O vacanta in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Pentru cei fara masina, Busteni sau orice alta statiune de pe langa este ideala. Se pot face trasee la cascada urlatoare, la cascada spumoasa, cu telecabina la Pestera, in Sinaia la muzeul cinegetic(e micut dar nu de nevizitat)iarasi cu telegondola la cota 1400 si apoi un pic de urcat pana la 1500 la statia meteo, daca este acolo meteorologul le poate spune 2 -3 cuvinte pe intelesul lor, daca sunt genul sportiv se pot duce si spre Brasov, la Timisu de Sus este Canionul 7 scari. Se poate ajunge cu microbuzul la Pestera Dambovicioara, la Cheile Dambovicioarei. parcul de distractii din Brasov iarasi are trasee pentru copii!
Pensiuni nu pot sa-ti recomand!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 La asta am fost noi asta vara http://www.turistinfo.ro/arieseni/cazare-arieseni/vila_speranta/poze-vila_speranta-c37631.html |
Mvaiii ce bine arata in poza asta ...
monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Mvaiii ce bine arata in poza asta ... |
Aceeasi imagine in pozele mele: http://www.dropshots.com/MONI2011ARIESENI#date/2011-08-20/18:24:41 in plus niste peisaje superbe din apropiere
Noi am ales sa stam in cabana cea mica alba (e alaturi de cea mare) unde am ocupat 3 camarute (eram eu ,parintii mei si copiii) ca asa aveam practic bucataria/camera de zi doar pentru noi. Cealalta camaruta existenta era ocupata de-o pereche ce plecau dimineata si se intorceau seara (noi din cauza celui mic am fost ceva mai statici)
In cabana mare e ceva mai luxos parca,dar era un pic mai aglomerata avand mai multe camere.De mancat am mancat la o pensiune din apropiere - asta la amiaza,ca in rest ne descurcam loco la bucatarie (utilata complet) sau la gratarul din curte
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
LoraG76 spune:
buflea, matusa mea a stat anul trecut la pensiunea Ianis, la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz. Mie mi-a placut. Proprietarii pensiunii au si ei 2 copii.
http://www.pensiunea-ianis.ro/
De asemenea, e ok si pensiunea Moldova, tot in zona aia. Nu stiu daca le merge site-ul momentan, ca eu nu pot intra, dar ca asezare e chiar la poalele unui deal.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
ch_dana spune:
Pensiunea Aurora din Albac (am fost de Paste, doamna gateste super).
De acolo Scarisoara e relativ aproape (din Garda de Sus) sau - desi nu aveti masina, sunt convinsa ca puteti aranja ceva cu domnul de acolo - la Pestera Ursilor.
www.albac.ro/index_ro.html" target="_blank">http://www.albac.ro/index_ro.html
danutz spune:
Zicea cineva mai sus de Danes.
Confirm
este o destinatie excelenta pentru familiile cu copii. La 5 km de Sighisoara, se poate ajunge si cu trenul, au manej pentru calarie acoperit sau in aer liber, instructori specializati pentru copii, se organizeaza tot felul de activitati foarte frumoase (noi am prins serile la foc de tabara si spectacol de calarie cu acrobatii), se organizeaza excursii in imprejurimi, inclusiv la Sighisoara, au piscina, lac de pescuit, mini gradina zoologica...si nu in ultimul rand mancarea este excelenta; proaspata si cu produse naturale, de cele mai multe ori obtinute din productia proprie.
gasesti multe info despre locatie pe site-ul specializat am fost acolo, scris legat, sper sa nu se considere ca fiind reclama.
Marina spune:
La Albota si Danes am fost si eu cu ai mei copii si s-au simtit super. In ambele locatii esti insa putin izolat, adica dealuri, facilitatile din pensiune dar fara masina nu prea ai unde sa te duci ca sunt cam izolate.
Busteni & co pe valea prahovei mai iesi seara la o plimbare, poti sa stai linistit fara masina.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 buflea, matusa mea a stat anul trecut la pensiunea Ianis, la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz. Mie mi-a placut. Proprietarii pensiunii au si ei 2 copii. http://www.pensiunea-ianis.ro/ De asemenea, e ok si pensiunea Moldova, tot in zona aia. Nu stiu daca le merge site-ul momentan, ca eu nu pot intra, dar ca asezare e chiar la poalele unui deal. |
Ah ! Acum am vazut mesajul asta ... Multumesc mult de tot - imi place pensiunea Ianis si daca au si copii in dotare este mai mult ca perfectul.
O singura intrebare - exista un autobuz ceva care sa ii duca in oras ... in general, rudele mele locuiesc in zona Kaufland.
LoraG76 spune:
Sunt microbuze care circula destul de des de la Bicaz la Piatra. Daca vrei, intreb si-un program. Insa ii lasa in zona garii/autogarii, dar de-acolo f. usor gasesc altceva spre Kaufland, de ex.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
miri2007 spune:
O salina foarte bine amenajata se afla la Targu Ocna. In interior copii pot practica tt felul de sporturi, iar afara zona este superba! Aproape este Onestiul - cu sala de spot Nadia Comaneci, statiunea Slanic Moldova
Pensiuni prin apropiere nu stiu sa recomand dar sigur se pot gasi.