Doi tati

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

si tu ce vrei, mama, de la forumul asta? toata lumea a spus acelasi lucru, tu o tii pe-a ta, nu inteleg ce mai vrei ?

Mie mi-e mila de fetita ta si de actualul sot, cum iti bati tu joc de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Situatia o dregi lasand lucrurile asa cum sunt. Adica tu cu copilul si sotul, exul cu viata lui.

Ma intreb cand o sa ti se ridice valul de pe fata. Esti orbita complet si prinsa intr-o relatie abuziva. Ar fi bine sa citesti pe tema asta cate ceva, sa te intelegi mai bine si sa te poti desprinde de abuzator. Adica 'persoana' numita ex e un netrebnic egoist (frumos totusi, desi halal calitate), care nu a dat doi bani pe tine, te-a batut, ti-a tocat banii, nu te-a inteles, rasfatat, protejat, nu te-a dorit de sotie, nu a vrut copilul, etc. Si tu, prin nu stiu ce minune dumnezeiasca, in ultimul ceas, ai reusit sa iti iei un barbat extraordinar, care iti ofera totul, dar mai ales dragoste si un camin pentru copilul tau. Si in loc sa te gandesti cat de norocoasa esti totusi, ca ai reusit sa scapi de omul ala, tu stai si te vaicaresti de mila lui! Pe bune, asa ceva rar mai vezi. Asa orbire si lipsa de judecata. Pai daca nu erai casatorita, nici nu mai auzeai de el. Reactia lui este doar una de ciuda prosteasca ca te-a pierdut, ca nu mai esti la cheremul lui. Si acum te tine in sah cu numele fetei, ca cu altceva nu mai poate. Dar vad ca si reuseste, are cu cine... Trezeste-te cat mai ai timp! Ca risti sa-ti pierzi bunatate de sot umbland dupa cai verzi pe pereti.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

mi se pare ca sunt ff vinovata, ca nu merit viata cu sotul, ca am fost f egoista. tot timpul mi le repeta acest iubit, a intors situatia astfel incat el nu are nici o vina, doar eu am gresit, el e fara pata, nici la botez n-a venit, desi l-am chemat, ca deja ma cautase, apoi cerea poze de la botez.

ca vezi doamne eu trebuia sa fiu o martira, sa las copilul fara tata la nume, sa astept ca el o recunoastea cand voia el, dar nu conditionat cu casatoria, desi timp de 10 ani nu l-a conditionat nimeni oricum,doar in sarcina i-am zis de nenumarate ori. ca abia atunci m-ar fi respectat cu adevarat.

10 ani am alergat dupa respectul sau si atentia sa, dar mereu cumva, nu stiu ce faceam, dar cumva faceam ceva de nu meritam, decat o alta amanare. mereu greseam ceva, dupa spusele lui. ma straduiam sa fiu perfecta si am lasat de la mine complet si cand ziceam ca in sf l-am multumit, cum se supara din te miri ce si mi zicea ca inca nu i-am demonstrat suf cat sa ma ia de nevasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si o ultima interventie ... tu citesti ce scrii ?
ce naiba mai vrei de la asa un personaj ... pentru ce il mai asculti ???
cred ca scrii la misto , altfel e foarte grav ce si cum gandesti ...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

si tu ce vrei, mama, de la forumul asta? toata lumea a spus acelasi lucru, tu o tii pe-a ta, nu inteleg ce mai vrei ?

Mie mi-e mila de fetita ta si de actualul sot, cum iti bati tu joc de ei

vreau sa inteleg cum ganditi voi, din exterior. ca asa gandesc si ai mei si nu inteleg de ce nimeni nu simte mila fata de el- cu exceptia mea- sa inteleg de ce ma simt eu vinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Doamne, Doamne... Te citesc si nu-mi vine sa cred. Pai citeste si tu ce ai scris si vezi daca e normal. E ca si cum ai spune 'omul zice ca nu ma iubeste, nu vrea fata pt el, doar pt ma-sa,nu ii cumpara nimic, nu ma ia de nevasta, vrea sa divortez numa asa de ciuda, ca sa nu-mi fie mie bine, are 35 de ani si e un nimeni, egoist si fara caracter, etc. Si eu scriu despre el si ma gadnesc la el in continuare. Intrebarea logica dupa asta este: Cine sunt eu???

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

cu ce imi bat joc de fata mea? ca este f bine ingrijita si are de toate.
am incercat sa-i ofer tot ce au toti copiii in ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si atunci care e problema ta ??? te simti vinovata pt ca ai incercat sa fii fericita, sa ai un copil fericit ???

ti-a bagat bine in cap acel sentiment de vinovatie iubitul asta, cred ca asa te-a terorizat 10 ani. ar fi cazul sa te trezesti si sa fii puternica si sa pui capat hartuirii si abuzului.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

sincer cred ca nu ai toate tiglele pe casa nu ti meriti sotul daca l ai aprecia ai lasa dracului toata familia lui ex si te ar durea la zece m de ei
cum iti asterni asa dormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui eva83

cu ce imi bat joc de fata mea?

cu nesiguranta si debusolarea ta. cu pericolul pe care i-l pui deasupra capului. cu situatiile de criza la care o vei expune, cu sentimentul de vinovatie pe care i-l vei inocula. cu viata de c..at pe care ai sa i-o oferi, daca nu te trezesti si nu pretuiesti ceea ce este important. copiii trebuiesc ingrijiti in primul rand sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui eva83

dar dc acum, iubitul sensibilizat de copil, s-a transformat si va fi un tata bun? nu e chiar atat de rau la suflet. doar f nervos din fire si cam razgaiat de parinti, cred ca de aia a react asa. si nu m-a luat pt ca el nu vrea sa fie sub papuc, asa zice, ca nu vrea sa dea raportul la nevasta si sa fie sub papuc. nu vrea sa fie catel de casa. si alte replici de genul.

e drept ca eu l-am iubit ff mult si am stat dupa el toti anii astia.

Si daca la nervi o sa se apuce sa loveasca si fata? Ca istorie violenta are... 10 ani te-a batut. Acum tu esti dispusa sa risti acelasi tratament ptr. fetita ta???

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput