Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor am fugit la o sesiune de ca maine vreau sa evadez in targ la mama cu bebe!!!!
ne mai pe seara!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Lumymony vad ca esti in Spania.Ii poti lua sotului Spermotrend(60e),este un medicament care se fabrica acolo,bine in Rom parca e mai ieftin(150ron)decat in Sp,dar e fff bun pt gigei.Citeste pe net prospectul,mie mi l-a recomandat Mealex si am mai auzit si de la o clienta de el,cum ca ia dat sotului si luna urm a ramas
Incercati-l si voi.Eu i-am luat sotulul pana acum Centrum,iar acum ia Bio-zinc-seleniu(si asta cica e bun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Daena, n-am nica. Numai vezica isi face de cap. Si doamne, abia astept sa nu-mi mai incapa bilutele in sutien

Ana, recomandam calduros: ham ( sadica, stiu), haine de schimb pt parc(daca nu face pisu, oricum transpira cand alearga; saaaau un servetel dublu bagat pe spate direct pe sub maieu/tricou), apa, bani, vorbit intruna (tu) ca sa-l tii cu ochii la tine, si joc pe roluri (preferabil tu personajul negativ si el ala bun rau de tot care salveaza lumea de monstri). Si daca nu mai poti si nu mai poti jucati-va de-a bebelusul - adica ii zici ca el e bebe mic din nou si tre sa stea infasat in patut (la mine a functionat asa).

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

noi am facut comanda la o farmacie din oras de spermotrend si am dat 230lei pe cutie,iar acum 240.

Mergi la inceput

Miha, sunt invidioasa pe tratamentul demn de regine. Inseamna ca asa o sa fie si cand o sa ai burtica

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

... ham ( sadica, stiu), haine de schimb pt parc(daca nu face pisu, oricum transpira cand alearga; saaaau un servetel dublu bagat pe spate direct pe sub maieu/tricou), apa, bani, vorbit intruna (tu) ca sa-l tii cu ochii la tine, si joc pe roluri (preferabil tu personajul negativ si el ala bun rau de tot care salveaza lumea de monstri). Si daca nu mai poti si nu mai poti jucati-va de-a bebelusul - adica ii zici ca el e bebe mic din nou si tre sa stea infasat in patut (la mine a functionat asa).

I.P.

mi-ai amintit de cand eram si eu bona

Ioana, sanatate va doresc si sarcina la termen

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Deny, saru'mana. Asteptam sa vedem cum functioneaza testul ala de ti l-ai luat.

Velvet, neata; scuza-ma, uitasem sa-ti raspund

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

O zi frumoasa si plina cu soare va doresc tuturor.

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

IPopica mutam de sfaturi
Care mai aveti????
Velvet nu ai dat cam mult? eu am vazut pe net la 150 cutia,poate ai luat 2cutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Mihaela ma bucur ca esti bine si bravo sotului ca te cocoloseste,asa si trebuie.Scz intrebarea dar voi tineti post si de ???Ca am vazut ca mergeti des la biserica.Eu nu sunt prea credincioasa,dar uneori cand imi vine merg la biserica,spun o rugaciune,pun cateva lumanari si cam atat.Scuzati
Fetele cu burtici ne spuneti si noua cate sapt aveti,cum va simtiti?Greturi,pofte,ceva?
MeAlex ai citit PM?
Kmy ai inceput lupta cu kilele?Ce face verisoara,cat are?
Kitty bine ai revenit pe aici.
Va pe toate

Noi suntem oarecum credinciosi, adica atata timp cat putem merge la biserica mergem in fiecare duminica, exceptand poate 2-3 duminici pe an, sotul meu tine post de mancare, la inceputul casatoriei si de huta-huta, in primul an, dupa nu am mai tinut ca i-am zis ca doar suntem proaspat casatoriti si legea bisericeasca ar cam tine cu noi, pana postul trecut cand a dat sotul peste un preot la spovada care nu a mai vrut sa il impartaseasca fiindca practicase sporturi extreme, acum am postit o saptamana s-a spovedit si imartasit mister apoi cand sa ne apucam de treaba au venit uratii si acum povestea asta, asa ca vedem luna viitoare, oricum daca nu vrea fac un scandal monstru, ca eu as fi la ovulatie luna viitoare cam prin saptamana mare si nu as vrea sa mai pierd inca o luna dupa laparascopie pentru post, ca DD vede cat ne chinuim.
Multa bafta cu noul job, o sa vezi ca iti intri in mana.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput