Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Vai,ce de medicamente luati voi pt contractii!virgiL, m-ai socat cu cite ti-a recomandat dr ultima data. Eu,desi i-am zis dr ca am contractii zilnic si dureri,nu mi-a dat absolut nimic,doar mi a zis ca daca am mai mult de 4 BH/h sa merg la spital sau daca s dureroase si dese.In rest,cica asta-i sarcina!!!
Fetelor..Nu stiu daca vi se intimpla si voua dar eu daca stau mai mult in picioare sau merg simt presiune pe vezica/col ba chiar usoare dureri si simt nevoia sa ma asez. Ce parere aveti de centura asta ? O fi buna la ceva? http://www.amazon.com/Soft-Form-Maternity-Support-Universal/dp/B000Q174GQ/ref=cm_cr_pr_product_top
elena_gd ,succes cu intepatul,o sa ai cu ce sa te "distrezi" Hai ca nu-i chiar asa rau totusi.
Oare Diana ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATZA FETELOR!Poftiti la o cafelutzasau la un ceai,sau laptic cu cereale.
Raportez o noapte linistita,fara contractii si cu o singura trezire de pipi...Da si la ce ”cina” de pastici am avut....
ELENA ,daca ati acceptat un tradator mic de martie,poate acceptati si unu mai grasutz de aprilie...Sa nu ma alungati daca se rupe pungutza cu doi bani mai repede,vedeti ca imi urmez tratamentul....Si eu ma distrez azi si maine cu dexametazona injectii,spor si tie cu intzepatul si sper sa poti regla usor din dieta micile probleme.
STEF,ce sa-ti zic decat multa sanatate si bafta sa duceti cu bine sarcina cat mai aproape de termen!
GYAN,are si dr tau dreptate cu contractiile si cu monitorizatul atent in loc de pastile.Teoretic atat timp cat nu-s dureri mari si colul nu se scurteaza ,esti bine.Dar la mine totul vine pe un fond de avort spontan anterior,o alta nastere prematura...Chiar nu m-ar lasa dr numai cu supravegherea,mai ales ca stie ca-s si f activa(dar m-am potolit si eu in ultima vreme)
YLARI,imi pare rau ca s-a mai ivit un motiv cu care sa te stresezi,offf,or sa treaca toate,numa sa-i vedem pe astia mici in brate cu bine...!
Eu azi implinesc 32 de saptamani!.Va doresc o zi buna si we placut!
Si acum fug putin la munca(dupa ce-mi voi fi baricadat toate gaurile cu pastile,ovule si supozitoare!)

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

NEATZA FETELOR!Poftiti la o cafelutzasau la un ceai,sau laptic cu cereale.
Raportez o noapte linistita,fara contractii si cu o singura trezire de pipi...Da si la ce ”cina” de pastici am avut....
ELENA ,daca ati acceptat un tradator mic de martie,poate acceptati si unu mai grasutz de aprilie...Sa nu ma alungati daca se rupe pungutza cu doi bani mai repede,vedeti ca imi urmez tratamentul....Si eu ma distrez azi si maine cu dexametazona injectii,spor si tie cu intzepatul si sper sa poti regla usor din dieta micile probleme.
STEF,ce sa-ti zic decat multa sanatate si bafta sa duceti cu bine sarcina cat mai aproape de termen!
GYAN,are si dr tau dreptate cu contractiile si cu monitorizatul atent in loc de pastile.Teoretic atat timp cat nu-s dureri mari si colul nu se scurteaza ,esti bine.Dar la mine totul vine pe un fond de avort spontan anterior,o alta nastere prematura...Chiar nu m-ar lasa dr numai cu supravegherea,mai ales ca stie ca-s si f activa(dar m-am potolit si eu in ultima vreme)
YLARI,imi pare rau ca s-a mai ivit un motiv cu care sa te stresezi,offf,or sa treaca toate,numa sa-i vedem pe astia mici in brate cu bine...!
Eu azi implinesc 32 de saptamani!.Va doresc o zi buna si we placut!
Si acum fug putin la munca(dupa ce-mi voi fi baricadat toate gaurile cu pastile,ovule si supozitoare!)

