FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Looana,

Atat am avut de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

looana, ce beta frumos si rotund !

eu in zi 14 am avut 1843 , s-a speriat sotul cand a vazut valoarea, a crezut ca mi-au pus trei

alina, sa vezi ce endo fain o sa ai maine! eu zic ca o sa fie cam 9.5 asa, ia sa vedem daca am dreptate

irilac, am povestit deja cum la brno am ajuns cu o mega raceala, si uite ca a iesit cu ochisori

cocolino, toate gandurile bune spre tine! ai un endo f bun, vin acum si embrioneii grasuti , ia sa vezi ce bebei frumosi ies!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Fetlor, eu inca insist: nu aculazim deloc prima pagina? Hadeti, cu curaj! Eu abia astept sa ma trec pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

sper sa nu deranjez cu postarea mea

alina_alba, am vazut ca ai scris ca mergi la dr Ispasoiu Corina
vineri am si eu programare la ea si asa incantata am fost cand am vazut postarea ta pt ca pe net nu am gasit nici o parere

as avea totusi o intrebare? se ocupa de infertilitate? am mai fost si la alti medici in sibiu dar sunt depasiti la capitolul asta mai ales ca sunt un caz mai cu problema si toti dau din umeri....
toti dr de aici mi-au zis ca sunt prea stresata sau ca sunt perfect sanatoasa...dar de unde....
nici nu te lasa sa deschizi gura ca imediat te reped
asa ca abia astept sa ajung si la dansa
astept raspunsul tau

ma scuzati fetelor de off topic

va doresc la toate ce-mi doresc si mie, bebelasi sanatosi si la termen
va pup!

Mergi la inceput

Lorena
Sincer, nu stiu exact daca are specializare pe infertilitate, la mine e o colabirare intre ea si sotul ei, care exact cu asa ceva se ocupa. Daca vrei, o intreb maine si iti scriu. Dar la sotul ei ai fost? E cotat ca fiind unul dintre cei mai buni in domeniu din tara.
Si, sa nu uit, 86 e anul nasterii tale? Daca da, e groaznic ca la varsta asta sa ai probleme, imi pare tare rau.
Ce analize ai facut, de ti-au spus alti doctori ca nu ai nimic? sau doar asa, te-au citit la fata? Ca se mai intampla si de astea in Romanica noastra.
Oricum, bafta si iti zic maine ce aflu.

Mergi la inceput

alina, da, 86 e anul nasterii mele
peste 2 sapt fac 26 ani

am doua sarcini obtinute natural acum 3 ani dar incetate in evolutie datorita unei mutatii mthfr c667t homozigot

culmea e ca am ramas gravida la ambele sarcini din prima luna de incercare

dar dupa ce am pierdut a doua sarcina nu mai reusesc sa raman si toata lumea imi zice ca sunt ok
cand merg la eco imi zic ca e ok, ovulez, asta acum un an ca m-am saturat sa tot dau banii aiurea si sa ma trimita in concediu...

am facut hsg cu dr chicea si el a zis ca sunt ok dar ca sa fac acum si histeroscopie
spermograma ok, nu am chisturi, nu am nimic descoperit pana acum dar timpul trece si am cazut intr-o mare depresie

stiu ca sunt tanara dar asta nu inseamna ca nu imi pot dorii din tot sufletul un bebe la varsta asta, astfel incat sa nu fie zi in care sa nu plang...

ideea e ca eu cred ca mi-au facut ceva la uter pt ca la prima sarcina nu m-au chiuretat, m-au lasat sa elimin natural dar la a doua mi-au zis ca e nevoie de chiuretaj si de atunci nu am mai ramas...

e oribil sa nu-ti zica nimeni decat ca esti ok dar sa vezi si sa simti ca nu e asa...

mi-au zis de la tg mures dar si de aici ca sa fac fiv dar eu nu am probleme nici cu ovarele nici cu trompele ci cu uterul asa ca nu vad rostul ca oricum nu s-ar prinde...si costa o avere

scuzati-ma ca m-am intins dar voiam sa-ti explic pt ce vreau sa merg la dansa
poate gaseste o solutie, o idee
poate vede ea ceva acolo ce altii nu au fost in stare...

