La multi ani Andra Simona!!! Fluturasi (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Buna ziua cu soare fetele,
Piky toto si yasmi si eu zic la fel,Yasmi stiu ca mi-ai mai zis, da' nu stiu daca si voua vi se intampla, m-am transformat intr-o uituca de nedescris

Mada eu stiu ca valeriana ajuta ptr somn, e naturala(plante)si stiu ca si nasa mea i dadea fetitei cateodata cand era in faza dintilor,in rest stresul e de vina, trebuie sa se autocontroleze cumva. Si al meu sot se plangea laun moment dat ca nu se mai odihneste bine si el nu are un servici stresant, cine stie

mai fetele, help, mi se intampla ceva ciudat cu Petra, ieri pe la 6 seara ma trezesc ca face febra, i-am dat 2,5 ibuprofen, i-a scazut, pe la 9 jumate inainte de somn mai era putin calduta am zis i mai dau o data preventiv, la 11 jumate se trezeste urland, gemea,temperatura 38,4,i-am pus supozitor cu paracetamol, a dormit dusa(cu noi in pat de data asta) pana la 6 dimi,cand am vazut ca iara da sa faca febra, i-am mai dat un 2,5 ibuprofen

dimineata fug cu ea la medic, nu are absolut nimic,plamani, gat, urechi totul ok, nu curge nasul nu tuseste.De dimi i-am luat si urina ce-i drept din olita putin prafuita(nu mi-a trecut prin cap initial sa-i iau urina,m-am hotarat dupa)si i-a facut dr un test la ea in cabinet.I-au iesit leucocitele putin marite.dr a zis ca poate fi si de la olita neigienizata.Insa ptr ca asta presupune o infectie in organism sa-i dau bispetol de 3 ori pe zi 3 zile, sa prevenim in caz de ceva si luni sa mai duc un sumar de urina.

deci spuneti si voi, nu are nici un alt simptom, tonusul e la fel de vioi si activa dar ea face febra si o mai aud gemand in somn.
E adevarat ca de cateva zile e maraita si vrea mai mult in brate, de vreo 4 zile face treaba mare de doua ori pe zi, usor mai moale deci nu e deearie
Sa fie oare maselutele sau premolarii sau mai stiu io ce tre sa iasa acum dupa dintii din fata?
Ati avut simptomele astea cu bebeii?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Revenind la ROR, care e trecut in schema nationala de vaccinare, vad acum ca el contine virusi vii atenuati/inactivati, deci evident este mai eficient ca alte vaccinuri care nu contin virusi vii in protectia contra respectivelor boli (rujeola, rubeola, oreion).

Deea acum am vazut daca are febra si are si galma la locul injectiei este clar reactie adversa la vaccin (banuiesc ca i-ai facut ROR?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!

Am fost pe afara, am adormit pitica si acum am intrat rapid pe forum sa ma pun la curent cu noutatile!

M-ati bagat in ceata cu vaccinurile Eu vreau sa i le fac doar pe cele din schema obligatorie si nimic in plus.

Ma duc sa pregatesc pranzul si apoi bagaje. Astazi plecam la Focsani! Nu am mai fost la ai mei de 1 luna, de cand cu saniuta si mucii

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ
An intrat sa va spunem ca azi am trecut si noi de pragul celor 365 zile, si am fost cel mai vesel baietel.

La multi ani Stefan! Fluturasii nascuti dupa 28 feb 2011, in primul an al lor, au adunat 366 de zile (pentru ca anul acesta luna februarie a avut 29 zile)

Weekend placut mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna ziua mamici de fluturasi. Am citit si eu din urma si sunt la zi . Bluenight, intrebai de cit timp sunt plecata - pai am vreo 6 luni de cind sunt aici, de fapt vreo 5 si jumatate ca am stat si doua saptamini la Viena in octombrie. E destul de ok, nu ma pling de lipsa prietenelor si nici eu nu ma duc prea departe cind ma plimb cu Adam, habar nu am sa circul cu mijloacele de transport in comun, de condus am mers o singura data singura cu masina si nu imi mai trebuie, ca s-a trezit Adam si a inceput sa plinga de nu mai stiam ce sa fac, unde sa opresc si sa il linstesc si a fost un cosmar pina am ajuns acasa... Strumph, iesim cu draga inima la cafea cu tine , e un oras frumos si sunt multe locuri de vizitat - poate cu ocazia asta o sa merg si eu sa le vad, ca sunt turistul atipic - pina acum nu am vazut mare lucru din obiectivele turistice de aici. Zicea Somleac de astenia de primavara, pai cred ca m-a lovit si pe mine ca ma trezesc de parca m-ar fi calcat trenul si mi-e din ce in ce mai greu sa ii fac fata lui Adam. Asa ca este foarte bun forumul, vorba SPiridusei, ca vedem ca nu suntem singure si se confrunta si alte mamici cu astfel de probleme. Azi nu ies la plimbare cu carutul, mergem cu sotul dupa amiaza sa luam o comanda facuta online si asta o sa inlocuiasca plimbarea... Numai de ar sta cuminte in scaunul de masina, i-am luat Chicco Key 1 cu isofix dupa o gramada de cautari, online research si opini de pe forumuri, dar nu vrea sa stea in el si ultima data cind am mers cu masina am stat ingramadita intre scaunul cel nou si scaunul lui de bebelus, din care i ies picioarele dar la care nu vrea sa renunte. Azi il pun direct in scaunul nou si nu mai iau cosuletul cu noi, poate il pacalesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