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Neata!
Zicem si noi "prezent" la cafeluta..am ajuns la birou.
Virgi, sa stii ca eu iau 3 magnerot/zi si nr de contractii a scazut ( incepusera si la mine noaptea sau cand mergem mai mult, urcam scari) + ca am mai scapat de carcei noaptea.
Felicitari pt. grasunel! Sa mai astepte macar pana la 37
Eu obosesc foooarte repede...si mai avem inca doua luni...si cumparaturi de facut, de condus nu prea mai pot...
Asta e..Sa ajungem cu bine la termen!
O zi insorita va urez!

29+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

neata,

azi ajung prin iasi, de cand ma chinui... de data asta nu cu prezentare, ci la plimbare, cu socrii, ca sotul are treaba in vs

sper sa fie vreme frumoasa, ca mergem noi cu masina pana acolo, dar pe urma o sa ne plimbam.

pentru ei e grozav pentru ca este orasul studentiei, si am mai fost in astfel de incursiuni si ei imi povesteau diverse amintiri, legate de diferite locatii ale iasului

si va dati seama ce povestioare simpatice au, sa vezi iasiul de alta data prin ochii celor care au trait in anii 70 pe acele coline e fascinant

va pupicesc si va doresc o zi frumoasa, insorita, fara contractii si fara griji

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineatza fetilii..

Virgi buna cafeaua, eu abia astept sa servesc cafeaua dimineata..
Farmacie scrie pe tine, sa inteleg ca la tine contractiile sunt dureroase??? ma cam speriati ca si eu am BH si sincer nu le-am tinut evidenta, dar stiu ca aveam si la Luca tot asa de pe la 30 saptamani si am trecut de 40 nsaptamani
Stai si tu cumintica acasa

Stefi nu cred ca sunt contractii ce zici tu, nu iti fa griji.

Andreea da eu eram cu durerile nasoale de solduri, si am zis ca am perne peste tot numai intre picioare nu, ei aseara am pus o pernuta si acolo si crede-ma ca am dormit mult mai bine, acum nu stiu dar vreau sa cred ca asta m-a ajutat..

Elly chiar ma gandeam pe unde umbli..si eu am dureri din astea care se lasa asa pe un picior, tind sa cred ca apasa pe vreun nerv..

Elena bafta cu glicemia sa iasa asa cum trebuie..

Mirela plimbare placuta, m-am plimbat si eu putin duminica pana la mitropolie..

Luca umbla in gunoi, daca eu sunt ocupata face orice sa imi ataraga atentia

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Albinuta si eu obosesc foarte repede, ma misc foarte greu si la fel mai am 2 luni..mai greu imi e cu Luca..dar rezistam eroic nu va spun ce greu ma ridic noaptea din pat, noroc ca am patutul langa mine si ma prind de el sa ma ridic..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna dimineata, fetelor! Ce de contractii pe aici! Va cam chinuiti cu ele si cu tot felul de tratamente, sper sa va fie de folos odihna si tratamentele si sa duceti bebeii cat mai aproape de termen.

Virgi, deci doctorita ta te cam pregateste pentru varianta unei nasteri premature, asa-i? Vad ca ti-a dat tratament si de pregatire(probabil ca sa nu aveti vreo surpriza si sa va prinda nepregatite...) dar si mult tratament sa poti ajunge cat mai la termen cu bebelul. Sa stii ca nici nu se pune problema sa va alungam de aici, cum o sa fie luptatorul tau mic tradator?

