Strugurasi de Sept-Oct 2011 *45*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

vai ce adorabili strugurasi avem.. cum stau ei insiratii.. unul e mai frumos ca celalalt ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

fetelor din Bucuresti, azi am fost la farmacia tei m-am simtit coplesita am inceput sa imi umpluc cosul cu tot felul de obiecte. parca eram un copil la fabrica de dulciuri cand am ajuns la momentul in care se cerea inca un cos m-am oprit si am luat la evaluat obiectele din cos evident ca 90% din ele erau mofturi asa ca pana la urma am ramas cu vreo 4 obiecte necesare
am gasit si scaun de masina ptr Iannis - pe gustul meu

Pana la urma am luat si steamer-ul cu blender de la Chicco. Mai aveau de la Beaba dar ala nu-mi place ca design si era si mai scump cu vreo 150 ron decat Chicco.

Am cheltuit o gramada de bani azi De acum tb sa merg cu lista acolo sa nu mai cheltui atat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Kora da de ce atata graba sa inlocuiti mesele.. dupa dr ta ar trebui sa ramaneti la 2 mese la lapte...
si eu inca nu vreau sa ii inlocuiesc 2-a masa .. cresc asa de repede

sa va fie de bine cumparaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Pai nu ma grabesc. Desi Dimitris deja nu mai vrea sa bea lapte la ora 10 si la pranz. Vrea mancare. Incerc sa-i dau dar da afara biberonul.
Si e un pofticios! Cand ne vede mancand se uita la noi cu niste ochi milogi si mai plescaie din gurita

E un scump (cra-cra!)

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Kora da de ce atata graba sa inlocuiti mesele.. dupa dr ta ar trebui sa ramaneti la 2 mese la lapte...
si eu inca nu vreau sa ii inlocuiesc 2-a masa .. cresc asa de repede

sa va fie de bine cumparaturile

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaa !
si ce zi insorita !!!!!!!!!

anuntam cu bucurie aparitia primului dintisor

Ieri am cumparat un curcan de tara pentru piticul meu. Sper sa ii si placa. Daca nu, ii dau oase sa roada, ca doar are dinti

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

kora merci pt explicatii , am notat
cu farmacia , acelasi sentiment il am si eu cand intru acolo
cred ca mi se lumineaza fata instant :)))
eu una n as mai pleca de acolo vreo doo zile cel putin , as dormi acolo la etaj printre jucarii

klau felicitari pt dintisor
e pe vine si al doilea , sigur

noi azi mergem la un botez

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am cumparat dovleac placintar

il dau dimineata la fructe sau la pranz la legume ???

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_toma

Am papat si noi azi para, a fost un succes total, acum deabea asteptam sa iesim afara .As vrea totusi sa ii iau niste biscuitei sa ii pun in para sa fie mai consistenta la textura ca asa simpla blenduita e tare apoasa si ne chinuim sa papam.Azi cercetez piata biscuiteilor.La pranz ne intoarcem la legumele noastre obisnuite, maine introducem putina carnita de pui, avem de la bunici.Sper sa ii placa, dar nu am totusi mari sperante.

Auziti ca duminica sau luni vor fi pana la 22 de grade deabea astept, gata cu iarna, chiar daca se mai raceste tot e clar a venit primavara.PARCULE SOSIM!!!!!!!!

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Anca, la cat timp de la inceperea diversificarii ai introdus a doua masa? La tine e prima cu fructe si a doua cu legume? Noi avem doua saptamani de legume. Am incercat morcov, pastarnac, dovleac si combinatii. Ii plac si ma gandeam sa mut masa de legume dupa-amiaza, iar dimineata sa introduc fructe. Avem mere lituaniene eco:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Hello fetelor!

Sei, da am dat join la grup ca am renuntat la vechea adresa. Ms

Va pup si revin mai tarziu ca acum merg sa-i fac papica lui Dani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Cursul de parenting ,cursul la care am primit invitatie ,curs sustinut de Urania Cremene, costa 900 lei...am fi primit si noi o carte care a stat la baza cursului...deci fff,scump...o fi ea primul expert de consiliere parentala din Ro ,dar 'traim in Romania"

D-bunnny- varga beles,este o mancare ungureasca,o budinca de taietei cu branza de vaci ,la cuptor.

Intru la vizionat poze de la intalnirea fetelor din capitala.

Mergi la inceput