stiu ca sotul dansei se ocupa doar de fiv iar nu am posibilitatea acum
totusi mai vreau sa mai incerc natual, sa incerc sa gasesc cauza

va pup pe toate si inca odata mii de scuze pt deranj si off topic

Mergi la inceput

Lorena, Dr.I (el) nu se ocupa doar de FIV, este foarte bun si pe probleme de fetilitate care nu necesita FIV. Iti poate recomanda stimulare ovariana (care nu e scumpa deloc deloc) si astfel, poti ramane insarcinata natural. Oricum, bine faci ca mergi la ea, daca e ceva ce nu poate face, sigur te trimite la el. ai si nimerit bine, ca tocmai ce si-a facuto specialzare pe ecografie, asa ca daca e ceva de vzut acolo, sunt convinsa ca va vedea.
Acum, ca sa iti spun parerea mea nespecializata, daca ai fi avut ceva la uter, nu cred ca te impiedica sa ramai insarcinata, ar fi putut pune probleme in a tine o sarcina. Eu zic sa nu te stresezi, ca o minte limpede face cat multe medicamente.
Abia astept sa imi spui ca nu e nimic cu tine si ca ai ramas insarcinata. Mai scrie-mi si tine-ma la curent, ca m-i facut curioasa.
Bafta!

Mergi la inceput

alina, merci din suflet pt amabilitate si promptitudine

eu credeam ca el se ocupa doar de fiv

tocmai asta e ca a trecut mult timp de cad tot incerc si e ciudat avand in vedere istoricul meu, ca am obtinut doua sarcini in doua luni consecutiv din prima incercare si acum de 2 ani jumate nu am mai reusit deloc....e un mare semn de intrebare

pai ce sa zic, acum am mari sperante in dansa, o sa-i explic totul si cred ca sigur o sa incerce sa ma ajute cumva

dr chicea a zis ca din ce se vede la hsg uterul arata ok, endometrul bun dupa ovulatie...

daca e nevoie fac si stimulare desi eu cu hiperhomocisteinemia mea, problemele astea de coagulare o sa trebuiasca sa fac clexane inca din timpul stimularii, dar asta sa fie problema

o sa iti zic vineri dupa ce vin de la control ce am rezolvat, promit

la ora 10 sunt programata la pol astra

iti multumesc din suflet si va doresc sa va strangeti bebelasi in brate in cel mai scurt timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor,
astazi nu scrie nimeni?
Lorena bine ai venit!
Luck eu am cumparat ovulele de Vardenafil in Austria, dar imi amintesc ca erau preparate in farmacie si trebuiau sa stea la frigider.
pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
coclino2010, ce ma bucur pentru tine...toate merg f bine pana acum...mai trebuie sa vina micutii tai...care sunt sigura ca se vor cuibarii bine mers in asa endo!!...tine-te la curent....si hai gravidutza o data acasa si tu!!!
roadetot, ce mai faci? esti in rugaciunile mele...
Looana, ala da beta...ce valoare trebuie sa fie la gemeni?tot ce- posibil sa ai si tu doi juniori in burtica!...Doamne ajuta!
Lorena, bine ai venit intre noi....si mai scrie-ne cu evolutia ta...sunt tare curioasa de ce nu ai mai ramas insarcinata timp de 2...din timp ce ai avut 2 sarcini naturale...sigur e o problema minora care te impiedica sa fii mamica...sunt sigura ca vei intra curand sa ne dai mare veste si tu...si eu am 26 de ani,eu sunt din 85 din noiembrie, si la mine e mai grava problema, sunt intr-un fel a spune la mepopauza dupa analize...trebuie sa le refac pe ciclu cu anti sa vad cu iese...si vreau neaparat sa incer o stimulare inainte de apela la fiv cu ovocite donate...eu n-am incercat inca nici un tratament......asa ca curaj draga mea!
alina_alba, stai linisita ca pe sf de sapt scrii si tu de la Brno, sunt sigura ca endo tau va fi pregatit si vei pleca si tu sapt asta!...Doamne ajuta!
Brigit, apalina? ce fac gravidutzele noastre mai avansate?>?
va pup pe toate...o zi insorita sa aveti!

Mergi la inceput