doar 2 puncte foarte mici) nu ar afecta fertilitatea, m-a sfatuit daca vreau totusi sa mai fac o inseminare dar cu stimulare cu injectabile iar urmatorul pas este sa fac FIV ca as avea sanse mai mari. Ma costa un FIV acolo 4000 de euro aaaaaaa si mi-a propus sa donez ovule ca persoana care ii voi dona ovulele imi va plati tratamentul care este 800 euro si 1000 de euro din pretul Fiv-ului. Deci sunt in ceata total in prima faza cea cu donatul ovulelor e ca si cum mi-as vinde copii dar pe de alta parte mi-a zis ca este o lista foarte lunga de persoane care asteapta o donatoare. Acum fetelor voi cum a-ti proceda sincer inclin spre ambele parti ( dar numai gandul ca la un moment dat o parte din mine ar fi in alta parte ma infioara).

Va pe toate si scuzati ca m-am intis mai mult decat trebuia.

3 Inseminari nereusite

Miky....wow
cata informatie si ce de vesti....
mda....
eu m-am mai gandit la partea cu donatul de ovule
si cred ca as dona...pana la urma asta te ajuta si pe tine dar si pe altii in lupta pentru bebe

plus ca as face un mare bine :( iti dai seama)

sa ma tii la curent cu ce pasi urmezi, ca eu sunt la 2 pasi in urma ta

oricum mi se pare ieftin FIV'ul acolo - doar 4 000 euro?
4 000 euro din care mai scazi si banutii pentru donarea de ovule?
sau asta e suma finala?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Moni tie ti-a zis dr ca nu mai da consultatii la spital? pt ca pana acum 2 persoane pe care le cunosc si merg la ea nu le-a mai chemat la spital si le-a zis sa vina la cabinet.

3 Inseminari nereusite

Ha? nu! nu mi-a zis nimic de genul asta
ma rog...acum trebuie sa ma duc sa imi scoata firele luni si mi-a zis s-o sun Duminica sa imi zica cand si cum, sa nu prind aglomerat....
dar la ce clinica mai eea acum?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor imi pare rau de uratii astia... si eu sunt in aceeasi situatie azi z1 un cm de 27 de zile, demult nu a mai venit asa de repede.

3 Inseminari nereusite

Miky tie dupa laparoscopie ti s-a schimbat ceva? la glera, la ovulatie? a fost mai tarzie? la consistenta menstrei? la durerile de sani dupa ovulatie? sau altceva?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

multumesc velvet de sfat. cred ca o sa refacem spermograma sotului.
mihaela,nu e tocmai detaliata analiza de la synevo. e scris scurt si la obiect.iar jos sunt scrise niste comentarii( mobilitatea mentionata este de tip A=100%-progresia spermatozoizilor este rectilinie si rapida si mobilitatea de tip C absenta, mobilitatea la 3 ore =75%.)mie doc mea a zis ca e in regula,insa acum m-au cam pus fetele pe ganduri. am sa vad cum fac sa refac.
va pup fetelor si va doresc weekend placut. zilele astea o sa lipsesc motivat...plec astazi la ai mei la buzau!yupiiii! nu i-am mai vazut de 2 luni!

sa va gasesc cu burticute luni cand revin!

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Eu azi sunt ziua 14 dar nu am nici un semn de ovulatie, glera sau ceva nu vad, iar teste am 2 ramase de luna trecuta si nu le stric ca degeaba daca nu am voie hata-hata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mica drum bun si distractie placuta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput