La multi ani Andra Simona!!! Fluturasi (137)
Raspunsuri - Pagina 17
yvyana spune:
'Neata, mamici!
Pisuc, Deea eu va citesc mereu cu drag!
De o saptamana L se trezeste mereu la 6 dimineata, nu inteleg de ce, pentru ca ar mai dormi, plange si striga "nana" si eu sint chiauna de somn
Asa ca las cafea din belsug! Vad ca oricum a servit si Catank
Ne auzim!
Somleac spune:
Salut, eu sunt si azi la lucru. Sta o prietena cu picii. M-am trezit ultra devreme sa fac mancare ,
Ieri a stat si Ilincuta toata ziua afara, deja e bronzata pe fata. Am pus in gradina ceapa, usturoi, morcovi si patrunjel. Azi vreau sa mai pun mazarea si sa ma ocup de floricele . Nu stiu cand sa o apuc sa le fac pe toate ca trebuie sa merg si cu picii la o zi de nastere si bineanteles ca inca n-am cadou. Diseara am iesire cu fetele la o bauta si un concert Mircea Vintila.
deea si eu ma simt aiurea ca nu pot sa raspund tuturor asa cum o fac unele fete, strumf, roxi, mada, lavi, etc...., dar incerc sa raspund cui apuc, la ceea ce mi se pare ca am de zis altceva decat au zis restul fetelor, mai povestesc de noi, nu stiu daca intereseaza pe toata lumea, dar asta e forumul unitate prin diversitate si probabil ca asta e si frumusetea si atractia lui. Desi am multe prietene, am si prietene cu copii mici, totusi simt nevoia sa intru aici. Chiar daca am 5 copii si sunt mama experimentata am aflat multe de la voi mamici la primul sau al 2-le acopil, am aflat multe despre ce se mai poarta , ce se mai face in materie de copil, imi place ca aflu cum se trateaza problema copiilor si in alte tari , etc....in concluzie fac eforturi chiar disperate sa citesc sa nu pierd trenul cum s-ar zice, dar nici nu fac un capat de tara daca n-am putut sa intru o periaoda.
Pisuc sarcina usoara in continuare. Si spor la munca. De alaptat nu mai alaptezi, nu?
Yvi ufff chiar imi pare rau ca suferiti atat Sunt si ceva homeopate pentru perioada asta. Daca vrei mai uit in carte cand ajung acasa si-ti scriu.
Pup toti bolnaviorii.
Si pe sanatosi
Floricele pe campii
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
pisucmic spune:
Somleac, nu mai alaptez - putin dupa ce am afat de sarcina noua l-am intarcat pe Petru; chiar m-am gandit la tine, stiu ca tu ai alaptat mai mult la una din sarcini, dar eu am avut o retinere, ma si vedeam alaptand cu burta mare... am renuntat. Oricum, l-am alaptat 9 luni jumatate, sunt foarte multumita
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
mandreeac spune:
Nu am timp sa va scriu foarte mult, sunt prinsa intr-un proiect si sper sa imi si reuseasca, dar am intrat sa urez la multi ani Dodo, sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa! Sa iti traiasca mami comorile si sa va aduca numai fericire!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
ailed_dota spune:
Neatza!
andra mea s-a trezit la 6 si dupa acumaa... abia ne-am trezit.....ce bine a fosst!
Deea, atat ti-ar tb.... ! intra cand poti, si da-ne vesti despre voi,raspunde cand poti, fiecare intra cum poate si cum vrea.
catank, deci 1. foaia se rupea la intins( da ce crezi ca m-a oprit?)
