Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Kitty ce frumushica e pisicuta de la avatar tau
E a ta?

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Mica imi pare rau pt Z1.
Peste 2 sapt sa vedeti voi ce ma adunati de pe jos,la cate sperante mi-am facut.
Deny cand vedem dublu ?
Maine dim?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

aceeasi durere tampita de cap o am si eu...incepe din z1 si ma tine cam pana in z3. nu imi trece cu nimic, decat cu ketonal..care nu e prea indicat femeilor care vor sa faca bebei,asa scrie prospectul. asa ca, stau si indur.
deny, eu sunt mai noua pe aici, si nu prea va stiu pe toate, dar sunt sigura ca fiecare dintre noi daca vine cu un sfat,o incurajare, cu orice...e binevenita!!! sper sa nu deranjeze opinia mea.
dana, mergem inainte. imi pare bine ca incep monitorizarea, sa vad si eu ce-i cu mititica mea.

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Kitty ce frumushica e pisicuta de la avatar tau
E a ta?

Dragonelul meu

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

nu deny..dar si mie imi place..si imi plac pisicutele in general..

Mergi la inceput

eu sunt z12..si semne de ovulatie..nema..nu tu dureri..nu tu mucus..care la mine era din belsug...cred ca brocriptinul m-a dereglat mai rau decat eram eu deja.....

Mergi la inceput

Mica, imi pare rau pt z1.

Eu am durere de cap doar 1 zi, inainte sa-mi vina menstruatia.
O am si inainte de ovulatie. Cu 1-2 zile inainte de ovulatie tot scade TB si apoi creste dupa ce s-a produs ovulatia.

Dragonelul meu

Mergi la inceput

am o luna de cand il iau...de dimi am fost sa-mi repet analiza...sa vedem daca are vreun efect asupra dereglatei mele hipofize...si astept rezultatul mai ceva ca cel de la bac...

Mergi la inceput

Ufff , am mai baut inca o cafea acuma, in speranta ca poate imi "linisteste" durerea de cap, si nu-mi trece. Si mai tare doare.
Pulseaza la tampli. Nush ce o fi, poate m-a tras un curent de aer si acuma ma asteapta si o raceala, vreo febra ceva.

Sa iau o nospa? Ajuta la durere de cap?
Cine stie?
(altceva nu am decat nospa)

Dragonelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Mica, imi pare rau pt z1.

Eu am durere de cap doar 1 zi, inainte sa-mi vina menstruatia.
O am si inainte de ovulatie. Cu 1-2 zile inainte de ovulatie tot scade TB si apoi creste dupa ce s-a produs ovulatia.

Dragonelul meu

mai dar ce bebelin mumos ai tu la avatar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna fetele!!!!..
monique si eu m-am invinetit in jurul buricului...dar a trecut de la mama natura ..chiar n-am dat cu nimic..tin minte ca pe mine ma dureau umerii..mama-mama...

aspiranta optimista

si pe mine umerii si spre gat asa

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput