Strengari 45 - Bv Buburuza, Wali!Hai Dana!
Raspunsuri - Pagina 13
megbeng spune:
ronina, ai toata admiratia din partea mea pentru perseverenta cu care ai reusit sa te tii de cea mica sa pape si sa creasca bine! sa stii ca de multe ori m-am gandit la tine cat eram in maternitate, ca si ana adormea la san dupa ce tragea de cateva ori (e ea mare, dar cu icterul accentuat tot somnolici era..); si ma mai gandeam cum reuseai tu sa intri pe forum si din maternitate, si imediat ajunsa acasa...eu am fost prea turtita, nu vroiam sa aud de nimeni si nimic...
tala, ce site are olivia steer? crezi ca poate fi luata de buna testarea pei de acre zici? eu sunt mereu sceptica la chjestiile astea, imi imaginez ca se poate lua banet serios pe lucrurile astea..practic reclama pura la o marca de apa; de baut eu beau de la robinet, imi place cel mai mult la gust..pentru cea mica voi folosi probabil tot izvorul alb, ca la matei, dar pana atunci mai e.
chito, gospodina-sefa, felicitari pentru smotru..si asteptam vesti, sa fie cat mai bune!
aredwynn, , e grea dar va trece cu bine perioada asta de acomodare, ai incredere in bebelusa ta.
pup gasca si fug la bucatareala, dar icnerc sa mai revin
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
amy25 spune:
Tala tind sa-ti dau dreptate cu apa. Noi avem o apa plina de pietroaie si n-o folosesc decat la rufe si la vase.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37 Victor Gabriel
AMR 2 saptamani
SuperMami_1 spune:
Ronina, ma bucur ca merge bine alaptatul si ca Bianca ia bine in grutate. tineti-o tot asa! multumim ca impartasesti cu noi experienta proprie.pupam fetita cuminte si papacioasa.
Happy, asa e cu bebeii in primele saptamani de dupa nastere: mananca si dorm...abia dupa a treia saptamana incep sa mai stea treji intre mese si sa analizeze noua ambiantaBravo pentru mulsul productiv, 45 ml e promitator
Monna, la voi papa baietelul doar din titi?adica nu te mai mulgi? asa voinicut e? scuze daca ai mai mentionat...dar la mine e gravid inca neuronul
Chito, bravo pentru smotru.
Dorina si Cristina, bravo pt calcat...se pare ca eu sunt ultima la acest capitol...intentionam sa-l pun pe sot in weekend sa calce...ca el se pricepe(in fiecare zi isi calca cate o camasa)...dar si el isi cauta de lucru sa faca revizia, mai merge la un targ cu clubul de pescuit sportiv unde activeaza...asa ca o mai aman un picutz asta cu calcatul.
Hai Bubu! Hai Walli!
Ionela, iti multumim ca mai intri cu sfaturi pe acest topic. am o intrebare: discutiile din grupul de suport alaptare Iasi sunt vizibile pentru cei care nu fac parte din acest grup? are cineva idee?
Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Tala spune:
Meg site-ul ei este numele ei punct ro. Nu cred ca face reclama mascata pt ca face parte din cercul unor prieteni, sunt raw vegani si dau ffff mare importanta la ceea ce mananca/beau (eu am incredere deci si ii sunt recunoscatoare ca m-a scutit de testarea apei imbuteliate )
Ce bebelusi mari aveti deja, eu am niste emotii ingrozitoare. Ieri am tras o portie zdravana de plans pt ca in casa e mai dezastru decat in mod normal (in loc sa fie curatenie luna), iar eu parca sunt invalida, nu pot sa fac chiar nimic (e un efort supranatural sa spal si vase sau sa bag haine in masina). Sotul a vorbit cu nasa (sora-sa) si i-a spus sa nu cumpere hainute pt scos din spital ca avem tot ce ne trebuie - e adevarat, avem f multe haine, dar fix de scos din spital n-am pt ca special nu am luat stiind ca ia ea. Acum trebuie sa cumpar, sa spal iar, sa calc iar si n-aveam nici un chef sa dau bani pe un combinezon pe care o sa-l folosesc probail maxim de 2 ori - iar am plans de am rupt....
dia_tm spune:
FELICITARI EMMAELLA!!!
Bun venit pe lume Anastasia Ioana !!!!
Wow, ce fetita mare are mami !!!! si ce lunguta!
Anca, imi pare rau ca merge asa de greu cu papatul... sper sa gasiti cat mai curand o solutie care sa mearga bine in cazul vostru si sa devina totul mult mai simplu - sa reusiti si voi sa va odihniti sis a va reveniti!
