Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 21
amaliaro spune:
Sabina intra pe site la clinica ude merg eu sa citesti despre DHEA neogenesis.gr
amalia tsakoniati
adrianaady spune:
Buna fetele mele frumoase
Ce zi frumoasa avem azi dupa citeva zile triste, azi simt ca traiesc, sunt foarte fericita si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea Chiar daca nu am inca un sufletel mic linga mine, am o mie de motive pentru care viata mea e frumoasa si merita traita cu zambetul pe buze (cam asa)
Samira imi e foarte drag de tine cand povestesti de planurile tale, de ce bucataresti si de plantele tale Esti cu adevarat o femeie frumoasa (si pe afara si pe dinauntru) si puternica
Aristica pup fata mea optimista
Elenusa ce cuvinte frumoase ai tu acolo la semnatura si foarte adevarate
Anaasta cu putina intarziere ti-as da un sfat : aduna-te, capul sus si nu te panica, strange banuti si fa fiv. Ce daca ai rezerva micuta, se gaseste acolo un ovocit norocos. Nu pierde timpul cu inseminarile, parerea mea este ca nu se merita Diseara ma uit la noul episod Vampire D
Laraam citit in urma si am vazut ca te pregatesti de histero.Sa fie intr-un ceas bun E a doua oara cand citesc de endometrita, prima oara am auzit-o pe Samira dupa vizita la dr grec.
Cris acid folic all the way. sa fie cu noroc
Sabina bunn gulasss
O dedicatie, o melodie care imi place tare :
sunshine4ever spune:
Cris pan aintr-un final mi-am dat seama cat de zombii am fost legat de TSH (nu ma mir ca am avut niste nopti la servici...).Fetele au dreptate daca tsh-ul este mare ai nevoie de iod, doar si euthyroxul contine iod. Deci clar ca iodul in cantitate mica din femibion nu e problema.
Ceea ce este cert, ca pentru MTHFR iti trebuie complex de b-uri.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
sunshine4ever spune:
fetele si weekend placut
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
samira33 spune:
hello girls.
ne-am intors de la Decatlon...si-a luat soata 2 treninguri subtiri-unu cu gri si unu ce bleumarin,o pereche de adidasi subtiri si usori.
si eu mi-am luat o pereche de pantaloni pana la genunchi,mov...subtiri,numai buni pentru mers la padure,la picnic,la gratar si mi-am mai luat ladita de step aerobic si saltea de izopren...sa fiu dotata ca la carte...ca pana acum foloseam pe post de ladita de step...un lighean intors invers si....l-am rupt...iar pe post de saltea foloseam o patura de picnic
asa ca maine seara fac prima sedinta de home step aerobic dotata fix ca la sala.
daca imi mai cumpar si 2 gantere de 0,5-1 kg fiecare ma declar supermultumita.
soata are gantere da-s prea grele chiar si fara discuri pe ele...sa nu va imaginati acum c-ar face cu ele ce se face in mod normal....doar le avem in dulapu' de pe balcon.
bicicleta am dat-o ...mai avemm doar stepperu' in casa dar nu ocupa mult loc si eu il folosesc...foloseam e mai corect...ca l-am abandonat de ceva vreme...insa am de gand sa ma imprietenesc iar cu el
asaa...am hranit soata...si acum ma bag la televizor.
va pupizez.
Cris_25 spune:
Intru si eu sa va urez un weekend placut si linistit! (cat a mai ramas din el)
Vroiam demult sa va intreb ceva dar am tot uitat. Cele care luati vitamine & Co ... are vreo importanta perioada zilei? Eu le-am cam impartit in 2 (dimineata si seara), fara o regula anume (in afara de faptul ca nu-mi place sa iau prea multe odata). Exista ceva restrictii?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
elenus26 spune:
Neataaa!
Chiar a fost o zi superba ieri.
Adisor vorbulitele erau scrise si inainte dar su se vedeau de "nereusite"
Sabina eu am luat cateva luni DHEA, dar nu pot sa zic ca decat ca mi-a crescut blanita mai stufoasa La AMH-ul meu...
Daniela
Pup toate babutele si sa aveti o duminica frumoasa!
samira33 spune:
neata fete.
io-s la bucatarit.
apoi plec pe la munci.
va pup si va doresc o Duminica placuta.