Anitta, dar stiu ca si tu tot alergi. Eu mai glumesc cateodata si zic ca-s atat de ocupata ca nici n-am timp sa nasc. Si uneori cand ma intreaba cineva unde o sa nasc imi vine sa spun ca probabil undeva prin trafic, in vreun autobuz sau cine stie pe unde oricum pe drumuri. Cred ca tie ti se potriveste gluma asta si mai bine decat mie. O sa facem niste plimbareti.

Tigruta, ma bucur ca a mers si la tine metoda cu perna intre picioare. Din pacate in noaptea asta m-au durut si pe mine rau soldurile, desi am dormit cu perna mea. Adevarul e ca n-am dormit cu ea chiar toata noaptea pentru ca am vrut sa dorm si cu sotul si nu prea merg impreuna...Pe de alta parte stiu ca m-am obosit zilele astea si ma durea bazinul de vreo 2 zile, deci nu e chiar o mare surpriza. Ideea ar fi ca in unele situatii s-ar putea sa nu existe remediu 100% sigur pentru durerile astea. Din cand in cand s-ar putea sa ne doara cu toate masurile de precautie.

Dragelor, eu azi cred ca ma pun sa fac o ciorbita de verzituri, ciorbita la care visez deja de vreo 2 saptamani. Sper sa va odihniti si sa scapati de contractii.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor neatza

Raportez si eu terminarea primei doze de dexametazona, si mai am una peste 10 zile. Am vb si eu si cu medicul gine si cu cel pediatru , si mi au spus ca nu face nimic rau puilui , numai bine:D Vb lui Virgi o sa aibe cucul mai mare.

Virgi eu iau pt contractii dureroase 3 gunipral pe zi, eu le tolerez ff bine, magnerot 1/zi cateodata 2, fier zilnic, si elevit cand imi auc aminte cam de 2 ori pe saptamana. Ideea e ca de sambata nu mai iau nospa si dor gynipral si imi este considerabil mai bine. Incep sa prind sperante multe ca ajungem la termen.

Alina, si eu vb cu puil meu zilnic, si des, ii citesc cu voce tare, iipun muzica pt bebelusi, il alint, vb cu el si pe strada cand ma loiveste::)) Sunt atat de mandra de el de fiecare data cand loveste ca nu am cum sa nu i spun o vb doua

Sper ca e oki Diana, nu a mai scris deloc .

Asta e ce mi aduc aminte

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

aaaa buna ideea Andreea, fac si ciorba de spanac. Yamiiiii!!!!

Ce spuneti daca ne vedem joi, pe 22 in prima zi de targ la polivalenta?
Eu ma gandeam sa ma duc pe la 11 sa ma plimb vreo 2 ore pe acolo, apoi sa merg sa mananc ca e o pizzerie/restaurant tare fain chiar peste drum , apoi poate o tura scurta prin parc. Ce spuneti ne adunam ?

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimi!!

Tigruta, suntem curiosi, dar suspansul asta face ca totul sa fie mai interesant , suntem mai nerabdatori ca oricine sa vina bebita.Oricum, sanatos sa fie, nu conteaza sexul copilului.

Elena, pana acum rezultatul a fost negativ, nu am dezvoltat anticorpi.Dar in aceasta perioada, sunt cele mai multe sanse sa apara, asa ca trebuie sa fac analize regulat.Daca tu ai 0, iar sotul are A sau B, trebuie sa-ti faci niste analize si tu, insa, daca dezvolti anticorpi, rezultatul poate fi un icter prelungit la bebita (2-3 luni), deci nu este chiar atat de grav ca la incompatibilitatea de rh.

Felicitari, Virgi, pt bebelul grasunel si pt cele 32 de saptamani.Multe inainte iti doresc!! Cam multe "bomboane" ai, dar daca te ajuta, ia-le, n-ai incotro.

Azi si noi implinim 33 de saptamani ! Mai e putin de tot si vin bebeii.
Va doresc un weekend minunat, nu cred ca mai am timp sa intru, ca am musafiri si voi fi ocupata cu ei.
Pupici

Mergi la inceput