Aspirante optimiste! (774)
Raspunsuri - Pagina 19
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Ufff , am mai baut inca o cafea acuma, in speranta ca poate imi "linisteste" durerea de cap, si nu-mi trece. Si mai tare doare. Pulseaza la tampli. Nush ce o fi, poate m-a tras un curent de aer si acuma ma asteapta si o raceala, vreo febra ceva. Sa iau o nospa? Ajuta la durere de cap? Cine stie? (altceva nu am decat nospa) Dragonelul meu Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
ajuta si no-spa...dar nu extraordinar,dar tinand cont ca e indicat in caz de bb..e solutia cea mai buna
kitty-27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si pe mine umerii si spre gat asa Aspenter (75 mg) 1/zi |
exact...radea sotul de mine ca merg ca o baba cocarjata..de fapt asa mergeam...datorita durerilor.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui kitty-27 mai dar ce bebelin mumos ai tu la avatar... aspiranta optimista |
...l-am cautat printre alti bebei cu privire de inger... si cum l-am vazut...pe loc m-a cucerit , dragoste la prima vedere si repede l-am "adoptat" sa fie al meu
Dragonelul meu
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
Moni, iti doresc insanatosire grabnica si sa nu mai ai dureri
Dragonelul meu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
kitty-27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
...l-am cautat printre alti bebei cu privire de inger... si cum l-am vazut...pe loc m-a cucerit , dragoste la prima vedere si repede l-am "adoptat" sa fie al meu Dragonelul meu Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
imi vine sa-l pap...ce dulce e..!!!..doamne imi doresc atat de mult un bb..cred ca nu i-as mai da drumul din brate sa fiu sigura...sigura...ca am si eu un bb al meu.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui kitty-27 si cand ma gandesc ca aveam deja doi...offff... aspiranta optimista |
Nu mai gandi asa Kitty .
Mai rau iti faci.
Si eu am pierdut 2 sarcini, varsta f mica, dar nu se compara cu durerea altor gravidute care au pierdut sarcini mai mari, nici nu-mi pot imagina cat de mult au suferit ele.
Eu ma starui sa vad partea pozitiva de la toate incercarile grele prin care am trecut.
Dragonelul meu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Moni, iti doresc insanatosire grabnica si sa nu mai ai dureri Dragonelul meu Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
merci mult deny
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
fetelor, in spital era langa mine o doamna, cam pe la 55 ani, cu copil de varsta mea - sau in jur de 30 ani care ne-a povestit ca prima ei sarcina a pierdut-o la 4 luni jumate, apoi la avut pe baiat si dupa, a mai nascut parca un baietel, la 9 luni, care la 10 zile a murit...
deci...asta durere.....sa il cresti in burtica, sa il nasti, sa il vezi, sa il mangai, sa ii dai sa suga, sa fie sufletul tau ...si apoi...sa se duca.....
se poate si mai rau
acum eu incerc sa va incurajez, stiti da?
stiu ca n-am trecut prin asta insa metoda mea e sa ma gandesc ca orice mi se intampla mie...se poate si mai rau..si atunci parca ma mai inbarbatez
Aspenter (75 mg) 1/zi
gina85 spune:
citat din mesajul lui Mica26 buna seara, fetelor! declar, din pacate, z1. degeaba imi mai dau aia hcg-ul vineri...sa faca bors cu el. am vb cu doc mea si luna asta incepem monitorizarea...ea m-a chemat in perioada 26-29 martie, adica incepand din z13 a mea. e ok asa? asa se procedeaza? eu am CM-ul cam la 30-32 de zile, exceptand tura asta(40 de zile). mihaela tu cum te mai simti?zii sotului tau sa lase postul fata de tine...si noi postim cu mancarea, dar tot facem.chiar preotul a zis ca e normal acum sa fie asa, si crede-ma ca e unul foarte strict. la ce biserica mergeti? multa sanatate si spor la ! velvel popico Monique77 kmy_black dana0000 la toate! Mica |
Imi pare rau pt ziua 1 ,ai voie sa fii trista cateva zile dar apoi trebuie sa iti refaci fortele si sa mergi inainte.....
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...