acum vad ca am o gramada de greseli, si urasc sa scriu gresit, dar e din cauza iPad-ului, nu m-am obisnuit inca cu el. Nici alineate nu stiu sa fac, sa-l intreb pe sot ca el e cu tehnologia, eu sunt mai conservatoare si nu ma dau in vint dupa noutati. Dar e bine ca am inceput sa il folosesc, e mai usor sa navighez online si sa citesc de pe forum. Sper sa nu mi-l strice Adam, ca deja am fost avertizata ca nu primesc altul daca mi-l strica din vina mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ziua buna mamici!

Am vazut pitici frumosi foc: viss, roxy, mary, dodo, lalely,frumosi unu si unu

roxy, ori nu am scris eu coerent (in graba)ori nu ai inteles tu...afirmam faptul ca as sta cu ea non-stopnumai sa nu planga, dar noroc ca ea este draguta si ma lasa sa-mi fac si treburile printre picaturi. Eheee de 2 saptamani am 2-4 oameni al masa...si mereu schimbat meniu, ..la Ioana in dormitor nu as putea face toate astea, plus vase, curatenie, rufe, calcat,..etc

Legat de vaccinuri, eu optez doar ptr cele obligatorii.

Legat de alaptat sunt saptamana 3 de post si laptic inca este in cantitate normala si suficinta ptr I, ...Doamne ajuta!

Ioana face si ea progrese mari zic eu...de ieri paseste si ea mai hotarata tinuta de mainile mele, ..altfel dorea numai singurica cu sprijin.

Una alta arata de cev vreme, invatam obiecte noi zi de zi...
O faza tare ce l-a impresionat pe al meu nepot cand a fost in week, ...a fost urmatorul: Statea I in scaunul de masa, dupa papa toata mazgalici o intreb?I unde e nasul lui mami, ea hop cu aratatorul pe nasul meu, ..eu bravoo..face si ea bravo, ...eu..Ioana da pup lui mami...vine oarecum cu gurita catre mine..o pup din nou bravo...si la final eu..Ioana unde e buni-Ioana? si tup cu aratatorul catre un tablou A4 cu mami meu si borborosea boa, boa, boa...Vlad, nepotul avea ochii in lacrimi, a ramas masca..eu stiam ce poate

E o scumpa ca toti copilasii...Multumim Doamne!

Eu sfaturi nu prea dau ca nu sunt in masura zic eu...dar intru de drag, si in primul rand am avut, am si voi avea de invatat de la voi!

Va iubesc mult!
Pupici!

p.s. m-a rugat alina sa nu sterg foto pana in week, dupa promit ca eliberez spatiul

Aaaaaaaaa roxy, m-ai intrebat si nu ti-am raspuns, vine surioara pana la urma in 25 martie, ramane la mine pana in 2-3 aprilie, dupa, plecam impreuna in moldova. Vine soata dupa noi cu maxi-taxi(ca dehh eu voi fi cu masina acolo)sa ne recupereze in ziua 2 de paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salosama, dupa simptome, febra mica si caca moale eu zic ca sunt dintii/maselele..andra mea a facut mult timp febra fara alte simptome si i-a iesit in final infectie urinara, dar biseptolul n-ar ajuta la asta deci eu nu-i vad scopul..paote doar daca a vazut un rosu in gat usor..

cami, cum nu e in schema obligatorie ? eu nu am optat pt nici un optional pt copilasi si totusi ror-ul l-au facut ca e in schema de la stat..nu mai inteleg.. stiu ca poti sa-l refuzi pe proprie semnatura, dar asta poti s-o faci pt orice vaccin din schema obligatorie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki, roxy
m-am exprimat gresit
e in schema de stat
DAR NU TE POATE OBLIGA NIMENI
PRIN NICI UN ACT
SA FACI CEVA COPILULUI TAU
FARA VOINTA TA
EU ATAT I-AM ZIS MEDICULUI DE FAMILIE
ca il refuz
si nu a comentat
prevenarul roxy si miemi l-a recomandat pediatrul de spital
da nu i l-am facut antoniei
ca nu am avut bani pt el
si cum barbatu meu e antivaccionari
nu m-a lasat sa il fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

acu nu vreau sa starnesc controverse pe tema acestui vaccin
da zic si eu ca miki
ma enerveaza astia ca nu informeaza bine mamicile despre ce si cum se face
si consecinte
parca am fi pe vremea comunistilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Nu am citit nimic din urma dar sunt la zi cu pozele noi. Am vazut numai copilasi frumosi si dulci...Anastasia, Alexandra, Sonia si Sergiu, David, Ioana,Dodo ,printesica lui Milie,si baietelul lui Dya...toti unul si unul.Sper ca nu am uitat pe nimeni!
Noi ne pregatim sa iesim afara ca este o zi tare frumoasa si calduroasa...Cam asta este programul nostru zilnic, stam afara ore in sir si venim in casa doar cand ii dau sa pape si sa doarma.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput