Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,

ca tot intrebati de burticute.. eu ieri am tras o spaima..si inca nu zic hop dupa ce avusesem ieri noapte un vis aiurea, ca am pierdut bebele, cand ma trezesc ieri dimi si merg la susu , vad niste firisoare roz am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioare , si ieri la baie tot asa , cate f putin, dar totusi erau ..si aseara la dr neaparat sa vad ce si cum .. a zis ca bebe e bine, se dezvolta , placenta e bine , i-am auzit si inimioara pt prima oara , am de fericire cand am auzit- o , si mi-a zis sa merg in continuare cu arefam dimi si seara, si mi-a mai bagat dupaston 2 odata la pranz , si jumatate de aspenter pe zi. sper sa fie totul bine si sa nu mai vad asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Deny, cum stai cu uratii? Sa stii ca nu scapi asa usor, trebuie sa intri sa raspunzi.Hai, ca eu ma multumesc si cu un raspuns in romaneste .

Suntem cate putin din tot ce iubim.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Daena aici sunt.

Am zis sa nu mai postez nimic pt ca deranjeaza pe unele fete cuvintele mele.

In primul rand iti multumesc mult pt ca mi-ai zis de unde pot sa iau test, ca fara tine nici acum nu era sa mai dau de capat si mai stateam eu ca boul la poarta noua.
Am gasit, intrun sfarsit, la Dm, chiar langa marketul de unde faceam ca deobicei cumparaturile(de-ale gurii), si eu habar nu aveam ca la Dm se vand teste de sarcina si de ovulatie, etc.
Am luat de cel mai ieftin, prima data vad asa marca(Viola), si nustiu cat de bun este.

Uratii?
Ii astept azi(am 14DPO implinite).
Daca nu, ii mai astept maine, cel tarziu(cand voi avea 15DPO implinite).
Azi sunt in 15DPO. Maine ar fi z1.

Lunile trecute am avut faza luteala de 15DPO. De aceea mai astept sa vad ce spune si ziua de maine.
Nu vreau sa ma grabesc cu testul, ca am senzatia ca degeaba il voi face pt ca maine voi declara z1.
Mai bine fac testul pe 16(poimaine), cand ar fi a 2a zi de intarziere, sau cand voi avea mai multe zile de intarziere.

Va doresc o zi frumoasa

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

DenyAnd

ps: deci maine faci testul sau ne mai tii in suspans pana vineri!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

sa fie un dragonel acolo la tine in burtica Deny si sa stea acolo cumintel pana la zodia scorpionului-sagetatorului!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

DenyAnd

ps: deci maine faci testul sau ne mai tii in suspans pana vineri!!!

Ufff Kmy sincera sa fiu, nici nu vreau sa fac testul de sarcina .
Nush' de ce.
Fug de el ca mi-e frica, dar tot l-am cumparat, ca sa-mi faca din ochi

Dragonelul meu

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

valicutza
ai incredere ac totul o sa fie bine, stiu ca pare greu, spun din experientza ca eu asha m-am distrat cam toata sarcina dar in final a fost bine!!!
gandeste pozitiv k si dragonelul sa stea linistit si cuminte la caldurica!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

vali,neatasa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

denysi eu te-am strigat de dimineata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

sa fie un dragonel acolo la tine in burtica Deny si sa stea acolo cumintel pana la zodia scorpionului-sagetatorului!!

Multumesc

Sper sa se implineasca ce spui. Ar fi o minune.

Dar stau cu picioarele pe pamant, si astept menstruatia...
...ufff de unde atata indoiala in mine ca nu va fi nici luna asta la mine

Dragonelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

denysi eu te-am strigat de dimineata

stiu

te

Dragonelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Doamne ajuta,deny,sa fie bebe mic in burtica!

Mergi la inceput