Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nu, am pus-o si pe fb-ul meu, si am dat tag la multa lume. am explicat mai sus.
eh, asta este, de cand le-am pus pe net mi-am asumat si chestia asta. de aia eu va tot zic sa nu puneti poze cu copii in putzica goala.
fiti atente ce poze puneti pe net.

am reusit s-o bag un pic pe un program. azi noapte mi s-a trezit de 5 ori. niciodata n-a facut asa.
in noaptea asta sa vedem.
i-am facut baita la 7 jumate, papica si la somnic. la 8 a adormit. ea in Ro adormea la 10, deci 8 ora angliei. as vrea s-o tin asa, sa adoarma la 8.
sa vedem daca reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ce nasoala treaba cu fotografia
urat urat urat
ete de aia n am eu cont pe FB

bunny eu nu prea am auzit de bine despre scaunul ala
eu nu l as cumpara....mai ales ca mult nu o sa mai incape in el

creola nu mai stiu cat are....da sa tot aiba....peste 9500
il imbrac cu haine de 1 an

nanna vai ce veste mi ai dat cu indemnizatia
strang si eu tare din popou din cauza unui rest de impozit platit cu intarziere
la ce noroc am io.....
edit: ce carut si scaun ai luat ?

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

May, eu cred k poti sa ii dai si in judecata pentru drepturi de autor.

Sa vina primavara cu alaiul ei de flori !!!
Luni in Iasi 20 de grade http://vremea.ido.ro/Iasi.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Ab-mariana- eu dupa ce am citit asta: http://www.reclamamascataatentie/pediatrie/alte-boli-de-copii/Inotul-in-piscina-dubleaza-riscul-de-astm-la-copii-a1706.html zic pas ...asteptam vara cu piscinele deschise sau lacurile sarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

lena, ce fain a sunat asta cu alaiul ei de flori.mi am adus aminte de nunta si de valsul de deshidere "nunta de flori". doamne, cat de frumos a mai fost! Dupa mi au cantat aia cu "mai spune mi iubito o data ...ca vom vea o fata". ce vremuri...

chiar asa nanna, ce carut ai luat? Are maner reversibil?

apropos de linkurile lenei de pe fb cu alaptarea, eu am gasit niste site uri antialaptare care ziceau ca in lm.sunt toxine/poluanti/subst chimice intr o cantitate mult mai mare decat s ar crede...si mai ales la femeile care au depozite de grasime. ca acolo se acumuleaza. deci tre sa slabesc sa nu intoxic fata.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Buna dimineata,
cafea ,fresh de citrice,lapte ,ceai?

Ups ,,deci am facut o gafa...ab-mariana ,ideea era ,sustin studiile caci piscinele acoperite sunt contraindicate copiilor sub 2 anisori din cauza inhalarii vaporilor de clor care combinati cu azotul provoaca reactii inflamatorii la nivelul cailor respiratorii.

Azi ,m-am gandit sa-i dau si eu suculet de morcov...ca saptamana viitoare sa incep direct cu doua legume.

Mergi la inceput

Seidana-omida nu se poate spala in masina deoarece are cutiuta inregistrata cusuta.

merg sa o culc pe Elisa,care incearca sa-mi traga tot ce ar putea prinde de pe birou.suntem treze de la 6.00 si un pic.dupa fug la piata si trebuie sa fac papica caci am si printese mari la masa de pranz.
V doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Neata,

lena, ce fain a sunat asta cu alaiul ei de flori.mi am adus aminte de nunta si de valsul de deshidere "nunta de flori". doamne, cat de frumos a mai fost! Dupa mi au cantat aia cu "mai spune mi iubito o data ...ca vom vea o fata". ce vremuri...

chiar asa nanna, ce carut ai luat? Are maner reversibil?

apropos de linkurile lenei de pe fb cu alaptarea, eu am gasit niste site uri antialaptare care ziceau ca in lm.sunt toxine/poluanti/subst chimice intr o cantitate mult mai mare decat s ar crede...si mai ales la femeile care au depozite de grasime. ca acolo se acumuleaza. deci tre sa slabesc sa nu intoxic fata.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Pai sunt si din astea...sunt sit-uri care sustin ca laptele matern e bun numai daca baba mananca bio si foarte organizat, altfel iti dau ei reteta de lapte formula facut in casa mult mai bun decat LM( incomparabil spun ei cu LP).
Nu zic nu, o fi mai bun laptele facut in casa decat LP... ba chiar am curaj sa pariez ca e asa... dar laptele matern nu e doar alaptare... In fine

Mai sunt si "tanti"care sustin ca alaptarea e scarboasa 9 asta de care zic e un fel de guru prin America) dar tot ea spune ca femeia trebuie sa acceptew sa faca secs imediat dupa nastere, ca e obligatia ei fata de sot, ca nu este admisibil sa amane mai mult de 4 saptamani si dac adoare e in obligatia ei sa simuleze ca-i place... pentru sot.

Da, are si carte scoasa in acest sens....
Sa precizez insa ca e o tanti de vreo 200kg singura si fara copii
Ea explica faptul ca bebe nu are voie sa stea in camera cu parintii deloc si ca daca bebe plage si sotul docmai a initiat o partida de secs e MUSAI sa ramai langa sot si sa colaborezi

Na.... gasesti de toate pe planeta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ma rog, cred ca la faza cu secsul imediat duap nastere am oripilat fetele pe aici. Eu una am avut o reactie necontrolata cititnd, de scarba fata de autoare.
Sincer, eu cred ca un barbat normal la cap nu sr vrea sa faca secs cu o "carne vie sangeranda" .... dar sunt destui nebuni pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Buna dimineta mamici!

Creola noi mergem la o piscina foarte curata. In fiecare vara o inchid 3 saptamani pt igienizare( renovare, curatarea rosturilor dintre placile de faianta, etc). Toata ziua plimba personalul eprubete pentru analiza. Eu merg acolo in mod constant de 6 ani. Cunosc toti angajatii si multi dintre clientii fideli. In tot acest interval nimeni nu a facut vreo boala dermatologica sau respiratorie. Sunt seriosi, uite, intr-o zi nu m-au lasat sa intru cu Anto, schimbasera apa si au considerat ca cea noua este prea rece pt BB.

Anto face ploita intr-una, ii curge saliva pe barbita, pe gat, pe piept. Nu-l deranjeaza deloc, este fascinat de sunetele pe care le scoate.

Mergi la inceput