Titi, ce bebe nazdravan ai tu in burtica! Super ca s-a intors la loc ...sper sa ramana asa (sau sid aca mai migreaza, in final sa revina in pozitia asta);
Adevarul e ca e probabil plictisitor pt bebe sa ramana aatat vreme in aceeasi pozitie in burtica - de inteles cheful de a se misca, de a se intoarce ... vad ca al tau si reuseste
Ronina, super vesti! felcitari si tie mami si la Bianca! uite ce progrese rapide faceti!
Happy, cica e normal sa doarma bebe foarte mult in primele zile/saptamani - noua la maternitate ne zicea moasa ca e extraordinar imediat dupa nastere cand iti lasa bebe pe burtica, fiindca bebe ramane treaz imediat dupa nastere cam 1-2 ore, ceea ce nu se prea mai intampla dupa aceea, in primele saptamani.
Hai Walli !!!
Hai Bubu !!!
Ma pregatesc si eu de intalnirea cu dr. De-abia astept sa-mi vad iar bebelina ... dar nu stiu ce am, ma streseaza ingrozitor controalele astea; nu reusesc sa-mi dau seama de ce, dar de fiecare data cand merg la control ma simt tare aiurea.
E tare ciudat...in mod constient e o intalnire pe care de-abia o astept... dar in mod inconstient am niste reactii fiziologice atat de ciudate , cum am de regula doar inainte de intalniri care ma streseaza foarte tare. Si acum am mainile inghetate de parca nici nu mai circula sangele prin ele. Ma simt fara urma de energie, inghetata, ma ia cu frisoane si tremurici...
Ieri mi-am listat si eu lista cu datele voastre de contact si-am pus-o in gentuta pentru spital ...in functie de cand se intampla evenimentul, vad eu pe cine o sa incerc sa anunt.
Si am programat-o pe mama pe aici - i-am luat biletele de avion, vine peste 2 saptamani (sper ca sta cuminte bebelina in burtica pana atunci).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
irinaelena spune:
Tala, ma bucur ca mi-ai zis de articolul respectiv . Eu am citit asta http://oliviasteer.ro/apa-partea-i/ si am vazut ca rezultatele obtinute cu TDS-metrul sunt aproximativ la fel cu cele obtinute de mine la Zepter. Tot cu TDS-metrul au facut si ei. Si acolo Bucovina a iesit mai binisor la teste, ca si la Olivia Steer. Mie mi-au prezentat un filtru de 500 de EUR, nu 900 , dar scopul meu a fost sa aflu care din apele imbuteliate e mai ok.
Citesc acum si partea a 2-a, sa vad unde scrie de Bilbor, de care zici tu.
Irina, 35+ cu Maria
irinaelena spune:
Am citit si partea a 2-a : http://oliviasteer.ro/apa-partea-a-ii-a/
Si Bilbor a iesit cu 55, iar Bucovina cu 54 (in primul articol)
In alta ordine de idei, am vazut si ce imi doream sa stiu, si anume, cum a iesit La fantana la teste: prooooost . De 7 ani de zile beau La fantana la serviciu si Borsec sau Dorna - Izvorul alb acasa (care nici alea n-au iesit prea bine)
Irina, 35+ cu Maria
dara76 spune:
Irina, da, sa stii ca e o problema cu presiunea si daca ai presiune in mod normal, taraie greu prin filtre, prietena mea il cupla numai uneori, in rest nu merita sa treci apa tot timpul. Si conteaza sa fie filtrul nush cum (cu multe filtrari) si sa-l schimbi cand trebuie. Nu ma pricep la marci de filtre, dar stiu ca-i enervant sa-ti tzaraie apa prin el sa stai 10 ani cu paharul in mana...si daca vrei o oala (poate vrei la ciorba)...e nasol.
Da, aveam o predare la 10 dimineata si n-aveam ce face, m-am trezit mai devreme, ca aseara nu mai puteam sta in fund de dureri.
Tala, eu sunt mai dusa, de scos din spital am luat un costumas de bumbac cu mai multe piese de la Real si combinezon am de la o prietena, spalat bine etc. Ca m-am gandit ca dupa aia nu mai am ce sa fac cu el, mai ales asa mic. Mai am unul roz nitelus de tot mai marisor dc vrei, de la alta prietena. Acu' eu nu prea stiu dimensiunile bebeilor bine, sper ca n-ar inota Matilda in el :)
Merci de info cu apa.
Cred ca e important criteriul de evaluare a apei cu TDS, dar am impresia ca mai sunt si altele util de luat in calcul, dar nush cum am putea proceda. Recunosc ca habar nu am unde-s laboratoare.
Oaaa, Ionela, super veste, multumim. Cum se simt fetele?
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
HAI BUBU!!!
HAI WALI!!!
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 33+ Robert Aaron
AMR 6+ SAPTAMANI