2. se invartea Andra printre picioarele mele si n-am mai ajuns sa citesc cat unt tb pe foaie deci am pus mai putin
3. umplutura am pus zahar (pe care nu l-am cantarit) si nuca sfarmata
Nu am scapat-o pe jos cand am pus-o in tava,
Aluatul a iesit cam tare , drept care cand am scos-o i-am turnat lapte pe ea. Am taiat-o bucati mici si sa vedem daca se mananca dupa amiaza cand ne intalnim cu amicii nostri...Eu tot rontai la colturi de aseara.
concluziaa: mi s-a parut asa funny de facut, rulatul, asa ca mai incerc
pisuc, sanatate si sarcina usoare!
andreea, multumesc mami!
cami iti dau si tie niste grade!
madutza_bra spune:
pupici fetele!
azi avem program de stat in curte, facut gratar..etc..soare si frumos afara
Eu ma bucur tare mult sa citesc fetele care nu au mai trecut de mult pe aici, mai ales ca pe unele din ele chiar le-am intalnit Mie una nu mi se pare ca sunteti "straine" atunci cand intrati, si ma bucura sa aflu ce mai faceti.
Multumesc mult pentru sfaturile legate de insomnia sotului Am sa le pun in aplicare si sper sa se odihneasca si el mai bine
am fugit, va pup dulce, dulce pe toate
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Catank - sa stii ca se zice ca la 1 an e bine sa ducem puii la stomatolog, asa ca daca tot ai observat problema asta la Ioana poate n-ar fi rau sa mergi cu ea si pentru asta (prognatism se numeste) Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
Multumesc din suflet!Nu am stiut, desi am ceva rude medici stomatologi 6 la numar si avem de gind sa le comunic acest lucru .
Multumesc inca odata si iti doresc sarcina cu bine pana la final...sa-ti mai spun cat de mult ma bucur ca te citesc?!...
catank spune:
mada..superb afara, de la 9 sunt in curte, i-am facut foto I pe purcel, apoi la 10 i-am dat fructele si tup iar afara, acum am revenit ...papa de pranz, somn si din nou afara
ailedunt cam juma de pachet, ...zahar 300 g, si foaia trebuie intinsa fara frica si cu viteza ....altfel cedeaza...
Doar nuca???ce-o fi iesit...si apoi muiat cu lapte? daca punei miere as fi zis ca seamana cu o sarailie
Sa mai incerci, ...e super foaia, o manevreszi cum ai chef, eu sunt sugubeata si imi place la inceput sa o invirtesc ca pe foaia de pizza si se mai intinde si asa la inceput, apoi o iau la mina
Pupici, ...fug la pui...
miki1979 spune:
neata mamici
viss, am admirat in sfarsit pozele voastre, sunteti minunati iar puiutii dulci foc..sergiu un mamos si un finut, cu privirea lui calda o urmareste pe sonia ca pe invatacelul lui..iar sonia fasneata ca de obicei, ii fug ochisorii in toate partile..si imi place cum pozeaza ea in rochita, aranjata toata..parca si stie..foarte stapana pe ea o sa fie in viata pitica.. mi-a placut tare mult de voi..ma bucur ca v-ati si plimbat..
deea hai mai mami..uite eu mai apuc sa intru din an in paste, uneori va mai citesc in pauza la servici..acasa n-am mai reusit de o luna sa deschid calculatorul..am ratat poze, evenimente..dar din cand in cand tot intru ca imi face placere si am niste persoane dragi pe aici de care imi face placere sa mai citesc din cand in cand eu am scapat discutiile cu privire la cat de des intram..dar banuiesc ca sunt aceleasi discutii din totdeauna...eu zic sa intram in limita timpului, fara remuscari si cu placere, asa ca un moment de relax..atunci cand ni-l permitem
eu dimineata am fost cu piticii la dentist, mai bine zis cu vlad dar am carat-o si pe andra dupa noi..s-a comportat bine pt prima sedinta, desi nu i-a facut decat un periaj profesional..avem un punctulet pe o masea pe care speram sa-l rezolvam data viitoare..si niste pete pe dinti(pe care le observasem eu ) insa cu astea nu m-am lamurit exact cica daca bea ceai mult si nu e cazul..deci o sa mai insist..
acum vlad e la shoping cu tacsu iar eu am venit sa culc pitica..dupa amiaza sau maine vreau sa tragem o fuga la mogosoaia sau ;a muzeul antipa..e prea frumoasa vremea si vreau sa profitam sa ne mai relaxam mintea si privirea
catank, cu ce era placinta ca nu m-am prins ? pt ce era foaia adica ?
va pup si va urez o zi frumoasa