"Si voi, nimic-nimic?"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

stiti ce cred eu?
Cei care dau cele mai multe sfaturi sau au tendinte de dirijare a vietii celorlalti din jur, sunt si cei care duc lipsa de ele si au deficit major in orice!Sunt un fel de "mirror, mirror on the wall.."

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

- am facut 2 copii = +2
- i-am nascut prin cezariana = -2
- i-am alaptat pana la 3 luni = -2
- nu stiu inca Luceafarul = -2
- nici macar EU nu stiu Luceafarul = -1
- dar fac la olita = +2
- si EU fac la olitza = +1
-----------------------------------------------
TOTAL = -2 ... Jar mananca amandoi (ia uite cum am pus de-o rima )

Ma duc sa le predau integralele ... dupa ce mi le reamintesc eu

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

mai de oase nu l-am controlat,asa ca nu stiu,dar sigur aflu!

aceeasi persoana, ca nu se lasa, mi-a spus zilele trecute:asta e copilul tau, tot ala de l-am vazut acum un an?

zic nu, m-am dus si am luat altul.

bai,de departe cea mai tare e Cruella, colegamea care m-a facut sa deschid un topic cu tema:"cum faci o femeie sa taca".

indiferent care e subiectul,nu conteaza, ea are un sfat.daca vb de sarcina,e maestra,desi nu are copii.
daca vorbesti de barbati,ea iti da cele mai rapide sfaturi nesolicitate nici macar in gand, desi are 40 de ani si e singura.

daca se vb despre gatit, ea stie un maldar de retete si combinatii atat de uluitoare,incat o mai intreaba cate unul:auzi,da' tu gatesti?
dupa o jumatate de ora de aruncat cu sfaturi in colegi,raspunde:eu nu,mie imi gateste mama si acum!

nu cred ca s-a inventat ceva despre care sa nu stie ceva,chiar daca nu a auzit si habar nu are vb o jumate de ora si ofera sfaturi chiar daca nimeni nu i le solicita.

in top a fost cand s-a adresat unei colege:auzi fata iti iau eu sutien(stie toate promotiile). colega:mai, nu ttrebuie,nu ai cum,lasa.nu am cum sa-l probez.
ea:nu e fata nevoie,ai cupa B , ma descurc.
colega:cupa C, nu B.
ea:cupa B , stiu eu mai bine!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

hahahaha.... am si eu una d-asta linga mine..... eram insarcinata cu al doilea copil si ea comenta: vai, eu nici nu ma gandesc sa fac copiii... sa te faci cat casa cand esti gravida, vai draga!.... cand a ramas si ea insarcinata la 3 luni dupa mine (la mine al 3lea) venea sa-mi dea sfaturi despre sarcina, dupa ce a nascut venea sa-mi dea sfaturi despre cresterea copilului, de asemenea nu conteaza ce domeniu discuti ea are sfaturi (medicina, design, gatit, renovari, cresterea copillor, sfaturi despre adolescenti - baiatul ei are 8 ani - etc,etc,etc.....) Deci nu sunt unicat... poate sunt surori?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu sunt.
asta mai are si obsesia ca e urmarita,ca permanent e cineva care se intereseza de soarta ei,de ce spune.

ieri cineva a zis ca vrea sa plece la Roma.

a venit si sfatul pertinent si nesolictat"
du-te, e superb!sa vezi muzeul ala cu picturi multe.
care?
imi scapa numele,dar e cu picturi.si mai e si unul cu statui.
tu ai fost la Roma?
da,la shoping si am trecut pe langa ala cu picturi.

era vb despre Muzeul Vaticanului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Histamina, eu le-as nota toate perlele astea. Sunt prea tari! Iar aia cu samponul e dementiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ei,are solutii pt toate.
acum copiaza o lege pe care o gasesti oricum in LEX.

sa stii ca e f toxica.poluaeaza fonic,e ca un vulcan.

nu stii cand erupe.

din cand in cand, mai scoate:sa auda si dusmanii mei, sa auda si aia de ma urmaresc.

stiti ce-s catacombele:neste gropi de la periferia Romei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si noi avem trei directii de bataie:

- cand ne casatorim, ca acum avem si un copil si traim in pacat, nu se cade, copilul o sa ne acuze ca de ce rad colegii de scoala de el, ca pe mama nu o cheama ca pe tata
- cand il facem pe al doilea, ca ce mare scofala e, acum stim la ce sa ne asteptam, nu e bine sa lasam copilul singur
- cand revenim la mancatul de carne, ca... si aici e mai lunga lista - mancam iarba, suntem oamenii pesterilor, nu-i dam copilului libertate de alegere, daca nu a ajuns intarziata mintal pana la 3 ani, o sa ajunga pana la 10

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

acum ofera sfaturi despre pamant si gradinarit, mai devreme a fost o senzationala crema,lotiune de corp. o ora a vb despre ea.
in fine,a trezit interesul si fetele s-au uitat pe eticheta.
a fost faza zilei.pe eticheta scria sampon.

a venit si replica ei:de aia ramaneam totusi lipicioasa?

ei, na, ai tu lipici la oameni,e naturel!

te roooog, continua sa ne dai exemple din monologurile ei! n-am mai ras de mult asa de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Bre, sa dea cu piatra cea care nu a purtat bereta roz niciodata!

anyone?

Mergi la inceput
Mergi la inceput