Aspirante optimiste! (774)
Raspunsuri - Pagina 13
Ana178081 spune:
IPopica multumesc de sfaturi(scrisesem gresit)
Mihaela ar trebui sa sari cu gura pe el,dupa ce ca tu te-ai chinuit cu interventia asta,sa se "chinuie" si el putin pentru ,ce naibi
Va pup fetele dragi,ma bag putin la curatenie ca la 16h ma duc sa-mi iau copilul de la gradi
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza buna fetelor, ca tot intrebati de burticute.. eu ieri am tras o spaima..si inca nu zic hop dupa ce avusesem ieri noapte un vis aiurea, ca am pierdut bebele, cand ma trezesc ieri dimi si merg la susu , vad niste firisoare roz am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioare , si ieri la baie tot asa , cate f putin, dar totusi erau ..si aseara la dr neaparat sa vad ce si cum .. a zis ca bebe e bine, se dezvolta , placenta e bine , i-am auzit si inimioara pt prima oara , am de fericire cand am auzit- o , si mi-a zis sa merg in continuare cu arefam dimi si seara, si mi-a mai bagat dupaston 2 odata la pranz , si jumatate de aspenter pe zi. sper sa fie totul bine si sa nu mai vad asa ceva |
Valicutza, si eu am avut pete portocalii-ruginii o zi, undeva tot pe la sapt 8. Si n-a fost nimic grav. Am stat cumintica in pat cat de mult s-a putut si am pus utrogestan. E posibil sa fie de la implantare mai puternica in peretii uterului.
Felicitari pentru inimioara, sa fiti sanatosi !!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui IPopica Miha, sunt invidioasa pe tratamentul demn de regine. Inseamna ca asa o sa fie si cand o sa ai burtica I.P. |
Ipopico, al meu la inceput nu prea era de acord cu operatia si tratamentele dar i-am mai explicat eu ce si cum, ia mai zis si o clienta de a lui care a fost operat in ianuarie si acum vad ca a luat aminte, sincer nu ma asteptam, acum nu stiu pe unde sa imi scot camasa ca vreau sa merg maine cu el cu masina cand merge la munca sa ma lase la sora mea si nu vrea sa ma ia ca daca o sa imi fie frig la picioare, ca a auzit de nu stiu unde ca la prima raceala se infunda trompele daca sunt umblate la ele, asa ca nu prea imi convine doar pat, televizor si putin laptop cat nu e acasa, ca atunci cand e nu am voie sa il tin in brate, acum nici nu mai pomeneste de cautat servici.
Sper sa raman repede insarcinata si sa fiu tratata regeste dar eu sa pot face orice, treaba.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Ana178081 IPopica multumesc de sfaturi(scrisesem gresit) Mihaela ar trebui sa sari cu gura pe el,dupa ce ca tu te-ai chinuit cu interventia asta,sa se "chinuie" si el putin pentru ,ce naibi Va pup fetele dragi,ma bag putin la curatenie ca la 16h ma duc sa-mi iau copilul de la gradi |
Ana pana la urati ii dau pace, ca e antibioticul dar dupa nu scapa el de mine, vorba monicai il violez.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor va scriu un pic spermograma sotului sa imi spuneti si mie ce vitamine sa ii mai dau ca sa mai imbunatatesc putin situatia daca trebuie, vad ca foarte detaliata asa ca o sa scriu tot chiar daca ocup mult loc ca sa vedeti exact
volum-5ml val.ref->=2
lichefiere-abnormal
aspect-normal
vascozitate-normal
ph-7,2 -Val.ref >=7,2
wbc conc >1M/ml
SQA-V automated tests
sperm.conc-90,3 M/ml val.ref>=20
mobilitate% 61,9 %
inaint.prog,rapida25,4% val.ref.>=25
inaint.prog.inceata 32,1%
mobilitate nonprogresiva 4,4%
imobilitate 38,1 %
MORPH% WHO
Forme normale 3rd 52,5% val.ref >=30
conc sperm mobili 55,9 M/ml
inaintare progresiva rapida 22,9M/ml
inaintare progresiva lenta 28,9 M/ml
M/ml mob prog+morf norm 47.4 M/ml
vitezainaintare 8mic/s val ref >=5
index mobilitate 174 val.ref >=80
nr total spermatozoizi 451,5M/ejac val.ref >=40
nr sperm cu motilit norm 267,4 M/ejac
inaintare progresiva 259 M/ejac >=20
nr tot sperm functionali 114,8M/ejac
testare manuala
aglutinare -
agregare moderata
epitelii rotunde 1,0 M/ml
rbc 0,0 M/ml
viabilitate 25%
morfologie manuala
%morfologie normala 55 %
defecte ale capului 15 %
Gat/col 10 %
defecte ale cozii 10 %
resturi citoplasmatice 5 %
pinheads 5%
alte testari manuale
culoare alb-galbui
aspect opalescent
elemente imature rare
Stiu ca la voi nu ati mai avut asa de mult srcis, imi cer scuze dar am vrut sa scriu cam tot de pe buletin, inca mai era ceva de testare postvasectomie dar toate sunt bifate cu N.A.
Si la concluzii normozoospermie
dana0000 spune:
Miha nu prea stiu ce sa-ti zic de spermograma,a sotului meu e mai rea de atat si nu i-am dat nimic.
Nu am gasit pregnyl desi jumate din firma am alertat si toti cunoscutii.O sa iau ovitrelle pana la urma.Nici la Medicover nu au,ar mai ramane Medlife dar azi nu pot sa plec de la serv in timp util sa ajung in Grivitei.
M-am suparat ca dr mea mi-a zis sa ma duc maine si ea are doar consultatii,nu face eco joia si ma duc vineri dimineata la spital.Sper sa nu fie prea tarziu,ea oricum vrea sa vada daca s-a spart foliculul,nu?
Ioana cum e a treia beta?Tinem pumnii sa fie buna de tot:)
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Dana eu zic sa iei ovitrelul ca am auzit ca e bun.
Fetelor care va pricepeti ma tineti aici pe jar, Alex, Lorena, velvet care mai stiti sa descifrati spermograme haideti la apel.