FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Neata, Fetelor!
Am inceput de aseara cu luatul de estrogen vaginal. Azi-dimineata mi-am pus ceasul sa sue la 6, am bagat pastila si dupa aia m-am mai pus in pat, sa stau la orizontala sa nu se scurga medicamentul. A functionat bine. Asa o sa fac de acum inainte. Incep sa beau si ceai de cretisoara, laptisor de matca dizolvat in apa, vitamina E, magne B6, acid folic, omega 3, aspenter si fier. Sper sa faca treaba toate astea....

In alta ordine de idei, Brigit, stiu ca tu ai fost cu masina. Pe unde ai luat-o, prin Austria sau prin Slovacia. Ca eram curioasa daca slovacii au vigneta si pe cat timp si cat costa. Dar cehii?
Voi ce bani ati avut in cehia, euro sau coroane? Ca, de exemplu, la cazarea mea mi-a spus clar ca se plateste in coroane. Ideea e sa avem ce e mai convenabil de acasa, sa nu umblam acolo sa schimbam pe la banci euro in coroane.
Fetelor va pup si va doresc sporuri sau odihna placuta, dupa caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor. scriu de pe tel si va rog sa-mi scuzati greselile de ortografie.
roadetot, nu am cuvinte sa-mi exprim regretul pentru nereusita ta. stiu si cred ca traiesti unele din cele mai grele zile din viata ta!eu ma rog pentru tine sa iti reviii repede,sa te aduni,schimba medicul daca crezi, fa toate analizele de specialitate ce se pot face si pe urma du-te dupa cei doi micuti ce ..te asteapta!noi suntem alaturi de tine
Te pup si te imbratisez...
looana,apalina,brigit pup pe burtici
cocolino2010,iti tin pumnii iubita,sa fii increzatoare ca totul va fii binw si o sa vii acasa cu doi puiuti care vor sta cu tine vreo 9 luni.
Va pup pe toate,weekend placut sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

alina, am luat-o prin slovacia, traseul prin bratislava ni-l indicase gps-ul ca fiind cel optim si intr-adevar am circulat f bine

vignete am luat de cum am intrat in slovacia, aveau de vanzare si pt cehia si pt slovacia, au costat impreuna 25 eur, nu imi mai amintesc exact pe ce perioade erau valabile, am luat cea mai mica fractiune posibila - 10 zile parca

noi am avut ceva euro la noi caci asa ne intelesesem cu cazarea, slovacii sunt pe euro si ne-a prins bine la achizitionarea vignetelor

sa lipiti vignetele pe geam neaparat, caci sunt controale peste tot si daca nu le ai lipite iti dau amenda; noi nu am stiut si le-am tinut in torpedo, ne-au oprit in slovacia si am avut parte de intelegere caci se vedea pe datele inscrise pe chitantele de la vigneta ca abia intrasem in slovacia de cateva minute, altfel incasam amenda

in rest am folosit cardul, atat pt plata cat si pt retragere numerar de coroane, nu am schimbat in tara

mai ai putin de tot

miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Pt vineta de Ch stiu ca se complecteaza pe partea cealalta care nu vine lipita deci ai e dovada ta nr de automobilului....asta pt a evita darea vinetei alte persoane daca nu a expirat numarul de zile.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Fete dragi, prietena noastra Cocolino e in drum spre Brno! Sa ne rugam la DD sa ajunga cu bine si sa vina fericita de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

cocolino2010, toate gandurile bune sunt indreptate catre tine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

ROADETOT imi pare nespus de rau pt nereusita ta

LOOANA felicitari pt bebeu si de acum restul sarcini sa fie cu noroc.

COCOLINO drum bun si intoarcete cu bebei lipiciosi acasa.

ALINA ALBA urmezi tu sa fie intr-un ceas bun

restul fetelor si mult noroc noua tuturor

Mergi la inceput

Ella , nu te-am mai vazut de ceva vreme pe aici! Cum mai esti? Ai hotarat incotro o apuci?
Multu pentru gandurile bune, tine-mi pumnii sa se faca endometru cattrebuie, sa pot pleca si eu luna asta la Brno.

Mergi la inceput

feteloooor, ce liniste azi pe aici! Mai are oare cineva vesti de la mami-laura si Andrei? Ma tot gandesc la ei, sa fie bine si sa ajunga cat mai repede acasa, sanatosi si voiiosi.
M-am obisnuit sa citesc cate ceva de la voi, iar acum ca nu mai zice nimeni nimic, mi se pare aiurea.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Alina, eu sunt aici si eu ma mai gandesc la mami a noastra...nu cred ca va mai avea mult de stat in spital, indata indata va veni cu vesti . Tu cand ai ET, cand pleci sper Brno?
Looana tu de cand ai inceput sa iei prednison? Cate mg are cel pe care il iei tu?

Eu azi am facut atata treaba ca acum stau si ma minunez cum de am reusit....dar ma bucur ca las casa in ordine inainte sa plec. Partea proasta e ca ma prinde raceala, am simtit de dimineata. Am luat niste humex sa o iau din timp sa nu apuce sa-si faca de cap.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput